Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • montatatana
    Limit instalace? Sam si to muzes nainstalovat kolikrat chces. Limit je jinak na dve konzole, aby si to lidi nesdileli mezi sebou.
  • no jelikoz novy konzole budou vesme PC .... tak uz uplne vidim jak rusaci ty hry portujou na wokna :))
  • Nejde na PS Store koupit nejakou digitalni hd edici?

mas to tu https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/search/f=^resident%2Bevil|bucket~games%3Agame_content_type~games|

519,--
  • ucho
    neboj, google žhavím, ale pořád mi to nutí šestku :)
  • Zkus google, tam se ti dá najít věcí... no vážně, i Resident Evil 4 *3*
  • ucho

PS3

Dá se někde koupit Resident Evil 4 na PS3? Nikde to nemůžu najít.

edit: hm, na ps store jsem našel za pět set, ale to je celkem dost a zatím jsem si tam nic nekupoval, moc se mi nelíbí ten limit na instalace :)
  • Warriosparky
    "Valve se Win 8 nelibi"
    PS3 se Gabeovi taky nelíbila a jak si spolu teď rozuměj.
  • No ono to tak mozna bude. A nebo me napadlo neco v tom smyslu "play xbox games on Windows 8", ale Valve se Win 8 nelibi, takze to asi nebude ono. Jako ze by se rozhodl Microsoft na konec zivota soucasnych konzoli vydat na PC porty dalsich dvou dilu nejvetsi exkluzivni serie pro xbox? Aby tim treba vzbudil zajem u PC hracu a primel je si koupit novy xbox, kde jiste serie bude pokracovat? Hmm...
  • Vrook
    Jojo tohle je fakt suprová adaptace Sherlocka. Doporučuju.
  • kostejnesmrtelny
    Che, prej nejde postavit Sherlocka do dnešní doby *4* .
    Zkus někde potahat tuhle britskou minisérii, čeká tě menší překvápko *3*
    http://www.csfd.cz/film/281729-sherlock/
  • Inquisitor
    Kalousku? Ty sem chodíš taky?
  • Hodinky za 4 litry považuješ za drahé? To asi žiješ v jiné dimenzi, Vlatíku.
  • zdenur

Do registrů STEAMu přibylo Halo 1 až 3, Duke Nukem 3D+, Fez, Shadow Warrior a mnoho dalších titulů.

Přibylo dost titulů, ale že odebrali Mafii, to mě nasralo.
  • Do registrů STEAMu přibylo Halo 1 až 3, Duke Nukem 3D+, Fez, Shadow Warrior a mnoho dalších titulů.

Hmm, podle ruské stránky je tam Halo 3 záznam den, ale podle téhle už půl roku http://cdr.thebronasium.com/sub/15738. Navíc ty komunity Steam zase vypnul. Možná Valve troluje *1*
  • Do registrů STEAMu přibylo Halo 1 až 3, Duke Nukem 3D+, Fez, Shadow Warrior a mnoho dalších titulů.

OK na Pc je to jsem si ani nevšiml :) Ale EA nebo MS mas prašť jak uhoď :)
  • Halo 2 na PC je a EA nemá s Halo nic společného.

Halo přece není na PC 2 a 3...silně pochybuji že by se dohodli s EA když si vezmu ten obrdel kvůli ME 3 ....to se mě fakt nezdá.
  • Warriosparky
    Je to jasný. Steam migruje na Xbox!!!! *1*
  • vlastik.plaminek
    Dvojka byla jehoVista only.

Veď Halo 2 a 3 nevyšli na PC, či? Niečo mi uniklo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit