Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc díky dobrý muži,tohle jsme přesně hleda. Konečně games bez trotla a to jsem si myslel,že dřív zamrzne peklo ne by to někdy takové bylo *4*
  • Se divím že jich nepomřelo víc ....

A neumřel jen z neustálého civění na na error 37 ?
  • Kde já to už .....

Hmmm jak že se to jmenovalo ? Soldiers of Anarchy a The Fall:Last Days of Gaia .... no na tohle jsem si při pohledu na obrázek vzpomněl nejvíc . 10 a skoro 8 let staré budgetové kousky.

Poklud se nevyrovnají tomuto , tak to budou mít i geniálním dějem na normálním trhu dost těžké - http://www.youtube.com/watch?v=xzYmQyHl2bc&feature=related
  • V tom bude příčinná souvislost ;) Aneb kdybys nebyl medvědem ......
  • Osmnáctiletý Tchajwanec zkolaboval a zemřel poté, co bez přestávky 40 hodin pařil Diablo III.

*1* Bleskovka ? Tenhle bonus už konkurence měla včera . Na TN.CZ dokonce před třemi dny .... a stejně si myslím že už to proletělo éterem ještě dřív než se to objevilo na facebooku ;) .
    A co Sony a prezentace Kamasutry ... třeba při dalším herním maratónu , co vy na to ?
  • Amylee.Anderson
    Je to oběť debility, ne Diabla.
  • Osmnáctiletý Tchajwanec zkolaboval a zemřel poté, co bez přestávky 40 hodin pařil Diablo III.

To je zase novinářská kacnha, každý ví, že hrát Diablo 40 hodin v kuse, aniž by to spadlo, je nemožné.
  • MickeyMutant
    Na Taiwanu mají o šest hodin víc než my a to je logicky nutí hrát mnohem dýl.
  • MickeyMutant
    His victims are countless cos he's the Lord of Terror himself.
  • Připadá mi, že v Asii jsou v tomhle směru hráči mnohem labilnější na závislost na hrách, když snad všechny zprávy o tom, jak se někdo "upařil" k smrti, přicházejí odtamtud. Asi jako když se indiáni rychleji uchlastali, protože jim chyběl jeden enzym. *1*
  • Kr.Pa

Osmnáctiletý Tchajwanec zkolaboval a zemřel poté, co bez přestávky 40 hodin pařil Diablo III.

chybí na obalu nápis: Hraní může způsobit smrt.
    Kolikátá že je to obět diabla ?
  • MickeyMutant
    No jo, včera jsem si toho všiml i na Games. Na cestě od původního článku zřejmě zapracovala fantazie nebo to spíš převzali odjinud i se zdrojem a zdroj si už nepřečetli: http://games.tiscali.cz/tema/podle-hracu-byly-dead-space-1-a-2-prilis-strasidelne-60130
  • MickeyMutant
    To není jisté. Bůhví, čí to byla hlava.
  • MickeyMutant

Sedmnáctiletý Novozélanďan telefonicky oznámil na policii okradení svým otcem poté, co mu za...

Policie po příjezdu naštěstí zanechala chladnou hlavu...

Čí? Otce, nebo syna?*1*
  • Dvanáctiletý chlapec nevědomky při hraní her FIFA a Call of Duty na X360 nevědomky ždímal kreditku...

bez interpunkce to vypadá jako nějakaá šifra *1*
  • Cahir
    http://penny-arcade.com/report/editorial-article/ea-never-called-dead-space-too-scary-but-the-misleading-headlines-are-the-s

Jak to je to doopravdy s Dead Space 3!
  • Amylee.Anderson
    Kdyby si to ten kluk koupil sám za svoje peníze, tak budiž, ale o tom pochybuju...
  • No nevím, v anglofonních zemích jsou prý k dětem dost benevolentní a výprasky se tam moc netolerují. Třeba jeho otec bude výjimka. *15*
  • Cahir

Sedmnáctiletý Novozélanďan telefonicky oznámil na policii okradení svým otcem poté, co mu za...

Rozmazlenej fakan po odchodu policie pravděpodobně docílil pouze toho, že mu fotr urazil palici...
  • Jazz
    Jéé, takové výborné hry!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit