Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    když mluvíš o "upisování", zkus si o tom něco nejdřív zjistit...
  • Renegade Ops
  • Tikov
    Ocitnout se dobrovolně v databázi, ve které jsem uveden až po číslo občanky? V databázi která ví kdy a kde brouzdám? V databázi, která za každého nového uživatele nabízí zprostředkovatelům přihlášení peníze? (Původní kampaň z roku 2010 nabízela 50 za člověka (tehdy získali asi 3000 lidí z toho okolo 100 v téhle nejvyšší variantě), teď se odměna za hlavu očividně zvýšila)
    Mně na tom prostě něco smrdí- je-li něco užitečné, lidi se k tomu dostanou sami a třeba si za to i zaplatí, když na službu musí naopak lidi a servery lákat na peníze....
  • Tikov
    Já vím nadělám, ale něco jiného je, když si mne někdo vyhledá (což není moc potíž, když všude používám stejnou fotku a nick) a něco jiného je, když se mu upíšu, že budu v jeho seznamu (navíc, když je to takováhle hurá akce- honem honem ať to stihnete do konce roku, podmínky si radši ani nečtěte)
    EDIT: Tak vidím, že google užívat umíte, ale v tom je ten problém- musíte znát základní nacionále, já jsem musel své informace vědomě veřejně uvést na netu (včetně tématu bakalářky a pár odborných článků) a hlavně musel jste si s tím dát práci. (A nezavázal jsme se vám k bručení ve vaší databázi po dobu 5 let)
  • JohnyTheZik
    Vtip je v tom, ze tyhle cisla jsou generovany a pak se jen meni databaze ;)..
  • Zdarma? Dám Vám i číslo své nohy a velikost přirození, pokud chcete :D
  • ucho
    ty toho naděláš, vlastimile křišťane z prahy...
  • Merwis
    Přijde mi naivní si myslet, že ještě v žádném takovém "seznamu" nejsem/nejste. Ještě donedávna jsem si například dával velký pozor, komu a kde dávám svoje telefonní číslo a stejně mi každou chvíli někdo volal s nabídkou půjčky atd. Adresu bydliště si dneska taktéž dokáže najít každý, když jen trošku chce. Proto vidím spíše ta pozitiva. :-)
  • rekni mi prosim negativa, asi si je neuvedomuji, dik
  • Lepší jak se upsat Facebooku. A ten tu pochopitelně skoro všichni mají :3
  • Tikov
    To se vážně chcete nechat dobrovolně označkovat? Nechat se zapsat do prodejného seznamu kontaktů?
  • Trine, Shank, Audiosurf, Dungeon Siege 3, DeathSpank, Rayman Origins... máme odzkoušený, i když tam zrovna auta žádný nejsou :D
  • Burl4k
    taky mi to nejede ...
  • 4GB flashka Games.cz zdarma pro každého!

error:parsererror ?
  • Mě spíš straší že od toho odstoupilo plno klíčových vývojářů. Opravdu mi přijde divné, že vyjde pár videí ze hry, vypadá to, že hra je skoro hotová, vývojářské deníčky plné nadšených slov a potom odchod klíčově důležitých lidí a ticho po pěšině. A pak comeback s novým trailerem?
  • Valve si zaregistrovalo filmové domény FreeToPlayTheMovie.com a AheadOfTheGameMovie.com.

a jéje
  • Mělo by to tak být, protože po koupi hry si ještě musíš (někdy) udělat účet na EVE.
  • Díky za odkaz, takže pokud jsem to správně pochopil, tak hru koupím teď a aktivovat můžu třeba až za rok?
  • Chomaco
    Blur, LFD1 aj 2,Portal 2,Mashed, All zombie must die, Dead block......
  • ringmancz
    LEGO hry, nebo něco z tohoto: http://www.co-optimus.com/system.php?id=4&page=0&playerComp=%3E%3D&playerNum=2&esrb=%&released=All&couch=on

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit