-
"mne bavi ale dobra hra to urcite neni" no ty vole...
-
V bleskovce dosud nepadla zmínka o tom, že ETD bylo zamýšleno i jako plnohodnotné pokračování.
-
GOG
víkendová akce na GOGu nese název "Soviet Strategy Strike".
dostaly se mezi ní i hry UFO :) -
Me se od nich libi Battlefield 3 a je mi celkem jedno jak vydavaj dlc, nenuti me to kupovat tak je mi to ukradeny, NHL je dobry a ja mam rad i NFS
-
Jako třeba? Já třeba zrovna hraju Mark of the Ninja a to je stokrát lepší než cokoliv, co jsem viděl od EA za poslední roky.
-
rekni opravdu DOBROU hru kterou EA zatu dobu vydalo? ja tu odnich mam 2NFSHP ktery mne bavi ale dobra hra to urcite neni....a pak BF ktery jsem jako fanda serie poridil...a taky se onem neda mluvit jako o TOP hre...takze co? to ze nemam rad tvoji oblibenou herni firmu znamena ze jsem debil?:/
-
Všechno nejsou, už jste jak Bieber fans... Nezajem co se deje, proste jednou jste si neco usmysleli a nikdy nezmenite nazor?
-
Srovnání tržeb EA dle platformy od fiskálního roku 2009.
coz je hrozne prekvapivy u takovej sracek jako jsou hry od EA *7* -
Srovnání tržeb EA dle platformy od fiskálního roku 2009.
PC až překvapivě zaostává... -
nejdřív to měli přes vlastní systém, potom přešli na KS a teď znova KS
-
Activision Blizzard odkoupilo za 8,2 miliard dolarů vlastní podíl ve firmě Vivendi a stalo se tak nezávislou...
konečně svobodní!
tak šup dělat pokračování k vašim původním hrám (StarCraft 1, Diablo 1 a Warcraft 2)
:D -
Torchlight II dosáhlo milníku dvou milionů prodaných kopií.
Super!Jen tak dál! -
Precurcor Games se již potřetí pokouší vybrat od hráčů finance na vývoj Shadow of the Eternals.
Podruhý snad, ne? -
Zatím souhlasím s recenzemi co mají kolem 8 z 10. Vypadá to na dobrou hru i když jsem původní nehrál.
- Navíc jsem se naštěstí podíval na jejich fórum a zjistit jak ten jejich autosave funguje a nezažil jsem tedy šílenosti jako někteří chudáci. -
Připravuje se instalace souborů hry Shadowrun Returns .......
-
asi je to hodně důležitá zpráva
-
ale jo, je to Summer sale, podívej se na SEN
-
A bude tam Vtipálek?
-
Enter The Dominatrix měl být původně DLC pro Saints Row: The Third, poté se z něho stal plnohodnotný...
Podruhý v bleskovce a už o tom byl i článek -
EA musí původnímu programátorovi herní série Madden NFL zaplatit odškodné minimálně 11 milionů dolarů....
inak to nebolo po prvy raz, co EA v suvislosti s touto seriou niekoho ojebabrala
http://kotaku.com/5816920/before-elder-scrolls-bethesda-created-madden