-
Když se podívám do výpisu na internet banking,tak mám nákup na steamu taky UK.Ale i tak nejsme pod UK vedený.Angláni mají přístup k oněm hrám
-
Připadá vám kult okolo The Legend of Zelda: Ocarina of Time trapný? Fajn, tak si ale nedjříve...
Článek se sice pěkně četl, ale jinak je to jen samé úžasné, nevšední, výjimečné, originální, parádní, a to je prakticky vše. Já jsem doufal, že dostanu konečně důkaz, že Zelda je tak úžasná, jak všichni tvrdí, ale kromě soundtracku tam snad není jediný pořádný důkaz, příklad, vysvětlení, whatever. A pak aby mi nepřipadal ten kult směšný... -
Jakákoli hra na dotykáči, která musí nabízet virtuální gamepad, je pro mě marná. To je asi třeba dodat.
-
no já byl zvědavý a dokončil jsem to. už mám Rage na Steamu. 177,- oželím. za tyhle peníze jsem koupil i horší hry, tohle je pěkná cena.
každopádně nechápu, proč to takhle lze udělat, ale koupit na Steamu přímo to nelze...
jinak u té hry to píše: Territory: Worldwide (excl. Japan), něco někde smrdí :) -
Me se to hralo i na iOS az prekvapive dobre. Musi si tam clovek dat ten pohled z poza auta.
-
No, iOS verze byla super až na to debilní dotykové ovládání. Takže, jestli je to stejné, jen s možností to normálně ovládat na klávesnici, tak...to asi do Vánoc nevydržím.
-
No to je Gamestop, třeba se to bere jako prodej z UK, nebo nevim...kouknu na to.
Edit: "The GameStop PC Downloads Store is currently down for maintenance." :/
Edit2: Tak jsem se dopracoval až k placení, dál mi to za to nestojí :P . No, třeba to jde. -
http://www.impulsedriven.com/rage
1) jak to, že na tomhle shopu lze koupit rage a skyrim (tedy jestli to lze až do konce)
2) můžou s tím být problémy na steamu? podle mě ne... -
Ano, je to promo na hru, ale to je nyní vedlejší. Otázka zní: koupit, či nekoupit? Tedy jen pro...
tak vypadá to zajímavě, otázka ale je, jak se to hraje. já bych minimálně počkal na ohlasy. jinak na vánoce bude hra nejmíň za polovic... -
Hlavně má slevu Titan Quest.
No a taky RAGE. -
Death Rally
Death Rally od Remedy je konečně na Steamu :) I se slevou http://store.steampowered.com/app/108700 *4* -
ten začátek mi připomněl komunikaci s technickou podporou ubisoftu :) zajímavá situace.
-
Tak když už je to z té židle nadzvedlo, mohou si to jít koupit někam do obchodu, ne? :P
-
@ucho
Ano, je to divné, hnusné, nepříjemné a hlavně velmi České. A to ještě ani nevíš, co na můj dotaz zpřelámanou angličtinou odpověděla podpora Steamu! Měl jsem chuť je jít uškrtit. -
Pokud se chceš dostat až k velkému manitů, je potřeba Tě zaregistrovat do jeho nabitého kalendáře schůzek. Pokud tedy na schůzce trváš, ohlaš se (vylez z anonymity), uveď přesný čas svého příchodu a přines něco dobrého na zub *5*
-
Aoyagi: to nějak nechápu, to všichni jako dělají, že by to jít mělo a že nikdo nemůže za to, že to nejde? a nikdo neřeší, že to nejde nebo nechce říct, proč to opravdu nejde? je to trochu divný...
-
Kluci neblázněte:) Nejsem v ČR, žádné omezení tady na mne tedy nevyběhlo a má hlava děravá si neuvědomila, že to "u nás" bude pod zámkem. Těm, které to nadzvedlo ze židle se omlouvám *3*
-
http://www.youtube.com/watch?v=rlL09nriFfk
-
Krásná to odpověď:D
-
Hi Aoyagi.
This is just a suggestion, but your internet might use VPN, and Steam does not like it, so you can try turning the VPN off and then register the game and play offline. If you play 'online' you'll have the same problem. After registering the game, you can reopen VPN.
If this doesn't work, try downloading Virtual Proxy, fooling your server to think you're outside of CZ.
All the best:)
Regards
XXXX, Bethesda Tech Support
Wednesday, December 07, 2011 12:28:06 PM