Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na GT dostal 7.7 Ale u nich se musi "strilecky" brat s rezervou
  • braveman
    Všechno info pocházelo z Neogaf, na původní zdroj je v bleskovce link zanechán
  • Update: Březnový GameInformer neudělil Dead Space 3 dříve zmiňované hodnocení 7.75/10, ale 9.75/10....

A kde se vzalo to původní hodnocení? To si někdo vycucal z prstu, nebo vydali po menší finanční injekci od EA novej GameInformer ver. 2.0?
  • on to už někdo opravil, ty slavnej mínuskáři :D
  • První in-game screeny z tahové RPG hry Shadowrun Returns.

Sakra to vypada dobre. Jsem neveril, ze se da v takto komiksove grafice vytvorit tak atmosfericke prostredi. Sleduji od Kickstarter kampane a zatim to tedy vypada paradne.
  • ucho
    další, co nerozezná hru od reality a hledá realitu ve hrách... na vymodelování světa 1:1 si ještě počkáš. a z hratelnostního hlediska to bude nuda... (ne že by to někdo plánoval tak udělat)
  • 40 minut :/ No na zrychleném herním koni možná super ..... Jinak na normálním koni v poklusu , tak jedno údolí v reálu :/ .
  • Vrook

Day-Z devblog

http://www.youtube.com/watch?v=x_SKBJaJBcI&feature=youtu.be

Možná už to tu někde je a já sem slepej, ale jestli ne, tak tady je první oficiální devblog standalone DayZ přímo od Rocketa. *3*
  • The Witcher 3: Wild Hunt oficiálně potvrzeno! Proklusat světem zabere cca 40 minut, poběží na CDRED...

40 minut jo? TO si nechám líbit :-D
  • Lukyz

FUO - Kickstarter; Firefly MMORPG

FUO vyjelo na "kickstarter" ! Nutnost pro všechny fanoušky Firefly *14*
    http://www.indiegogo.com/projects/fuo-the-darkcryo-mmorpg-experience
  • Ne, tamto je proste web primarne zamerenej na konzole ;D
  • Co to je? Tiscali si samo konkuruje? *1*
  • http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=odhalen-next-gen-titul-the-witcher-3-wild-hunt-172903 Nadhera :)
  • aha, ono to tam fakt je napsaný :P
  • První in-game screeny z tahové RPG hry Shadowman Returns.

uf, četl jsem "Shadowman Returns" a málem jsem dostal infarkt...
  • První in-game screeny z tahové RPG hry Shadowman Returns.

toto by si zasluzilo poriadny clanok, na tiscali :)
  • ringmancz

pár obrázků a konceptů z Deadpoola

http://www.comicbookmovie.com/news/?a=73764
  • Naughty Dog se chvástá, že z konzole PS3 vyždíme titulem The Last of Us všechnu sílu.

Jenže je škoda, že fanoušci pohřbí kvalitní titul kvůli drobnostem. Já problém s ovládáním a obtížností neměl. Možná by přeci jen bylo rozumnější nechat vybrat alespoň tu třetí obtížnost hned ze začátku, ale bez výbavy z dohrané hry by to bylo zase o něco ostřejší, tak co s tím... Osobně mi tento díl sedl více než 4. Reboot bych zařadil v kvalitě za třetí díl. I když jsou na něm léta znát, je to klasické DMC v nejlepší formě. Reboot má určité změny, ale myslím, že určitě ne horšímu takovým způsobem, aby byl pohřben a zapomenut. Mě změny nevadí a osobně si myslím, že to je lepší než se křečovitě držet schémat. Fanoušci nový DMC mohou asi jen milovat, nebo nenávidět, nic mezi tím . *1*
  • Naughty Dog se chvástá, že z konzole PS3 vyždíme titulem The Last of Us všechnu sílu.

Tak ci po grafickej stranke to bude uplne best of Sony to neviem... Ale minimalne hra sa to zda byt paradna, takze mi to je vcelku jedno :o)
  • Ale takovy uz fanousci jsou. Jakakoli zasadnejsi zmena v jejich oblibene serii je pro ne duvodem k odsouzeni titulu. A to se pak ti sami divi, ze Call of Duty serie se roky nijak nemeni. Vsak to je preci presne to, co hraci chteji. Kazdopadne je to jejich chyba. DmC je skvela hra a ani si nemyslim, ze by byla nejak vyrazneji jednodussi nez je DMC4. Ano, ma intuitivnejsi ovladani, ale to je snad dobre ne? Dante mi hodne pripomina Nera ze ctyrky a co se tyce prostredi, tak to musim pred Ninja Theory smeknout. Je to opravdu parada. Atmosfera ve hre by se dala krajet a efekty, ktere ve hre pouzivaji (cesta kreslena kridou na stenu, bossfight ala tron, apod.), to je opravdu pastva pro oko. Vyvojari prisli s obrovskou porci napadu a ze hry udelali vyjimecny zazitek po vizualni strance a perfektni rubanici po strance hratelnostni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit