Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uzavřenej world of tanks....ale nééé *9* *13*
  • Cahir

Obsidian

Zajímavý článek od Joshe Sawyera. Trochu to vrhá světlo i na budoucí projekt Obsidianu, který bude brzy odhalen.
    http://forums.obsidian.net/blog/3/entry-167-building-better-worlds/
  • Ja nevim ze se vubec nekdo obtezuje te poustet z klece...
  • Láska Bystrouška

Hlasuji pro "Jako z Pohádky" a "Nestíhám". :)
  • Víš, že zloděj je ten, kdo si od EA hry stáhne a ne EA, kteří licence na kluby apod. kupují?
  • ucho
    ano, rozdíl tam je. "Are you fu*king kidding me" se dá brát i jako obecná reakce na tuto informaci vyjadřující zároveň úžas s nádechem ironie. "To se mi nelíbí" je pak jen přímočaré konstatování.
  • Hezky receno.
    Za me taky spis palec dolu (i kdyz uz jen za to, ze sam neco vymaka, by mel jit vlastne nahoru)

Od mainstreamu je to samozrejme porad dost daleko (LG, sakra!), ale vlastne v tom cejtim uplne tradicni pisnickarstvi. Klavir a hlavne ta fletna vetsinou dost vlezly (na oboji bych rad umel hrat, ale vyuzival bych je uplne jinak :)
    Asi jsem od Lukase ocekaval neco jaksi... ..rafinovanejsiho?
    A ten zpev mi taky spis shazuje (ne ze by byl "spatnej")

Urcite je potreba ocenit rozmanitost, texty, a dalsi veci, ktery bych treba mohl zminit, kdybych to naposlouchal poradne (i v tom muze byt "muj problem").

Celkove vlastne teda "palec hore za akt stvoreni", ale na tu bezbrehou adoraci tu ted taky koukam dost vykulene (ale vlastne rad, protoze bych tady cekal spis lolkovani metal-only/hiphop-only/whatever-only "fajnsmekru")
  • A někdo se diví, že tě tu banují? Na spoustě jiných webů by za podobné řeči rozdávali permabany bez jakéhokoliv pocitu viny.
  • Cahir
    Určitě jde o odpočet, vývojáři to potvrdili na twitteru.

Xspy: Ještě se to neví, ale já jsem si téměř jist, že to bude WoT - všechny indicie k tomu poukazují...
  • Zloděj si bere peníze proti vůli oběti, což případ EA nedělá vzhledem k masám lidí kupujících si jejich hry.
  • Mezi stadiony ve FIFA 13 bude kvůli licenčním problémům chybět Nou Camp ze španělské Barcelony.

Konečně těm zlodějům něco nevyšlo.
  • ucho
    ne
  • Tady to smrdí závistí *1*
  • bobsh
    "To se mi nelíbí" říct určitě můžeš, ale mezi "To se mi nelíbí" a "Are you fu*king kidding me" přece jenom vnímam trochu rozdíl. Ale možná jenom přeceňuju význam obrázku.
  • teď mě tak napadlo - když Valve spustil Greenlight, to teď bude (aspoň na nějakou dobu) asi utrum s kvalitníma hrama v humble bundles, co? přece je nebudou prodávat za to, co kdo dá, když budou mít šanci za plnou cenu a ještě 100x větší základně hráčů... :(
  • tož já to chápu. oni ty konzolový prdlačky umějí zázraky :D
  • MishKonn
    Cahir>*1*
    bobsh>Ať už se jedná o cokoli, je nějaký argument vždy nasnadě. Ale v tomhle případě nemáš pravdu. Pokud se jedná o hudbu, můžu v podstatě říct: "To se mi nelíbí", a tam to začne a skončí...jako člověk, co se pohybuje v muzice už nějaký ten pátek mám i spoustu argumentů, proč se mi to nelíbí kvalitativně, ale stačí říct...že se mi to prostě nelíbí subjektivně. Nemám chuť rozebírat kvalitu hudby s osazenstvem herního webu.
  • Bohemia Interactive se nechalo slyšet, že by bylo hloupé, kdyby nevydalo DayZ na XBLA.

Hloupé by bylo pobíhat s kamerou nebo foťákem kolem vojenských základen...
  • Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...

Musím uznat že mě Lukáš velmi mile překvapil. Není to tak dávno co se v nějakém podcastu stavěl rezervovaně k českým textům ve své muzice, ale rozhodně to není vůbec špatný. Má to hloubku, má to hravost, no a Unavená, to je už teď hit jako prase :)
  • To je pláče, to je nářku *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit