-
Taky o to jde, sám nevím, jestli si je budu kupovat, wolfa nekoupím asi ani na pc protože mě ten původní nebavil, určitě koupím skyrim a možná dooma, ale hlavní je, že velký vydavatel vidí v tomhle zajímavém hybridu potenciál.
Když naposledy Bethesda vydala svojí hru na nintendo (jako developer, ne publisher), tak to byl někdy na začátku 90tek hledá se waldo *1* takže skok je to ohromný. Čekal jsem, že maximálně oznámí vydání skyrimu, ale tohle nečekal snad nikdo -
EA dočasně nabízí bezplatný season pass pro PC (Origin), PS4 a Xbox One verzi hry Star Wars Battlefront.
Ještě je třeba zmínit že tam mají i Steamworld DIG -
Sice to bude ořez, ale tak já vám to přeju že jo. Vidno že SWITCh potenciálu má *3*
-
Wolfenstein 2 new colossus a doom výjdou na nintendo switch, velice příjemné překvapení z nintendo direct
-
Ty problémy možná ještě příjdou, trochu se naklonily k mrtvým vistám posledním updatem ( Chcete spustit tento program? )
-
Microsoft přiznal, že Creators Update může způsobovat v některých hrách potíže.
To brzo, uz 4 mesice jedu na nelegalnich Win 7 protoze mi ty dodrbane legani Win 10 pro rozj*bly Space Engineers na nehratelnou slideshow (sim speed dropnul z regulernich 1 na 0,15-0,2).
Win 10 creators update game optimization FTW *16* -
Celý tenhle článek ze zákulisí vývoje je o tom, jak se to nepovedlo a proč. Lví podíl na tom měl Microsoft, jehož tripové vize pro launchové tituly na Xbox One byly pro Obsidian nesplnitelné a celkově úplně mimo mísu. Citace na závěr je jen douška od Fearguse Urquharta, který po pěti letech říká "co sme si, to sme si".
Jak se ti tenhle dost otevřený a kritický text o jednom nešťastném vývoji povedlo zkondenzovat do věty "Microsoft aktivně vyhledává spolupráci s nezávislými herními studii", je pro mě záhadou. -
As for Obsidian and Microsoft, whatever bridges were burned now sound repaired, and Urquhart maintains contact. He even says - in response to a question about how hard it is for independent developers to find work today, in an age where publishers do so much more internally - "Microsoft is looking..." which bodes very well.
Tady ovšem kontrují, že dnes už je situace oukéj. Nebo se pletu? -
Však já jsem to myslel jen jako legraci. *4*
Mrk mrk. -
Microsoft aktivně vyhledává spolupráci s nezávislými herními studii, prozradil Obsidian Entertainment.
Nezlobte se, že vás zase obtěžuju, ale já jsem si vzpomněla, že jsem se vás nezeptala, jestli máte kromě sklepa správně tu bleskovku o Microsoftu.
Zdá se mi totiž, že se ani s největším optimismem nedá shrnout textem "Microsoft aktivně vyhledává spolupráci s nezávislými herními studii". Odkazovaný článek je totiž o tom, jak Microsoft svými nereálnými ambicemi (fantastickými představami o supermasivním multiplayeru, cloudovém hraní, využití kinectu atd.) potopil vývoj jedné hry, kde se pak muselo na hodinu propouštět. -
Možná, ale zdá se mi to moc drastický. Problém je, jestli by to pak byl vůbec někdo ochotný dělat. To by možná někteří koncem měsíce i dopláceli*4*
-
Mají to na háku, protože šéfredaktor málo švihá bičem. Přitom první pomoc je velmi snadná:
Faktická chyba, které se dalo při troše obezřetnosti předejít? Dvacet procent z honoráře dolů za každou.
Překlep, nedoklep, hrubka? Pět procent z honoráře dolů za každý výskyt, v titulku článku deset procent za každý výskyt.
Jasná, předvídatelná, předem daná pravidla. Kvalita práce stoupá, peníze vyplacené na honorářích klesají, vlastník serveru může být velmi spokojený. ;) -
Já taky ne*4*Ok, ty za to nemůžeš, byl to jiný bleskař. To ale nic nemění na faktu, že někdo poté, co napíše bludy, je nechává viset, jako by byly vytesané do kamene, a nějaké výtky radostně ignoruje. A ty přijdeš a pokračuješ v dezinformaci, že bylo dementováno "odhalení nové značky". Mně prostě připadá, jako byste to všichni měli fakt vysoko na háku. Hlavně, že jsou zase velkoplošné zavírací reklamy + reklamy ve videích + děsivě uřvané reklamy v galeriích + reklamy nad, pod, vedle a mezi články. To už ale není na tebe.
-
Ja to taky nebyl.
-
Ahoj, ačkoliv to nelze na první pohled poznat (snad až na čas, kdy bývá bleskovka zveřejněna), celý minulý týden jsem byl na dovolené - původní zpráva tedy nepocházela ode mne. Chápu, že to ve výsledku může vypadat lehce schizofrenicky ;)
-
Bethesda dementovala informaci, že se letos chystá odhalit zcela novou značku.
O žádné nové značce nikdy nebyla řeč. Že sis to ve čtvrtek 7. 9. vymyslel do bleskovky ještě neznamená, že to musíš v pondělí 11. 9. dementovat tweetem z minulé středy 6. 9. Tedy zprávou, která o den předcházela tvé původní mylné bleskovce.
Že se spleteš jednou, chápu. Ale že vytváříš další fake news i po upozornění, to mi hlava nebere. -
ZmizelY z listy. Asi uz jsou zajete, myslim ty bulvar stranky, ne ty holky, tak to asi neni treba reklamovat. ;)
-
boom
Nevíte co se stalo s tímhle popkulturně/herním bulvárem? Já to občas četl, holky se na to vykašlaly nebo byly odejity?
Edit: tak nic jenom zmizeli z lišty -
Monaco zadarmo
http://store.steampowered.com/app/113020/Monaco_Whats_Yours_Is_Mine/ -
A SteamWorld Dig na Originu.