Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    To bych vubec nedelal, podle me vyhozeny prachy za hru, protoze ten zazitek bude uplne nekde jinde.
    Kup volant, ja sem kupoval Thrustmaster T150 a za ty penize spokojenost, podporuje pc i konzole.
  • Jack1947
    Aby ne když je to i na konzole :P
  • Widl_CZ
    Dá, když si pošteluješ ty asistenty. V tomhle je to přívětivější než minulý díl, ten byl na gamepadu za trest :) Ale ideální to i tak nebude. To radši počkej tu chvilku na novou Forzu, tam si s gamepadem zajezdíš v pohodě a bude tě to bavit.
  • Mart9
    Dá se to hrát na gamepadu?
  • Lukass
    Tak Project Cars 2 je absolutni bomba, jednicka pusobi proti dvojce jako demo. Dokonalost
  • Lukyz
    Doufám, že udělají remake společně s dvojkou *14*

Staaars *1*
  • Inquisitor
    Resident Evil 3: Nemesis dnes oslavil neuvěřitelných 18 let. Sakra toto letí, jako bych to prvně hrál včera :(
  • cumpi3

růměrné hodnocení FIFA 18 dosahuje v tuto chvíli hodnoty 84/100. komentáře

PES18 to stejny, ale to sem nedate
  • Widl_CZ
    Jo, já jsem podpořil i dvojku, za ty prachy co se mi vrátily z podpory jedničky si to zasloužili. Něco jsem odjezdil už v betě a je to fajnový. Vyladili a dodělali všechno co nestihli u jedničky, vylepšili už tak skvělý pneumatiky z minulýho dílu, rozšířili simulace podvozku a výsledek je parádní. Na záznamech to všechno s náklony a smýkáním vypadá jako živý.

A opět bylo neskutečně fajn být toho součástí na oficiálním foru hry, kde bylo u všeho vidět jak a proč to vzniká a moci se k tomu vyjádřit.
  • Lv samozřejmě hraje daleko lépe než tenhle póvl... Jak se vlastně opovažuješ naznačovat něco jiného?????
  • 0011
    https://www.youtube.com/watch?v=qEuaTWM6T_c
    https://www.youtube.com/watch?v=b8ULc4iiHBs
    můžeš ho zkusit vyzvat a pak poslat výsledek
    edit: reakce na LV426
  • SalemCZ
    Byla nějaká informace v tom Fight Clubu ve středu o Booomu?
  • Jack1947

Humble bundle Outlast :Deluxe edition FREE

Na 48 hodin tak rychle!
  • Jack1947
    Tady se toho ignoruje více ;)

Jinak cpeš to sem možná zbytečně.
  • Jack1947
    Prostě+ ho ignoruj, on už jiný nebude. Vypadá to docela obstojně souhlas. Teda na poměry SWITCH paráda.
  • 0011

gameplay záběry Doom na Switchi

https://www.youtube.com/watch?time_continue=154&v=8eOdEkmTP0o

nevypadá to vůbec špatně
  • Lukass
    Heh, me prisla prave kratka :), precetl sem ju jednim dechem)
  • Mart9
    Jestli myslíš Hrej, tak zrovna tam jsem to viděl, ale ta recenze je na mě moc dlouhá, takže jsem kouknul jen na část.
  • jakubc
    Snad nebude trojka a žádný další závody, protože to co tady pak vždycky předvádíte s LV, to se nedá... Měsíc tady o tom blábolíte, i když to vůbec nikoho nezajímá. Počkejte si na recenzi, a pak se vyjadřujte tam.
  • Lukass
    Na konkurenci je uz recenze od cloveka co zavodnim hram rozumi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit