-
Nic nerozdáš, dostaneš jeden klíč na všechny hry. Pokud to aktivuješ a některou hru už máš, tak nic navíc nedostaneš.
-
Mám za to, že kvůli obrovskému zájmu jsou trochu přetížení. Vše ti určitě dojde, jen strpení.
-
A co treba moznost, ze nebudou konverze, ale exlusivni tituly jen pro WiiU. Tahle moznost neexistuje?
-
Hlavne se mi na tech soubojich libi, ze je poznat kdyz bojuje tintitko proti nabusenymu velkymu monstru - uplne to z toho sala jakou ma ten obr fyzickou prevahu.
-
já myslím že WiiU bude zajímavý spíš kvůli exkluzivitám
-
Při nákupu zadáš tvůj mail, kam ti pošlou link. Tento link tě pošle na stránku kde najdeš tlačítko, které ti dá key. Btw všechny hry jsou vázané jedním keyem, takže nic nerozdáš.
-
Ja se poprve ani neregistroval myslim, jen jsem nastavil sumu, odeslal penzie a vyplnil email a po par minutach prislo neco na mail a chvilku na to jsem byl nastalo prihlasenej na hlavni strance a mohl se podivat do Mojeho profilu, a tam uz jsou primo vsechny klice.
-
Z nějakýho záhadnýho důvodu se mi jede přihlásit. Chce to potvrdit mail (nic divnýho), ale na mail mi žádnej potvrzovací odkaz nepříjde ani po "resendu".
-
Tak bys to mel mit na hlavni strance humble nahore, jako tvuj profil a tam hry s klicema. Mimochodem kdyby jsi nenasel nikoho kdo by chtel Opposing Fronts, dobrovolne se hlasim a smutne koukam *2*
-
ano 2.50 chci jenom ten Red Faction zbytek někde rozdám....
-
No, v prvni rade, zaplatil jsi vice jak 1 dolar? :)
-
huble bundle nedošly hry
Zdravím, přes Google peněženku jsem poslal prachy (Google tvrdí, že je vše v pořádku) ale klíče, který by měli dojít nikde. Kde je mám vzít? (tohle je první bundle, kterej kupuju) na mail mi došla pouze generická zpráva o stavu objednávky a s "transaction id". Vysvětlíte mi někdo jak to, prosím vás, funguje? -
Procesor WiiU má prý takt 1,24GHz a grafické jádro běží na frekvenci 550Mhz. To jsou menší hodnoty než...
Ale vždyť je to neskutečně málo. Ten takt je k pláči. Už dnes je to zastaralé. A co teprve s příchodem další generace? Vždyť ty konverze budou vypadat otřesně. -
7 hodin a necelé dva litry. Moc jsem tomu taky nevěřil, ale oni to dají. Jsem zvědav co z toho vznikne. Technologie zajímavá, ale to na dobré RPG nestačí.
-
Mně se libí,že nepřátelé bojují celým tělem.
http://www.youtube.com/watch?v=qPZ5yuiWWeE#t=40s
Jak ho ta příšera nakopne *1*
Skoro to vypadá,že to dostal do koulí....Asi má nějaké vylepší proti kopancům do koulí. -
Vše je pouze Steam, takže pokud je na Steamu psáno něco o češtině, tak tam bude.
-
Procesor WiiU má prý takt 1,24GHz a grafické jádro běží na frekvenci 550Mhz. To jsou menší hodnoty než...
Tak tedy moc díky. Teď mám morální dilema zda pumpnout peněženku před Vánoci nebo nepumpnout?! -
Kdo bude kupovat a aktivovat,dejte vědět,zda hry mají češtinu.SR,metro,atd..děkuji
-
To vypada naprosto luxusne. Hlavne ty souboje, specialne ten uplne na konci ;) Pokud k tomu doplni nejakej zajimavej obsah (pribeh) tak bych za to bez vahani dal cenu jako za AAA titul.
-
Je nový http://www.humblebundle.com/ a tentokrát mu nelze říkat indie:) Škoda, že vše až na Armagedon už mám.