Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 13_11
    Jednou za uherský rok si poslechnout cvrkot je příjemnější, než poslouchat dennodenní zvuky jednoho nešikovného tapetáře.
  • kubi-wan

Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...

A já myslel, že si v podcastu děláte srandu! :D
    Nicméně líbí :)
  • bobsh
    když tě člověk bere s rezervou, tak je to vlastně docela sranda *1*
  • co to vypnutí diskuzního trolla za poplatek? Co já vím, tak většina lidí by přispěla - a ráda.
  • MALUPO

Ten Wheel of time ?
  • Trol.diskuzni
    Mimochodem by mne zajímalo, jestli je součástí "donate balíčku" vypnutí také tohoto druhu komerční prezentace, když už zde s nezměrnou vervou hlásáte, že vypnete VEŠKEROU reklamu na webu? Pokud ano, možná bych i zauvažoval o nějaké té investici, neboť v této oblasti ochrany proti nechtěnému $-spamu selhává i AdBlock...
  • braveman
    Včera to bylo změněno ze 4 na 3, nyní z 3 na 2, jde tedy s největší pravděpodobností o odpočet do ?odhalení hry?
  • Trol.diskuzni
    A jéje, tady se to zase zvrhlo v cvrlikání fanklubu Lukinka Grygarů... *7* Chlapci, co kdybyste si šáhli do svědomí a polovina z vás mne přestala osočovat ze spamování, když na stránce o hrách diskutujete o něčem, co s hrami nemá společného nic krom jednoho napůlzkrachovalého rádobyrecenzenta? *6*
  • 13_11
    Sám sis odpověděl, Cahire. Vždyť ten typ se zachoval jako hlupák.
  • bobsh
    Spíš jde o to, že nebejvá na škodu svuj názor podpořit nějakym argumentem. Výkřik do tmy "To se mi nelíbí!", navíc ještě vyjádřenej pomocí memu (a to proti memům nic nemam) je sice fajn, ale když neni na co navázat případnou diskuzi a polemiku, tak si troufnu tvrdit, že nikoho moc nezajímá.
  • rancor1223
    Taky se mi zdá že to někteří trochu přehání. Za chvíli to tu bude jak po vydání Skyrimu... *7*
  • WuWuzela

Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...

Covece. Jsem spise na rychlejsi hudbu, ale Unavená a Když nastaly deště jsou fajn. Unavená obzvlast.
  • MishKonn

http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/184/961/tumblr_lnvvueuSsj1qcj56b.png
  • Mě se strašně líbí písnička Minulá,tu poslouchám furt do kola. Až mě omrzí poslechnu si další *1*
  • DangerousDave

a tento človek stráca čas opisovaním dnešných, väčšinou dosť primitívnych hier ? som rozesmut.
  • Cahir

Obsidian

Stránka aktualizována! Dvojka a nový text: http://www.obsidian.net/
  • Trol?
  • braveman
    Chceš taky? Přidej se k nám!
    A nebo raději ne.... byl to vtip, zapomeň na to.
  • Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...

Je to přesně takový jaký bych od Lukáše očekával...dobrá (divná) práce
  • Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...

Nádherná hudba a texty na přemýšlení až z toho skoro přichází smutek. Smekám klobouk dolů Lukáši *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit