-
Ale jo, slyšel, jen mi přišel, vzhledem k tomu, že po mnoha stránkách jsou hry spíš podobné "obrazům" a po jiných stránkách jde zase v podstatě o aplikovanou matematiku, trochu nevhodný. *3* -
Ja prave ani tak nestojim o videa jako o ty rozhovory a žvatlání. Tady z tech sestrihu je tam Levi asi 5 vterin a pak 20 vterin a doufam, ze tam byl dyl...
-
mám to v té textové verzi no. Pokud najdu ten záznam celý někde, hodím to sem. Jinak zbytek byly pouze rozhovory a postřehy ve studiu, žádná jiná videa kromě World Premieres nebyla.
-
jenze to jsou prave jen nektery casti, cele to trvalo par hodin, tady jsou zaznamy nekterych udalosti...
-
Vzivote jsi tenhle slovni obrat neslysel? Ty moulo?
-
No zrovna u WD bych si tím nebyl, tak jistý *3*
-
Hra není kniha...
-
Já nepochybuji o tom, že po stránce scénáře je to asi kvalitní dílko, ale přece jen si cenu "hra roku" představuji jinak. Hra je přeci jen médium mnohem komplexnější a co jsem měl možnost vysledovat z různých gameplay videí, tak mi WD přijde jako hra po designové, artové, technické a technologické stránce naprosto průměrná, neinovativní, neoriginální... Vítězství v nějaké podkategorii (scénář, adventura)? Jistě. Vždyť jde v podstatě lineární interaktivní filmeček. Hra roku? To si holt představuji trochu jinak...
Ale to je jen taková úvaha, nijak výsledky nezpochybňuji. -
Jo, je to tak dobry, nesud knihu podle obalu
-
já jsem udělal takovou mini reportáž, kde je shrnuto vše podstatné, ale nevím, jestli sem můžu hodit odkaz, abych neporušoval jakousi reklamní etiku :). Jestli by to tedy někomu stačilo textově. Kdyžtak odkaz (http://tinyurl.com/cr6crx9).
Záznam zde (ze sálu, ne ze studia): http://www.gametrailers.com/full-episodes/rxg39y/video-game-awards-2012-vga-2012--part-1----the-phantom-pain -
Tak si to zahraj a uvidíš.
-
VGA
Co říkáte na vítěze pro nejlepší hru a studio, Walking Dead/telltale?? Nehrál jsem to, ale působí to na mě jako budgetovka. To je to fakt tak dobrý, že to strčí do kapsy pecky jako Halo či Dishonored? -
DIKY!! (nějaky maly pismena aby se cenzura neposraala)
-
VGA
Je nekde prosim cely zaznam celeho VGA? Ne jen ty casti 7 - 15 minut kde toho hromada chybi? Vypada to na supr akci tak bych se mrknul na celou. -
Nevíš,zda je to na páře česky?nepíšou../jak obvyklé/
-
Dobrý *1*
Jen jsem trochu rozpačitej z Jacksona jako moderátora. Co ten ví o hrách? Jedině že by svojí show postavil na tom, že je mu to všechno u ř*tě a přišel se bavit (a pro prachy). -
Uvidíme, jestli se z toho něco vyklube. Mám ale dojem, že jestli se povede Wasteland2, Fargo bude spíš chtít dělat pokračování...
-
Díky!
-
Gametrailers, Spike
-
paradni video :D