-
napsal anonym ....... -
Pár nových screenů z multiplayeru hry God of War: Ascension.
Furt z jedne a te same mapy? Ukazali z te hry vubec neco jinyho, nez tohle? :) -
30 nejočekávanějších her roku 2013 podle časopisu Famitsu.
Sestavoval to majitel 3DSka *1* -
Mrkni na Xzone, k predobjednavce supr tričko
-
Pár nových screenů z multiplayeru hry God of War: Ascension.
Mám betu ale ten multiplayer mě moc nepřekvapil stejně si to koupím kvůli singlu multi je pro mě jakési zpestření *3* -
*aj kecam, smazat :) -
Nevím co je na tom k nepochopení.Je sice hezké, že o daních nemluvíš, ale ony bohužel pro nás všechny s tím souvisí.Čím vice a více poplatků a vyšší daně budou, tím méně se bude rodit dětí, protože! rodiny více než to 1 neutáhnou nebo se minimálně bojí, že by neutáhly a tak jim stačí jedno.1 dítě = populace vymíra, to snad chápeš.
Nó a dále nám z toho vyplývá co ? Kdyby za posledních pár let porodnost rostla a rostla by dále i v příštích 10 letech, tak by tyto děti narozené v tomto období dosáhly za těch 20/30/40 let dospělého věku a tedy produktivního což by asi změnilo ten poměr avizovaný vladou, která prosadila onu fantastickou reformu a říkala, že na jednoho pracujícího připadnou 3 důchodci.
Nemusím jinak říkat, že čím vyšší daně tím nižši spotřeba a zarověň vyšší šetření domácností a tím i nižší výběr daní. -
No jo, oni jim voliči jdou tak zářným příkladem, že?
-
Tak treba GTA 5 snad znas ne? :D Ale jinak vetsina naprosto neznamy veci pro me taky
-
z toho neznám snad nic :D ale naštěstí je mi to úplně jedno :)
-
To sestavoval "znalec" -
skaven123: Ono to jde dost těžko, když se u nás po revoluci rozkradlo a promrhalo (např. na vojenských zakázkách atd., silnicích dražších než ve zbytku Evropy, informačních systémech za 100násobek ceny) několik set miliard korun. A politici kradou čím dál více.
-
a ako by si to skusal zvratit uz dnes, bez toho, aby si musel vysolit xx miliard ceskych korun? :)
a o daniach nevravim, ale o tych 3 veciach co som tam napisal
tj, rodi sa menej deti, nikto ta nenuti byt v 2. pilieri, a socialna poistovna je cierna diera (len si to myslim, my v sr to mame rovnake )
(2.pilier je dobry podla mna v tom, ze na to socani zatial nemaju pravny narok, nemozu to prezrat) -
Slavná důchodová reforma a její II. pilíř se vyplatí bohužel jen bohatým to za prvé.
I kdyby byla pravda, že naše populace vymíra nebo jak to přesně řekli a že za 20/30 nebo 50 let bude na jednom pracujícím 3 důchodci tak bych nezaváděl nějaké II. pilíře a podobné blbosti, které by měly pomoci za těch 30 let (ony sice nepomohou, ale ať si lidi myslí že jo :) ), ale snažil bych se to zvrátit už teď.Právě díky této vládě se rodí méně a méně děťí, protože se střední třída bojí toho, že to jen těžko utáhnou díky fantastickým reformám a zvyšováním daní.
Člověk nemusí být ekonom nebo odborník na tuto problematiku, aby jednoduše pochopil, že čím více bude vláda každoročně zatěžovat rodiny a celkově obyvatelé této země vyššími a vyššími daňemi a dalšími a dalšími poplatky tak se tady více dětí rodit prostě nebude.
Ende -
Tvoji kamarádi jsou "velká část voličů"? To těch kamarádů máš asi opravdu hodně, co? Já třeba taky volil Karla a vedlo mě k tomu spoustu důvodů, ne (jenom) to, že je to týpek. A to se zatím ještě řadím do té mladé generace.
-
..takze minuskari, cechom sa rodi kopec deti, musite byt pod hrozbou sankcii v sukromnych spolocnostiach, a statna dochodkova poistovna je optimalne riadena *1*
-
nechapem co mate proti dochodkovej reforme, maju cesi priemerne 3 a viac deti? musite byt v sukromnej dochodkovej poistovni zo zakona, alebo mate na vyber?
je statna dochodkova poistovna bezodna diera, alebo nieje? -
Mě je naprosto jedno, koho volíš nebo nevolíš, já se jenom snažil upozornit na to, že velká část voličů ani neví, koho volí. S tím menším zlem máš ovšem naprostou pravdu a je to taky důvod, proč nejdu na druhé kolo.
-
Povedený fanouškovský film na motivy Sonic the Hedgehog.
..No..já nevím...bere se to moct vážně. A Sonicův hlas je na zabití. -
Poslouchej, může ti být docela jedno, koho jsem volil, ale nemám s tím problém, já nevolil nikoho, můj favorit byl Okamura a když se tam nedostal, k volbám jsem nešel. Nejsem ten typ, co by volil menší zlo. Mohl jsem akorát zkusit těžkou a sofistikovanou metodu "ententýky", ale k čemu by mi to bylo.