Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz

Sui Generis cca 8 hodin do konce a chybí cca 5.000

http://www.kickstarter.com/projects/1473965863/sui-generis

Jsem myslel,že to nedají a vypadá to napínavě.
  • zdeeneek

Procesor WiiU má prý takt 1,24GHz a grafické jádro běží na frekvenci 550Mhz. To jsou menší hodnoty než...

Na to s*re pes. Dulezity bude jak se na tom budou hrat hry a hlavne kolik jich bude vychazet. Pokud budou hry vypadat aspon tak jako ZombiU a budou vyuzivat dotykovej ovladac aspon jako ZombiU, tak pro me bude nova konzole od Nintenda uspech. O grafiku mi fakt vubec nejde, jestli bude lepsi/horsi jak na ps3,x360 mi je jedno.
  • Aha, dikes...
  • Hry co si stáhneš nebo si dáš jen do download listu na ps storu ti zůstanou i když vyprší, jen budou hratelné pouze po dalším předplacení pluska. Takže i když si zapomeneš předplatit, tak ty hry půjdou hrát po předplacení dál a nezmizí jak píšeš.
  • Akorát mi ten milý web vnucuje svojí mobilní verzi. xD
  • Cosi
    Výborné místo, a zajímavé jaké weby jste porazili, například světandroida se cení. Oslavím to přispěním do donate.
  • Amylee.Anderson

Všem, co nás podpořili a hlasovali pro Games.cz v anketěKřišťálová Lupa 2012 děkujeme! Na metu nejvyšší...

Možná pátí, ale fanoušky máte nejlepČí *2*
  • Sui Generis

http://www.kickstarter.com/projects/1473965863/sui-generis

13 hodin do konca a chýba skoro 13 litrov. Dajú to alebo nie?
  • DLC Omega pro Mass Effect 3 obdrželo od zahraničního Eurogameru hodnocení pouze 4/10.

což říká taky. Evidentně mě ostatní nepochopili.
  • DLC Omega pro Mass Effect 3 obdrželo od zahraničního Eurogameru hodnocení pouze 4/10.

Comics vysvětluje proč je Aria na Citedele před DLC. Nás zajímá, proč je tam po něm.
  • Caincz

Všem, co nás podpořili a hlasovali pro Games.cz v anketěKřišťálová Lupa 2012 děkujeme! Na metu nejvyšší...

Gratulace i ode mě, kluci, páté místo je super a zasloužili byste si i to první. Díky za vaší práci tady na webu, za rok jim ukážete.
  • A co teprv opery, ty přece taky kazí naše děti!!!
  • Corvus

Křišťálová lupa

Tak nakonec chlapci z Games ukořistili 5. místo. A tak to není úplně špatné, příští rok bude zase o kousek lépe! Gratuluji i tak. Listina: http://kristalova.lupa.cz/2012/vysledkova-listina/
  • Taky jsem to teď dohrál a jsem docela spokojený, hodně akce (badass akce) omega, gangy apodobně. Někdo čekal něco jiného ?! Jen by to chtělo víc vedlejších úkolů - najít gauč, hacknout pár terminálu a najít součástku mi teda vůbec nestačí.
  • Tak jinde to zas dostalo 8/10...
  • Jen ať je zakáží, magorové se půjdou vybít jinam, do ulic. Pak to svedou na TV. Zakažme i tu. Ještě větší vlna, zakažme hudbu! A bude jich ještě více. Na koho to svedeme teď? Na učitele, zakažme školy! *1* *1* *1* *1*
  • vsak jo :D hrani fps her je zavaznejsi nez to ze bral drogy :D

Tak som to teda prave dohral. Mne sa to dost pacilo, dokonca viac ako Leviathan. Inak tu Ariu na Citadele vysvetluje komix, ktory vrelo odporucam. BTW komixy tiez ukazuju ako vznikol Illusive Man, co robili jednotlive postavy medzi ME1 a ME3 atd... Knihy uz maju inu dejovu liniu

Jaké plány? Vždyť o tom je Omega.
  • On někdo ještě stojí o LUPU ?

A z rovna ten MALL.cz který nikdy za nic neručí (protože přeprodává) ? No hoši se budou muset smířit s tím že neprodávají krmivo pro domácí mazlíčky po kilech ;) .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit