Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RavenHolm
    Humble bundle začal jako Indie Humble Bundle a z valné většiny se v něm indie hry vyskytují. A náhodou zrovna Shank je také v jádře indie hra, to pouze EA si chtělo zlepšit jsméno tak pod křídla nabralo několik indie vývojářů a vydalo jim hry:)
  • "We had a 99% finished game that just needed bug fixing for release."
  • Battlefront III bylo z 99% dokončeno, pak byla hra zrušena z důvodu finančních problémů.

To je kravina, možná spíš byl dokončen na 1% a zrušen (špatný překlad) :). Žádné AAAčko, co je dokončeno na tolik procent, by psychicky normální vývojář/producent nezrušil. To by mohl rovnou penězma topit místo uhlí.
  • Tomb Raider - nový PR materiál

Crystal Dynamics právě vypustil nový deník, tentokrát na téma zvuků a hudebního podkresu. Přímo na YouTube je alibisticky nastavena věková hranice, nicméně video lze nezávisle na věku diváka bez potíží shlédnout přímo na oficiálním TR fóru.

http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=131086&page=2
  • Co mají všichni pořád s tím indie u Humble? Vždyť i ta doména je jen humblebundle.com a nikoliv humbleINDIEbundle.com. Spousta Humblů neměla v názvu indie vůbec a objevil se tam mj. i Shank od nenáviděného *15* EA.
  • Battlefront III bylo z 99% dokončeno, pak byla hra zrušena z důvodu finančních problémů.

Cože?!? *8* To je doufám nějaký nesmysl či ztraceno v překladu. Chápu, že některé projekty se v průběhu vývoje ukáží jako špatné a miliony vyletí oknem, ale tohle už je moc.
  • Jedna z reklam na PS Store oznamovala, že při zakoupení PSV verze hry Playstation All-Stars, získáte...

co tam dělá ta čárka za "All-Stars"?
  • Hurááá skvělá zpráva pro mě hodně očekávaná věc
  • ucho
    peknej bundle, i za 20 dolaru bych mel pocit, ze jsem je oskubal :) az se divim, ze je ten prumer tak nizkej. 3 miliony dolaru by meli bez problemu ziskat.
  • mile prekvapili, super hry *5*
  • RavenHolm
    Sorry, že to teď obrátím, ale přesně tento přístup THQ vůbec nepomáhá a proto krachuje.
  • Tento Bundle opravdu famozní...Metro sice dohráno ale na Darksiders sem si myslel už dlouho..nedávno byly i v akci za 5babek no odolal sem a dobře udělal..
  • Už ten klíč mám. Prachy sem poslal v 9 večer a mail mi přišel až ve 3 ráno.
  • Thorleif_cz
    Tahle logika má koule!
  • U některých her na Steamu není o češtině ani píp a přitom tam je taky. Byl jsem (ne)mile překvapen *1*
  • Jeden z dabérů Far Cry 3 se na otázku, zda byl třetí díl tím posledním, lehce pousmál a dodal, že na...

Stále tu je možnosť, že v budúcnosti Nintendo vydá firmware ktorý zvýši takt procesora.
  • Sui Generis - vývojáři jsou zaplacení !

6,761 - backers
    £156,569 - pledged of £150,000 goal
    2 - hours to go ! *1*
  • :( Musím potvrdit - máš jeden kód na celé Bundle + jeden na Saints Row 3 pokud přeplatíš ;)
    A Steam ti nedá extra kód pro konkrétní hry co už máš . Po uplatnění kódu prostě žádná druhá kopie k darování nepřibude. .... sám jsem takhle přišel o Trine a teď mne skrouhne Red Faction : Armageddon
  • RavenHolm
    Humble Bundle kupuju skoro každý a vždy nápor zvládají. Tohle zní spíš, že kolega nahoře trochu překombinoval svůj nákup a jeho key je teď krapet schován.
  • teďko (asi 2 minuty zpátky) jsem to pořídil přes paypal rychlostí blesku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit