-
Normálně "kluk".
-
A tohle píše člověk, co nezačne větu velkým písmenem a neukončí ji tečkou? *15*
-
Máš potíže se čtením nebo pochopením psaného textu? Při tvém obvyklém projevu bych se nedivil ;)
-
Co je na tom urážlivého? Že se mi to zdá až zbytečně formální označení? *7*
-
Jak jinak bys je nazval? "Milenec" je asi něco jiného nebo to nemusí nutně znamenat "partner", navíc se to často asociuje s nevěrou. "Přítel" je úplně něco jiného a nechápu lidi, kteří to používají v tomhle kontextu. Starej/stará/mladá/mladej je...no, něco co patří do hospody mezi lemtače piva. A už mě nic rozumného nenapadá :)
-
urazilo alebo vzrusilo? :)
-
Jednoduchý návod, jak si v Diablo III zajistit při hře za wizarda nesmrtelnost. Aha, vy byste to...
slabší -
Gay ?
-
promiň,
ale kdo neumí svůj rodný jazyk, je č*rák -
buk buk
to tu není nějaký cenzor, který by smazal tento urážlivý thread? -
Jestli někdo ohrnoval nos nad gramatikou na základce, případně na střední, těžko ho obrátí anonymní prudič na herním serveru... Tím spíš, že většina lidí sem rozhodně nechodí pilovat žádnou ze svých dovedností, ale uvolnit se. Což ty samozřejmě víš, takže tvoje zdejší aktivita není motivována vznešenou myšlenkou, nýbrž přesvědčením, že jsi vtipnej a že bys rád někoho vyprudil. No... podle mě vtipnej nejsi, ale pouze zas*ráš diskuzi bezpředmětným spamem, stejně jako všichni ostatní trolové. Byl bych ti tudíž vděčný, kdyby jsi se na to vykašlal, dík.
-
Nepraktikuje často - no to bude asi ono. Ach ti asiati... *7*
-
Nevím, co to dneska je za modu říkat klukovi, holce "partner", "partnerka". To zní, jako kdyby jste spolu založili akciovou společnost. *1*
-
Tak sis konečně uvolnil prostor.
-
@šílený korektor Ked uz ta gramatika tak veta zacina velkym pismenom
-
mam to v hlave uz delsi dobu jen jsem cekal na clanek ale ten nikde *9*
-
Tímhle ničeho kloudného nedosáhneš. Lidi v diskuzích píšou tak, jak píšou, protože se to prostě ve škole nebo jinak pořádně nenaučili a ty je to nějakou nahodilou korekcí taky nenaučíš. Většině je jejich psaný projev pravděpodobně úplně šumák a přes to vlak nejede. Chápu, že tě to může bavit, ale sklidíš jenom nasrané reakce a pan Poláček si na tebe posvítí, protože kazíš všechny ty báječné a ynteligentní dyskuze*4*
-
jako anonym nemám na avatary nárok... navíc jsem tu zdá se skončil.
-
Jsi celý den přemýšlel, jakou hovadinou zase na bleskovkách zaperlíš? *6* Gratuluji! A těším se, co příště *7*
-
No jo, většina vztahů vzniklých ve WoWu nějakým záhadným způsobem často vyjdou. A navíc se o to hodně zajímají média na blizzconech. Hmm...v EVE se to bere tak nějak jako normální vývoj xD