Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kravicka

Dirt 4

Parada, zabava to hrat uz tam mam 4h :) takova Dirt 3ka s trochou Dirt rallye a generovanim trati.
    Jdu spat *6*
  • Payday 2 gratis

Payday 2 gratis na Steamu
    http://store.steampowered.com/app/218620/PAYDAY_2/
  • SalemCZ
    jak dlouho trvalo projít DMC?
  • jamar28
    Tak co bys chtěl od 20 lidí...Navíc mezi AAA hrami to není nic zvláštního, kolik má třeba Call of Duty? O posledním Outlastu lidi psali, že to měli za 2-4 hodiny. A tohle je nezávislá hra. Kdyby mělo jít o RPG s otevřeným světem nebo tak něco, tak je to zoufale málo, ale tady má jít především o propracovaný příběh a dobře napsané postavy. Navíc vizuálně to vypadá fakt skvěle jak graficky, tak i stylem. Jestli těch 8 hodin bude vypadat tak perfektně jako trailery, budu naprosto spokojený.
  • Mike Nichols (viceprezident marketingu pro Xbox): Funkci zpětné kompatibility vyzkoušela zhruba polovina majitelů Xbox One, nahráli s ní přes 508 milionu hodin.

Taky jsem neodolal a objednal si dnes PS4ku Slim+Wipeout omega. Pořád jsem primárně PC hráč, ale PS4ka má prostě lepší exkluzivky.. konečně si chci zahrát Last of us a ten nový Horizon zero dawn. Některé Xbox hry si i tak zahraju na PC se svým Xbox ovladačem. V Xbox zpětné kompatibilitě mě zajímala jen hra Conan, kterou doteď nepodporují, tak bye-bye Microsofte.
  • Jack1947
    To ještě neznamená aby to mělo jen 8hodin *7* Firewatch je walking simulátor tam se toho moc nesrovná.
  • Taky jsem to sem chtěl dát. Já jsem už konečně neodolal a jsem rád, že jsem konzoli nekoupil teďka začátkem týdne. To bych na sebe byl dost naštvanej. Takhle mám za 5333 kč (měl jsem ještě slevový kupon) supr mašinu, která zvláne nejnovější hry. *14*
  • Fordzy

Hellblade: Senua’s Sacrifice dohrajete cca za 6 až 8 hodin.

Tak stojí to 30e a je to Indie. Sám jsem odhadoval tak 6h, podobně jako Firewatch.
  • Jack1947

Hellblade: Senua’s Sacrifice dohrajete cca za 6 až 8 hodin.

Krátké...
  • ucho

PS4

PS4 500GB dnes za 5555,-
    komu tedy stačí základní verze, cena rozhodně zajímavá za takovou mašinku.
  • skaven
    asi ten vyplnovac v steame zadriemal, ked si plnil povinnosti :)
  • ringmancz

za měsíc vychází nová hra od autora Super Meat Boye a Isaaca

http://store.steampowered.com/app/583470/The_End_Is_Nigh/

Recommended: Graphics: nVidia 9999999999999GTX TI SLIx200
  • Veskoslav
    100 dollarů=1 hra v novém systému
    100 dollarů=1 studio ve starém systému
  • snorgrind
    Nebyl greenlight nahodou stovka jednorazove ? Tohle je stovka za kazdou hru.
  • ringmancz
    pokud se nepletu, stovku si platil i na Greenlight, a jak to tam vypadá
  • Super je na tom to, že nesmíš mít předplaceno.. Jakmile máš třeba měsíční a ještě před jeho vypršením dokoupíš roční, dostaneš tak maximálně PS + a ne SW:Battlefront :)
    Ty Japonci jsou stejně curvy - zlatej MS a jeho hry gratis ke goldu.. U PS+ si je můžeš přidat do knihovny ale bez Pluska už si je pak nezahraješ :D
  • Asi se to málo blejská :D
  • Vložení hry na Steam prostřednictvím Steam Direct vyjde nezávislé vývojáře na 100$ (= 2335 Kč).

Na jednu stranu je to dobře, alespoň tam nebude kdejakej nesmysl
  • Still
    Zas nějaká ubulená holčička :D
  • MickeyMutant
    Tykání v reklamě se dá pochopit (třeba kvůli zaměření na určitou cílovou skupinu), zkopírovat to na zpravodajskou nástěnku mi nepřijde ideální. Bleskař není mistr Yoda (možná tenhle), čtenáři nejsou jeho padawani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit