-
Njn, porad muzes toto koupit 4x a mas rok s 33% slevou :) Her neni nikdy dost :D Kazdopadne je pravda ze mam na disku diky PS+ jeste InFamous 2, Dead Space 2, Resident Evil 5 a jeste par her ktery mam sotva rozehrany a nevim kdy se na ne vrhnu, ted jeste pridam Batman Arkham City a o zkouskovy v lednu budu muset psko znicit, jinak se nenaucim ani radek *15*
-
Obdivuhodný záznam ze hry kvadraplegika, který s pomocí tyčky v ústech (pro psaní na klávesnici) a touchpadové...
už má i silver, má to i na youtube -
to je pěkný, ale co ty hry co mám koupený a ještě jsem je ani nehrál? kvůli tomu jsem si rozmyslel roční členství ve slevě, ale nabídka je to určitě pěkná
-
The Walking Dead
Som podobne nadšený, ale zopár výhrad by bolo:
1. hodnotiť treba celú sezónu a IMHO prvé dve epizódy boli ešte také rozjazdové
2. technické spracovanie - bohužiaľ kvalita textúr PC verzie velmi slabá, v ďalšej sérii sa to dúfam zlepší
3. trochu okaté vracanie všetkých línií na jednu lajnu, čím sa stráca význam hráčovho rozhodovania
4. poslená epizáda bola nezvládnutá dĺžkou, občas stupídnymi dialógmi a divným dabingom
Napriek všetkým výtkam hodnotím sezónu na 9/10, kedže sa jej podarilo x rokoch ma dojať - naposledy Silent Hill 2. Zážitok rozhodne skvelý ale čo sa týka GOTY, tak by som ju s ostatnými hrami nezrovnával. Je to úplne iná kategória. -
Chystá se recenze první série The Walking Dead?
A když už se ptám, jak se líbila vám ostatním? Já jsem naprosto nadšený, 10/10, GOTY,... *1* Nemůžu se dočkat druhé série! -
PS+
PS+ clenstvi na 3 mesice je ve sleve = 260kc, takze kdo o tom uvazoval, neni lepsi cas pro pripojeni :) Stihnete jeste soucasny hry a ve stredu prijde Batman atd + nyni kazdy druhy den nejaka vanocni akce/sleva ktera bude vzdy vetsi pro PS+ cleny -
Obdivuhodný záznam ze hry kvadraplegika, který s pomocí tyčky v ústech (pro psaní na klávesnici) a touchpadové...
medaily? -
Well shit....omlouvám se za double.
-
Tohle nebylo o dětech, ale o mozku. Je rozdíl mezi tím, jak hry ovlivňují formování osobnosti malého dítěte a jak udržují aktivní mozek u lidí starších (tím myslím třeba 18+).
-
Tohle nebylo o dětech, ale o mozku. Je rozdíl mezi tím, jak hry ovlivňují formování osobnosti malého dítěte a jak udržují aktivní mozek u lidí starších (tím myslím třeba 18+).
-
Průzkum: Hraní aktivních videoher nepomůže dětem býti zdravějšími.
Průzkum: Průzkumy ohledně vlivu her na děti jsou k ničemu. Buď říkají co každý ví, nebo plácají naprosté nesmysli. -
jestě jsem to nehrál
ale z démo bylo pěkný a hrálo se výborně -
a je to dobrá hra?
-
Drox Operative
hra drox operative vysla v plné verzi mužete to hodit do bleskovek -
The Humble THQ Bundle nabízí Darksiders, Metro 2033, Red Faction Armageddon, Company of Heroes, Company...
Tak sem si poprvé pořídil humble bundle sice už půlku her z tama mám ale darksiders 1 mě přesvědčili stejně bych za ně dal přibližně stejně na steamu v zimním výprodeji. Zatím si z toho ale nejvíc užívám soundtrack ze Saints Row. -
Popelnice
Nemyslí se tím ale místo na HDD (disku konzole)? *7* *4* -
samozřejmě že není, tam je důležitý fakt, že koupí podpoříte charitu a kdo je opravdový anti korporátní hrdina, tak na slideru nastaví, že THQ nedá ani cent. Na druhou stranu tento bundle má pomoci zachránit THQ, kteří dělají dobré hry, ale jsou to na dnešní poměry příliš malá "prasátka" a nevědí jak na to. Koupí tohoto bundlu podpoříte ještě jednu charitu navíc - THQ.
Tedy chcete-li, aby v klídku bylo vydáno Metro či COH 2, tak kupujte:) -
přesně tak, na druhou stranu, takovýchto vydavatelů je potřeba si vážit a já jen doufám, že se bundlů prodá co možná nejvíce. Včera jsem pořídil jeden, plánuji koupit ještě dva další pro své blízké :)
-
To vím *3* , většinu Humblů mám *4* , ale když se objevil záznam v CDR, tak spousta lidí psala, že je to nesmysl a THQ bundle nebude a zdůvodňovali to tím, že tam byly a být mohou "jen a pouze" indie hry, což není pravda.
-
PS3 verze Far Cry 3 je pěkný macek, na pevném disku zabere 6.2GB místa.
macek?rekl bych ze prave naopak je to dost malo,takovy uncharted 3 ma 35 GG(ne3,5 ale opravdu 35)a metal gear solid 4 ma dokonce 50,tomu rikam macek .