-
Osmnáctiletý Tchajwanec zkolaboval a zemřel poté, co bez přestávky 40 hodin pařil Diablo III.
snad se aspon prihlasil do hry *4* -
Takhle vypadá první reálné setkání dvou lidí, kteří se před pěti lety setkali v Halo 3, před...
Hm. Já svýho partnera poznal ve WoWku, když mi bylo 15 a je mu 19. Tenkrát jsem začínal na střední a on ji dokončoval. Taky jsem to odsuzoval, ale teď už ne. Dneska jsme spolu už 4 roky a klape nám to. *4* -
jindra velika? *1*
-
Souhlasis ale stale je nepouzivas :D
-
no nevím, je to divný. já když mám nějaký termíny, tak kolikrát nespím 40 hodin v kuse a většinu času pracuji, na umření se ale potom necítím, ani se mi moc spát nechce, spíš jako kdyby měl člověk tak jedno promile. takže propařit 40 hodin v kuse přeci někoho nezabije a svým způsobem to není ani žádný extrém, člověk prostě jednu noc nespí... pokud se to nepraktikuje často, organizmus by to měl zvládnout, obzvlášť mladýho člověka...
-
Podporuji tvůj boj! *thumbsup*
-
asi ho rozdrapilo... predsa len 40 hodin je 40 hodin *15*
-
ještě k tomu PS:
dobrá tedy, čteš vůbec zdejší diskuze? připadá ti, že ty věci, které tu někteří píšou, jsou v pořádku? a ano, většina lidí dnes nečte, pokud to není pravda, oprav mě... když i v novinách nebo v televizních zprávách mohou být hrubky (a hlavně to nikomu nepřijde divné!), asi to o něčem vypovídá. nejsem lepší než ty nebo kdokoli, prostě si jen nemyslím, že je to jedno... -
The Last Remnant
na GMG je hra za 3,74 dolaru (steam), někdo to tu sháněl... -
ok, chápu, většině nevadí, že tu někteří píšou jako negramoti... hlavně když má jejich příspěvek nějakou myšlenku. a i když nemá, nikdo jim přece nemůže kecat do toho, jaký mají právě náladu napsat "i/y", to není důležitý... když napíšu "cyvylyzace", každej přece pochopí, co mám na mysli! :D nepsat hrubky (překlepy tím nemyslím, ty se stanou každýmu) by snad měla bejt samozřejmost, pokud člověk nemá nějakou poruchu, ne že si člověk řekne, že se mu nechce přemejšlet... ale dobrá, končím, volnost projevu jsme vám vydupali, tak si ji užívejte v celé její kráse :)
-
Tak určitě něco vypil - 4 léčivé a 2 mana lektvary. :)
-
Takže tvým cílem je daného člověka potěšit či dokonce vzdělat? Nebylo by daleko užitečnější reagovat na obsahové sdělení napadnutých příspěvků?
Absoultní debilita je upozorňování na klasické překlepy - chci napsat např. tank, ale omylem napišu tnak. Při existenci takového překlepu každý bez problému dokáže dešifrovat obsahové sdělení. Nehledě na fakt, že anonymní uživatelé ten překlep již opravit nemohou. Místo nějaké (třeba) inteligentní reakce se tam objeví ten tvůj výblitek. Argumentovat budoucím přijímacím pohovorem...to snad ne.
P.S.: "ale když dneska lidi nečtou nic jinýho než věci z webu..." Tohle má být co? Kteří lidé? Všichni lidé? To je zase něco ve smyslu "já jsem ta elita, jediný člověk, který ještě udržuje inteligenci a blabla"? -
asi se nenapil ani nenajedl
-
to je oficiální označení, to neznáš? :)
-
Osmnáctiletý Tchajwanec zkolaboval a zemřel poté, co bez přestávky 40 hodin pařil Diablo III.
Neni to nějak málo na zkolabování? Snad se občas napil nebo něco snědl ne? -
*15* *15* *15* Dobře ty ;)
-
definicí trollení je vyvolat ve čtenářích negativní pocity a nutkání mu oponovat, něco mu vyvracet, zuřit... to dělám? :)
samozřejmě chápu, snažit se spasit svět zrovna formou oprav komentářů na fóru o hrách je nesmysl, ale když dneska lidi nečtou nic jinýho než věci z webu, kde na gramatiku nikdo nehledí, tak si to nemaj jak "vštípit"... a když už tu jsem a ty komentáře čtu ;) přece jen text je každého vizitka, lepší, když tu někoho opravím já, než pak šéf lidskejch zdrojů při přijímacím pohovoru. -
V tom bude ten problém, podle tebe. Troll schovávající se za vznešenou myšlenku je ze všech trollů ten nejnebezpečnější. :)
-
bohužel musím souhlasit, nemoc z povolání :)
-
otravuje koho? narozdíl od nánosů trollení, který otravujou, to má podle mě aspoň nějakej význam...