-
Aoyagi: 4.2 (zde je vypsáno, k čemu uděluješ souhlas), 4.6 (údaje předá pouze soudu, tedy možná z toho mají někteří strach :) a to je jediný případ, kdy budou muset... typický příklad, když bude nějaký uživatel v diskuzi porušovat zákon a někdo si na něj bude chtít došlápnout), 2.2 (tady máš popsáno, co vlastně ta služba je). snad jsem byl dost konkrétní :) -
Právě vyšlo GTA: Vice City pro iOS, majitelé Android zařízení si budou muset ještě chvilku počkat.
To víc jak nasralo..... -
Jo a jednou z hlavních featur MGR:R je fakt, že jede na skvělých 60FPS jak rychlá akční hra má. Jenže YouTube všechny videa automaticky transformuje na ~23.978 FPS. Takže si z Youtube videa ani zhola neužijete jak skvěle plynulá hra je.
Takže doporučuju toto. Je to video z dema a jede na 59.94 FPS.
http://www.mediafire.com/?5iimkulcaisaa5f
Viz:
http://i49.tinypic.com/30bjkeq.jpg -
Nová Metal Gear Rising: Revengerance videa
Souboj sMetal Gear RAYem .
http://www.youtube.com/watch?v=aHvaLZSG_O4
Procházení podzemního systému kanalizačních chodeb.
http://www.youtube.com/watch?v=z3brY79OZ90 -
Mě by spíš zajímalo, kde jsi z toho textu pochopil, že osobní údaje nedají nikam dál, pokud nebudou muset. A laskavě trošku konkrétní odpověď.
-
BioShock Infinite znovu odložen.
Ještě že jen o měsíc. http://aol.it/TOreVp -
opět nemáš pravdu, zřejmě stále nechápeš smysl služby a už vůbec ne psaný text:
Poskytovatel je oprávněn určit minimální rozsah údajů o Uživateli, které musí být při použití Služby předány (povinné údaje) a dále údaje, které mohou být Uživatelem předány volitelně (nepovinné údaje). Uživatel je oprávněn rozsah údajů vyžadovaných Poskytovatelem prostřednictvím rozhraní Služby rozšířit či zúžit; sdružení
CZ.NIC však nenese odpovědnost za to, že Poskytovatel neumožní přihlášení Uživatele s použitím Služby, jestliže Uživatel zakáže předávání takových údajů Poskytovateli, které Poskytovatel pro přihlášení s použitím Služby vyžaduje jako povinné.
6.5. Uživatel bere na vědomí, že nakládání s předanými údaji, včetně osobních údajů, je věcí vztahu Uživatele a Poskytovatele, kterému byly údaje předány. Uživatel je povinen seznámit se před užitím Služby se zásadami nakládání s osobními údaji příslušného Poskytovatele.
To co jsi vypsal se týká webů, které vyžadují ověřené uživatele, což jsou například internetové obchody. Typickým příkladem by mohlo být aukro. Pokud by chtěl tedy tyto informace o uživatelích využívat, za drobný poplatek může, kdy uživatel použije již svou ověřenou identitu k tomu, čím by musel u aukra podstoupit tak jako tak, tedy ověřováním identity. Ve zkratce uživatel CHCE a MUSÍ tyto informace předat pro konkrétní web a zde jen odsouhlasí toto předání. Pořád to má uživatel ve svých rukou a pořád tam nedochází k předávání tvých kontaktů jinam, pokud ty sám je nepředáš... co najdeš mezi řádky příště? :) -
Z webu MojeID: "Po přihlášení ... získáte z registru identit také informaci o validaci uživatele (o tom, že byly ověřeny údaje z identity uživatele, a že tedy daná osoba fyzicky existuje) a většinu údajů o uživateli. Plný přístup lze získat podpisem smlouvy s CZ.NIC a zaplacením poplatku za přístup do registru. "
Takže ano mohou vaše údaje prodat.
Navíc si vaše údaje nechávají 5 let poté co účet zrušíte (viz bod 4.10) -
Omlouvám se, číslo OP vskutku není povinné, nabyl jsme toho dojmu v závislosti na článku na lupě (kde ho má uživatel vyplněn u nově zřízovaného účtu), stejně tak v pravidlech je formulace o neuchovávání dokladů totožnosti, kterou jsem nesprávně přečetl
-
První díl Legacy of Kain je super.
Je to vlastně v podstatě A Link to the Past s temnou atmosférou. A funguje to sakra dobře. Taky je to jedna z mých oblíbených her. -
Série Legacy of Kain míří na STEAM, v jeho registrech byly nalezeny i záznamy o Planescape: Torment.
GOG by měl pohnout, první (nejlepší) díl Kaina jim furt ještě chybí... -
četl, ale na rozdíl od tebe jsem to pochopil :)
-
Taky's to nečetl, co? :)
Uživatel uděluje souhlas s -
-předáváním údajů o Uživateli, včetně osobních údajů, při poskytování Služby, a to v rozsahu dle těchto Pravidel a v souladu s nimi.
-s předáním kontaktních údajů Uživatele (telefonní číslo, poštovní adresa a/nebo e-mail) třetí osobě zajišťující pro sdružení CZ.NIC identifikaci Kontaktu či informování Uživatele.
Pochopitelně veškeré podmínky ponechávají dost volnosti k výkladu. -
no napsal jen pár bludů, které jsou dost mimo, protože si zjevně sám nepřečetl ty pravidla, o kterých píše. vlastně každý jeho post obsahuje nějakou lež (založenou na jeho domněnkách). a aby nedošlo k mílce, neříkám, aby se tam teď hurá rychle každý registroval a jak je to super služba, mojeID ještě pořád není rozjetý tak, jak se asi plánovalo, takže budoucnost je nejistá. kámen úrazu prostě je, že to používá stále málo webů. navíc jsem se zde zmiňoval, že dalším problémem je v současnosti přihlašování i pomocí facebooku a googlu, což tohle tlumí ještě víc. ve srovnání s facebookem zde ale člověk má nad těmi osobními údaji kontrolu. sám uživatel rozhoduje o tom, co kterýmu webu poskytne za údaje. není to tak, že by někde na netu visely jeho veškerý osobní údaje, který vyplní, a že by se někam bez jeho vědomí předávaly dál nebo prodávaly třetí straně. pokud by k něčemu takovýmu došlo, bylo by to nezákonný chování, což nepochybně není v zájmu autorů tohoto projektu...
-
samozřejmě že kolonka OP není povinná. navíc CZ.NIC s tvými údaji jinak nakládat nemůže, má je pouze k provozování služby, jejíž fungování ovlivňuje uživatel... pár paranoidních jedinců to zde zbytečně démonizuje :) ve finále je to spolehlivější než facebook...
-
Jedny z nejlepších her mýho mládí *1*
-
Kolonka na číslo OP tam skutečně je, ale nikde jsem nevyčetl, že by byla povinná. Pokud to někde je, sypu si popel na hlavu a svůj postoj přehodnotím. V pdfku s pravidly jsem ho jako povinný údaj nenašel.
-
Zrovna číslo občanky podle toho co jsem zkoumal chtějí ;)
-
Tak to jsi jeden z mála, gratuluji :-) Ačkoliv si to neumím dost dobře představit. Já třeba často nakupuju v e-shopech, tudíž moji adresu bydliště, mail a většinou i tel. číslo pro lepší komunikaci běžně dávám všanc. A nevidím v tom problém. Jde asi o pohled na svět. Samozřejmě, že nikde nebudu mávat heslem k bankovnímu účtu, rodným číslem nebo číslem občanky. Ale údaje, které chtějí pro mojeid.cz mi prostě nepřijdou nijak "zásadní". Jak říkám, asi jinej pohled na svět. :-)
-
nenapsal ti toho uz dost? Ty jsi jasnej provokater placenej kdo vi kym. Uz si na netu podobnych ptacku zacinam vsimat. Placeni diskuteri