Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnešní akční nabídka na STEAMu - The Elder Scrolls V: Skyrim za polovic (25€) ! Akce končí...

A kdyz to clovek obejde pres proxy tak mu hrozi ban na steamu, neni to krasne? :D
  • -

No to je super bleskovka o Skyrimu na steamu, joo kupte to dokud to jde ... hlavne ze u nas v ČR jde na steamu koupit...
  • Dnešní akční nabídka na STEAMu - The Elder Scrolls V: Skyrim za polovic (25€) ! Akce končí...

je super, že je zľava, no nie je super, že sa na slovensku a v česku skyrim cez steam nepredáva...
  • Tak jest.
  • posila
    Nejsem na to zadny odbornik, ale mam za to, ze v dobe letniho casu jsme v UTC+2
  • Wyder

..

..
  • Jazz

Pokud jste ještě nesmazali své finální savy z Darksiders,tak dobře pro vás, protože jejich...

Finální savy ?
    A na co, když je to podle achievementů ?! *7*
  • Kesis

GTA V sice vyjde takřka stoprocentně až příští rok, aleto neznamená, že se virální marketing...

To je tu už od dôb San Andreas, viď výpis z whois.com :)
  • KeanuX

GTA V sice vyjde takřka stoprocentně až příští rok, aleto neznamená, že se virální marketing...

Pod Testimonials sou výroky občanů ze San fiera, Los Santos a Liberty City :) *15*
  • PS3Hrac
    A zbytek teda musí být peníze z distribuce a konzolí podle mě je to na PC málo když je to nejrozšířenější platforma to budou ti piráti .Ale musíme brát v úvahu že je to EA a na ně poslední dobou začínají hráči sr*t *1*
  • rancor1223
    Já zase nevidím nic zajímavého na WarZ. Vypadá to mnohem jednodušeji a především to bude příšerný masakr na těch jejich mapách pokud nesníží počet hráčů. Teď ještě aby vyšla 3. Arma a DayZ přešel na její engine.
  • God-of-War

O testování onlineovky War Z, komerční obdoby Arma 2 moduDayZ, se během čtyřiadvaceti hodin...

Kdy začne ta beta?
  • GTA V sice vyjde takřka stoprocentně až příští rok, ale to neznamená, že se virální marketing nemůže rozjet už nyní. Třeba v podobě stránky náboženského kultu Epsilon Program, který se objevil v několika GTA hrách.

Mám rád Rockstar :)
  • Cahir

Od 22:00 můžete sledovat přímý přenos prezentace stávajícícha oznámení nových titulů...

Asi DLC Leviathan.
  • KeanuX
    DayZ mam taky, ale tohle ze zvědavosti taky vyzkouším :) Ale DayZ zatim u mě vede na plný čáře *14*
  • Pokud jste ještě nesmazali své finální savy z Darksiders,tak dobře pro vás, protože jejich...

Do řiti... já vždy po dohrání hry mažu a kompletně.

Hmm, ale Darksiders jsou pecka... že bych si je švihl znova před vydáním dvojky?
  • Co treba Penubra,je to od tvurcu Amnesie a nese se ve stejnem duchu.
  • Jack1947

Tvůrci Resident Evil 6 si připomínky a stížnosti hráčů nazákladě dema berou k srdci a zkusí...

Jesteze jsem to demo nezkusil, ja hodne nerad hraju dema ale tady koukam by mi to nedejboze zmrvilo ,,uhel pohledu".
  • Nech se zamrazit do 25.8. a je to tu hned.
  • Odpočítávání na homepage Guild Wars 2 říká, že do začátkustress testu zbývá v tuto chvíli...

A jo, těším se.

+ tento víkend je The Secret World free na vyzkoušení pro všechny... stojí to za zmínku
    http://massively.joystiq.com/2012/07/29/funcom-details-the-secret-worlds-celebration-weekend/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit