-
good one! -
Ja myslim ze mikrotransakce jsou pro dnesniho hrace velikym lakadlem.
-
já jdu do warz, dayz nechci hrát, pokud tedy bude warz vůbec hratelný
-
O testování onlineovky War Z, komerční obdoby Arma 2 moduDayZ, se během čtyřiadvaceti hodin...
Já zas nechápu proč bych měl něco takovýho dělat, když mám DayZ. -
Je to prvni dostupny vyrobek sveho druhu ktery se da koupit za normlani penize. Jestli cekate ze bude mit deset gramu a natoci vam vanilkovou zmrzlinu tak to opravdu asi ne ale ze by ti 220 gramu na ksichtu nejakym zasadnim zpusobem poskodilo krcni pater nebo svaly o tom teda silne pochybuju. Za par dni si zvyknes.
-
No to krk taky. Si zkus na brýle pověsit dvacet deka uh...šunky třeba.
-
Tak si k plicim budu nicit jeste oci no booze...
-
Drasťa: To je dilema. Sice to posiluje krční svaly, ale na druhou stranu to ničí oči.
-
~0.22 kilograms coz neni tak uplne malo ale zase to neni nijak extra hodne...
-
Odpočítávání na homepage Guild Wars 2 říká, že do začátkustress testu zbývá v tuto chvíli...
Je to zvláštní ale červenec mi utekl rychle, teď už jen pár dní a máme to tady -
Myslí v listopadu, po startu free-to-play. Ne že by to něco měnilo.
-
Podle mě do zahrnuje i SP hráče, co chtějí jet sólo. Pokud tu hru vnímáš jako KOTOR 3,4,5, pak pro tebe omezení F2P v podstatě neexistují. To ale nic nemění na tom, že 50 milionů lidí je totální úlet...
-
Taky jde o to, kolik to váží.
-
Nejlepší dny teprve SW: The Old Repuclic čekají, naznal s ohlášenímfree to play varianty hry...
Magor :D
50m hráčů měsíčně? Vždyť za měsíc vychází GW2 a další měsíc nato Pandárie, jak by to proboha mohlo nabrat 50 mega lidí a ještě s tak retardovanými omezeními pro F2P verzi - žádné raidy? -
Mno tak jedinej kamen urazu zatim vidim v rozliseni... 2x 640x480 se mi nezda moc na to ze do toho cumis z nekolika centimetru ale jinak se to zda jako opravdova pecka! Porad premyslim nad nakupem ale chtel bych si to nejdriv vyzkouset na vlastni kuzi.
Podstatne je ze o ty bryle nekdo ocividne stoji. -
Jj, zní to v textu dost super na to, že nemá cenu přemýšlet jaký to fakt bude atd. ... sypte prachy! A do OUYi taky!
-
Momentalne je to tam ani ne dva dny a uz maj skoro 800k... IN YOUR FACE! :D
-
příjmy EA za minulý rok jsou 4,143 mld. $. Pokud lze předpokládat stejný výkon i letos a zjednodušíme-li si práci tím, že příjmy z PC za kvartál vynásobíme čtyřmi, pak PC generuje celkově necelých 27% příjmů EA.
-
Jo jo Condemned je dost o nervy, obzvlášť mi utkvěl v hlavě moment se skříňkou ve školní šatně... Tyhle horory jsou celkově nejlepší, vůbec nechápu proč nějaké Haunted hry jako Fatal Frame nevychází na pc...
-
PC platforma dodala v prvním čtvrtletí tohoto roku do pokladničky EA 276 milionů dolarů, tedy...
Zkoušel jsi už http://games.tiscali.cz/recenze/condemned-criminal-origins-49558 ?