Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Netusi nekdo, zda si to muzu koupit za hranicema a zpatky v cr me to pujde ?
  • ucho
    hm, to datum je trochu smutný, když to prostě nejde. no napsal jsem do bethesdy, když už nic...
  • Poslední dva DLC balíky pro Modern Warfare 3 vyjdou v srpnua v září. První, Chaos pack, přitáhne...

Nevíte někdo jak dopadl ten soud nebo spor ohledně CoD Elite, že stáhnuté DLC fungovaly jenom na určitém přihlášeném účtu a ne jak je to u obyčejných DLC normální na celé konzoli?
  • Co já vím, tak jen CZ, PL a HU. A dál:

"[...] jiz delsi dobu resime se zahranicnim vydavatelem licence Bethesdou, podle ktere by melo byt vse jiz v poradku. Znovu jsme to otevreli minuly tyden a poslali do Bethesy screenshoty, ze to v nasim regionech opravdu nefunguje. [...] Blokovat tyto veci z nasi strany nema zadny smysl, a kdybychom tomu tak chteli cinit, tykalo by se to vsech vydavatelu, ne pouze Bethesdy. Doufame, ze bude tato vec brzy vyresena, ale bohuzel na vydavatele nemame vyraznejsi paky, protoze Cenega je v tomto ohledu trosku stranou." - Friday, November 25, 2011 1:23:32 PM
  • Darksiders II si ve své první recenzi (v německém magazínu Consol Plus) vysloužil 93%.

Sweet. Tohle jsem čekal a ne kvůli hypu, ale z důvodů, že ve všech ohledech dvojka vypadá lépe jak jednička.
  • QuakeCom balíček, jež obsahuje přes dvacet titulů (Skyrim, RAGE, Brink...), je k dispozici na STEAMu...

Made my day:D Ani jsem se nemusel na Steam dívat, abych věděl, že pro nás bude locknutý.
  • Může za to 1C/Cenega. Přitom se někde vyjadřovali, že oni s tím bloknutím nemají nic společného, ale s Bethesdou mají smlouvu na exkluzivitu pro východní Evropu a Rusko. Lháři.
  • QuakeCom balíček, jež obsahuje přes dvacet titulů (Skyrim, RAGE, Brink...), je k dispozici na STEAMu...

Jenže v ČR je blokovaný!

Kurva,RAGE a Skyrim nejde z Čech koupit.Nechceš tu zprávu radši už zrušit? *7*
  • Humor ne, ale troling. :)
  • Dnešní akční nabídka na STEAMu - The Elder Scrolls V: Skyrim za polovic (25€) ! Akce končí...

Nevím, kolik máte zahraničnívh čtenářů, kteří si Skyrim přes Steam zakoupit mohou... na tyhle "provokace" si radši dejte bacha *3* Stačí, když mě podobným upozorněním naštve sám Steam.
  • Dá, když to, jak se to v Čechách v oblibě dělá, "vošmělíš". Ale je opravdu fascinující, jak všichni zůčastnění v problému "Skyrim a ČR" hází vinu jeden na druhého.
  • montatatana
    To je brutalni humor od bleskaře :))
  • Jde vubec skyrim na Steamu koupit? Ja mel pocit ze stejne jako Rage to maj zablokovany.

Tak to opravdu vypada ze nejde. Alespon na webu steampowered.com neni vubec v nabidce pro CR. Jen nejakej texture pack tam je.
    ---

Tak koukam ze jsem asi natvrdlej protoze to je to kvuli cemu se tu vsichni rozcilujou :D
  • *1* *1*
  • Miroo_7

Dnešní akční nabídka na STEAMu - The Elder Scrolls V: Skyrim za polovic (25€) ! Akce končí...

Vy mě chcete nas*at že?
  • Bleskaři,Poláček je v práci?odpoledne se stavím a něco mu řeknu.Zvaž setrvání ve funkci.To není poprvé.
  • Dnešní akční nabídka na STEAMu - The Elder Scrolls V: Skyrim za polovic (25€) ! Akce končí...

Ta to zpráva je ůplně n a hovno.Když v Čr bethesda na steamu neprodává.
  • trolo

Dnešní akční nabídka na STEAMu - The Elder Scrolls V: Skyrim za polovic (25€) ! Akce končí...

asi tak :-D pre slovensko a cesko je to na steame locknute kvoli vydavatelovi.
  • ucho

nechci být sprostý, ale to si bleskař dělá prdel? Skyrim se v Česku na Steamu koupit nedá...

edit: aha, už si toho někdo taky všiml :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit