-
Jessica Nigri si zahrála na Assassinku.
Dávám bod jen za ta kozy xD -
SPAM
Omlouvám se za offtopic, ale po žádný článek se to nehodí - neuvažovala redakce o banování účtů typů Doktor a spol? Jejich bravurních názorů a skvostné inteligence je na místní diskuzí škoda. -
Já taky, ale bohužel to nevyšlo.
-
Neznám větší *3*
-
Zeman je demagog nejhrubšího kalibru . Schwarzenberg zase touží po titulu prezidenta jako skautík po bobříkovi odvahy . U mne propadli oba , já chtěl lidového prezidenta .
-
Sony společně s novým patentem odhalilo i nový design Playstation Move.
Kdy bude vyhlášení soutěže o Far Cry 3? -
Vím, že škatulkování je na ho*no, ale většina kámošů ho volila a ani nevěděli proč. Prostě volili Karla. To je podle mě na ho*no tím tuplem. A jenom tak by the way. Je ti doufám jasné, že pokud jsi volil Karla, tak jsi zároveň volil i školné, církevní restituce a rozprodávání státního majetku.
-
Já taky nejsem žádnej fotr, ale většina mých vrstevníků ho volila a vlastně ani nevěděli proč a jediná odpověď byla, že je to týpek. Toliko k ovcím a jinému skotu.
-
Proto budes volit Zemana ktery je mamou ceskeho korupcniho prostredi? :D Aha oni to jsou jenom mouchy tak to pak jo....
-
Povedený fanouškovský film na motivy Sonic the Hedgehog.
http://www.youtube.com/watch?v=8fGFjoeyc6I -
Já jsem byl velmi zklamán, že nekandidoval Velký Jyrka *9*
-
Díky za názor. Nicméně by mě zajímalo, proč si právě ty myslíš, že je důchodová reforma špatná? Díky.
-
Hudba k Spec Ops: The Line
Jedna naprosto neaktuální informace. Věděli jste, že výborné score k Spec Ops: The Line složil Elia Cmíral, český emigrant, který má na svědomí třeba hudbu v The Last Express, Roninovi nebo Habermannově mlýnu (a taky, ehm, v Piranha 3DD). Škoda, že ty skladby nevydaly jako album (ideálně jedno CD score a druhý CD soundtrack, byť ty písničky jsou samozřejmě v pohodě dostupný), takhle je člověk odkázán na rip hudby přímo ze hry, což k samostatnému poslechu není zrovna nejideálnější. -
Jo Karel to je persona.Ten se ve světě při reprezentovaní ČR neztratí.Nepochybně si ho kamery budou všímat když bude spát i krásně srozumitelně mluvit.
Karel je také velký vlastenec.Včera mi ukápla slza když jsem ho slyšel "zpívat" naši hymnu.Sice neznal text a místo "A to jest ta krásná země" řekl "A to jest ta česká země", ale odpustíme mu to.
Karel má ještě jednu výhodu.Prý má velké socialní cítění.Nepochybuji o tom, že zákony pro které zvedl ruku jako např. důchodová reforma nebo zvyšovaní daňí, proplakal.
Jo kdyby to šlo tak hned teď ho jdu volit. -
...jestli todle tvrdiš tak bys ses měl probudit do reality Schlafenberg se podilel na duchodové a socialní reformě, ktere se týkaji zavedeni soukromych duchodovych fondu, ktere se uz ted vesele tuneluji (Rusnok) a cirkevní restituce ktere budou platit pomalu jeste i tvoje děti tak se sakra prober a něco si přečti, kdybys byl vlastenec tak bys todle vubec netvrdil jestli se chcete vratit do středověku klidně volte knížete pána který na uzemí ČR ani svůj panský titul nesmi pužívat viz. ústavní zákon 61/1918 Sb.který je stále platný, Zeman má své mouchy ale jeurčitě volitelnější než nějakej Švýcar kterej ani nezná slova naší hymny aŤ tahne odkud přišel...mým favoritem je jednoznačně Milda Zeman *16* *16*
-
To byl normální diplomatickej tah. Zahrát to na to, že jsou to jen blbci, co za to nemůžou. A podle mě lepší, než se snažit vysvětlovat, že jsou to jen tvůrci "vojenskýho simulátoru".
-
Dafuq? Nechápu na co potřebujou dvě koule na přesnější snímání. Ten ovladač je dost přesnej sám o sobě. Nicméně nejvíc bizzare je ten fotbalista. Takový pózy taky běžně před telkou dělám.
-
To pro mě ani v tom nejkrajnějším případě nedokáže obhájit volbu Zemana, byť s jeho výrokem taky nesouhlasím. S tím co udělal Zeman se to nedá vůbec srovnat.
-
Muj hlas ztratil, když řekl, že kluci zadrženy v Řecku nejsou špioni ale blbci...
-
Nechci nikoho navádět, jen si myslím, že hodně lidí o Zemanově minulosti neví, nebo na ni zapomnělo. Ale uznávám, že tohle není není nejvhodnější fórum. Každý rozhodně volte podle toho, kdo je Vám přirozeně nejbližší :-)