-
njn, když on se na začátku tak hloupě vyjádřil k situaci ohledně řecka a army... a nejsem si jistej, že s tou korupcí zatočil, tak jak proklamoval a ve vládě už je dost dlouho :) je to zapeklitá situace :) btw vážně tady chceš lidem radit, koho mají volit? neměl by mít každý tak nějak vlastní rozum na to, aby si nenechal podstrčit při tomto rozhodnutí názor a volbu někoho jiného? -
Volby
Měl jsem sice jiného favorita, ale teď je doufám všem rozumným lidem jasné, že prezident by měl být Schwarzenberg ať už spí, nebo umře do dvou let... Zemanovi a celé politické scéně se totiž musí ukázat, že se na korupčníky opoziční smlouvy a jiné gaunery nezapomíná. Tady nejde ani už moc o politiku, jako spíše o morálku a princip. Schwarzenberg může mít své nepopíratelné zápory, ale rohodně není horší než Zeman. Lidi, neblbněte kvůli zdražování - morálka je prioritní. -
Sony společně s novým patentem odhalilo i nový design Playstation Move.
Huuuu dvojtej svetelnej mec? :D -
Vidíš, mladý ovečky a zmůžou víc, než staří pardálové brečící u piva, jak je všechno na ho*no. Takový škatulkování je teprve na ho*no.
-
Ale jako prezident, taky nemůže ovlivnit to co sliboval. Ale to je jedno, jak si říkal, ypět k tématu.
-
Bychom.
Ale jo, laskavě si s politickými debatami odtáhněte někam na novinky.cz nebo idnes, kdo to tady má číst.... -
Ty to bereš jak nějaký rpg čovéče... Dyť on je ve funkci ministra zahraničí a poslance. Jakou má pravomoc si najdi sám. On sám žádný kroky dělat moc nemůže. Tohle není Monarchie.
A btw neměli by jsme se vrátit z5 k debatě hrách? -
možná protože ve vládě 90% času prochrápal... *1* tak neměl čas, nic tam udělat... *1*
-
Já hlavně nechápu ty jeho sliby. Proč už ty kroky neudělal za dobu co je ve vládě? Další Nečasuv pohůnek.
-
volby...
Sem rád, že Grygarovi byly víceméně pro Z. Roithovou, to byla i má favoritka....
Bohužel co už chápu mnhoem méně a to je to všeobecné nadšení lidi pro K. Schwarzenberga... neříkám, že je třeba hloupej, nebo že na to nemá, určitě to je chytrej člověk a má zkušenosti... ale jinak, už je docela v letech a už nejni dvakrát ve formě, když mluví, tak mu je rozumět každý třetí slovo, když mluví a prezentuje se jakkoliv, tak vypadá jak kdyby byl nalitej a zfetovanej zároveň a jak jsem někde slyšel, chrápat si může i doma, proč by to měl dělat na hradě...
Takže nechápu proč lidi chtějí aby tenhle člověk byl zástupce a reprezentant ČR pro celý svět.... :-) -
Vyjadřuj se slušné o mladé generaci. Nejsme žádné ovce... *3*
-
:)
haha ted mluvi! *1* -
Ted se dostal ke slovu. ;)
-
Jo, ho von tam vzal táta :).
-
Tak to je smutný, další korupčník a člen téhle zlodějské vlády na hradě. Ale ono je to jako prašť nebo uhoď.
-
A ví proč ho volili nebo prostě volili Karla jako většina jeho mladých oveček? Poslední FC jsem prošvihl, takže nevím jak moc s to řešilo.
-
Karla volili všichni, říkali to v posledním FC
-
Taky jsem ho tam zahlíd. Koho pak asi volil? Tipuju to na Franze :D
-
už něco pověděl? čekám tu a poslouchám ty slovní průjmy, co z těch lidí kolem padaj...
-
Předpokládám, že na tuhle pestrou skvadru dělala ČT nějaké výběrové řízení...