Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naughty Dog se chvástá, že z konzole PS3 vyždíme titulem The Last of Us všechnu sílu.

Tomu věřim... A ne když to tvrdí EA o Crysis 2 a pak 3 a vypadá to, že mi televizi někdo polil bahnem když hraju...
  • Hanzales

Naughty Dog se chvástá, že z konzole PS3 vyždíme titulem The Last of Us všechnu sílu.

Po sérce Uncharted není důvod tomu nevěřit :) Za ta léta věřím, že už si ty nástroje očmuchali skrz naskrz a nedají kousku křemíku odpočinout :)
  • Capcom zatím naskladnilo pouze milion kusů DmC Devil May Cry. Původně předpokládalo, že se koncem března...

Devil May Cry je taky značka, ale myslím, že dost lidí, kteří hráli předchozí díly, se rozhodli "bojkotovat" hru pouze kvůli účesů, či jednoduchosti. A co si budeme nalhávat, vypuštěné trailery tomu také moc nepomohli. I já čekal průměrnou akci, ale nakonec jsem dostal zábavnou a místy velmi originální řezničinu. Myslím hlavně design a prostředí některých levelů, je to paráda i když člověk jenom kouká.
  • Capcom zatím naskladnilo pouze milion kusů DmC Devil May Cry. Původně předpokládalo, že se koncem března...

Přitom tak skvělá hra a tak relativně malé prodeje.Kdyby lidé nekoukali jen na značku jako je např. Call of Duty tak by kvalita a prodejnost her mohla být podstatně výš.PS:Nic proti Call of Duty
  • Singleplayer X360 verze Dead Space 3 je rozdělen na dva DVD disky. Ten druhý bude potřeba od 10. kapitoly.

Jak za krále Klacka
  • Keyz

The British Files: Ultima 6 Project 1.1

http://www.rockpapershotgun.com/2013/02/04/the-british-files-ultima-6-project-1-1/

Zajímavá "modifikace".
    Nikdy jsem to nesledoval ale nainstaluji DS a vyzkouším.
  • braveman

Bleskovka 31.1.2013
    STEAM konečně nabízí The Elder Scrolls V: Skyrim (včetně datadisků) už i v našem regionu.
  • Jojo, pred par dnama tu o tom psali... *3*
  • Na steamu nove SKYRIM i pro nás Švejkistán

Včetně všech DLC
    + preload DLC DragonBorn PC, hratelný od zítřka.
  • Limit by měl být na 3 konzole (neplatí u všech her, ale u většiny ano) s tím, že dokud na jedné konzoli existuje alespoň jeden účet s aktivovanou danou hrou, mohou ji hrát i ostatní uživatelé na té konzoli.

Pro odebrání aktivace je myslím nutné účet na konzoli deaktivovat, případně deaktivovat všechny konzole naráz přes web.
  • Jojo, to! *2* Na Sleeping Dogs se tesim uz od dne oznameni ze tam budou, to je presne takova ta hra co by me zajimala, ale ne zas na tolik aby me donutila dat za to litr *4*

Ten Resident Evil jsem nikdy nehral a kdyz byl ted k PS+ zadarmo 5. dil a jeste gold tak jsem to zkusil a hodne me to chytlo, hlavne to hrat s kamaradem. A to kazdej rika, ze to uz je slabsi dil...

Co ja vim tak ti nic neunika, je to opravdu neprehlednej bordel, po case bude nejrychlejsi cesta ke hre proste vyhledani hry v obchodu a stahnuti z jeji stranky
  • ucho
    oki, v poho, nechvátám na to. hrát mám co, tohle snad neuteče, spokojím se s případnou slevou a pak bych koupil. skoro lituju, že jsem si minulý týden objednával z anglie infamous 2, když je tam teď zdarma, ale co už, i tak se to asi vyplatí.

jinak teda ještě jsem si koupil final fantasy ix a našel jsem ho jen u accountu v download listu mezi demy, co jsem jednou stahoval... celkem bordel a nepřehledný. nebo mi něco uniká? ty dema bych chtěl například z toho download listu hodit pryč...

edit: tak instaluju LBP2 a už to 20 minut stojí na 43 % ...
  • ..ale dalo sa o ojekabatit, a spustit na XP... som to skusil ale otras hra :)
  • braveman
    Sleeping Dogs, F1 Race Stars a Quantum Conundrum *3*
  • Jo, alespon staci si je jako koupit, abys je mel jako v dokoncenych nakupech. Takze je nemusis mit na disku ale muzes si je stahnout za pul roku. Ve stredu tam pribude Sleeping Dogs, Quantun něco a F1 all stars nejaky zavody :). A s tim RE4 tam bylo asi pred mesicem ci dvema Resident Evil 5 Gold.
  • ucho
    tak nakonec jsem se rozhoupal k tomu PS+ za 1300,- (no pak jsem zjistil, že na amazonu prodávají za 1000,- :) ). tak snad se tam časem něco s tím RE4 objeví, alespoň sleva :)

jestli jsem to pochopil dobře, jestli chci mít k těm hrám stálý přístup, musím je stáhnout, jinak se časem vymění za jiné a mám smůlu?
  • postolka
    Jj, velky boom CygWINu co :D
  • Limit instalací rozhodně neni, jen ty 2 konzole, jak píše kolega. Nevim jak to ale funguje, sam bych to rad nekdy zkusil :D Mam koupeno dost her z obchodu, takze muzu nekomu pucit prihlasovaci udaje, on si to stahne, prihlasi se zase na sebe a bude to moct hrat?
  • Do registrů STEAMu přibylo Halo 1 až 3, Duke Nukem 3D+, Fez, Shadow Warrior a mnoho dalších titulů.

Poděkuj Sony za tuhle krásnou cenu... na Xboxu to je za 299Kč :D
  • ucho
    fakt? někdo mi říkal, že lze instalovat jen 5x a pak musíš koupit znovu...

edit: tak v tom případě se zdá, že jsem byl mylně informován. no tak to abych omrkl, co na tom storu teda vše mají...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit