Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opovažte se, my je tady nechceme! Jako varování zničíme Curiosity.
  • Hanzales

Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...

Taky tenhle "směr" moc neposlouchám, ale zalíbilo moc, překvapilo... Já nevím, ten člověk v tom svetru Freddyho Crugera je fakt šikula! A poslouchám nejen na videorecenze :)
  • a pokud to sází na ten klavír on, tak ultrabourák!
  • Tak mu běž za mucíqovat na youtube a rovnou se vemte a odleťte zpátky na domovskou planetu Mars kam oba patříte! *2*
  • rancor1223
    Ano ano, skutečně tam podobnost je. Dokonce i námětem písní řekl bych.
  • Amylee.Anderson

Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...

Přidám se k těm velmi nadšeným. Geniální *14*
  • Jsem unavený kotě na zápraží zimy
    ale až se vrátí léto, nebude to jiný.

Klobúk dolu.
  • Když zrovna Lukáš nenatáčí...

Páči sa mi to ale je mi z toho smutno *9*
  • hznk89

Ty vtipy kolem Biebera už jsou dávno passé
  • hznk89

V něčem mi to připomíná Woodkid. Takže u mě dobrý
  • jistě poláčkova banda má reklamu zdarma
  • Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...

dyt je to spracka nej je justínek biebrů lovískuju ho ♥♥♥♥
  • CRYPT

lol?
  • Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...

Tak já jsem si terrarii užil takovou, jaká byla a jelikož jsem ji koupil ve slevě za pár šušňů a strávil u ní nějakých 50 hodin jsem plně spokojen.Hodil jsem si na ní i jeden mod který přidává spoustu nových příšer a předmětů, ale nějak už stejně není chuť dále kopat. :D
  • tak už jo, momentální výpadek! *14*
  • Proč to album nejde koupit??? *10*
  • MidnighT91
    Když nastaly deště mě dostala, perfektní písnička... Velkej RESPEKT Lukáši...
  • Asi tak, nějak mi to vzdáleně připomíná solovky Serje Tankiana, ikdyž ten je samozřejmě trochu tvrdší, ale prostě mi ho to připomíná, zní to dobře.... *3*
  • Tak to jsem zvědavej na jakým engineu to pojede když to má jet i na konzolích *1*
  • Xykon
    Je to tak divné, až je to dobré

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit