-
Šéf Square Enix vyvrátil spekulace o zrušení vývoje Final Fantasy XIII.
Autor bleskovky by neměl tolik pít. Final Fantasy XIII vyšla před dvěma lety. -
A já si myslel že FF13 už dávno vyšlo.. *15* -
Randy Pitchford se diví, že ještě nikdo nepřišel s klonem Borderlands.
Jako sorry , ale vypada to jako by kluk psal ze ma kluka :) .... Veta " Já svýho partnera poznal ve WoWku, když mi bylo 15 a je mu 19." jasne ukazuje ze je kluk , kdyby byl holka tak snad napise poznala , ne ? -
ano, umíš přečíst můj nick, tleskám :) brzy se dostaví třeba i chápání psaného textu, dej tomu čas.
-
po obsahové stránce? to mluvíš o příběhu? jen bych podotknul, na co jsem reagoval"When Borderlands came out, many gamers and critics praised its blend of RPG quest/loot mechanics and polished shooter gameplay. It's a formula the developer feels is ripe for the taking. " proto bych byl nerad, aby se diskuze stočila do stylu "já o koze, ty o voze". snad je z nadpisu jasné, o čem je řeč...
Fallout i Borderlands funguje na stejných principech, RPG prvky, questy, FPS (u Falloutu lze zapnout navíc ještě VATS, což snad velký rozdíl není...), otevřený svět s nepřáteli, sbírání věcí a vylepšování zbraní. Dokonce stejný styl přidávání DLC. ty hry jsou principiálně totožné... To že má Borderlands jiný systém zbraní a tím víc možností u nich beru jako drobnost. rozdíl obsahu mezi F3 a F:NV tady opravdu nerozebírám... o tom ale není ani ta bleskovka...
a připomněl bych, co se psalo v roce vydání Borderlands: http://www.justpushstart.com/2009/10/borderlands-similar-to-fallout-3/ -
Po obsahové stránce je rozdíl mezi F3 a F:NV obrovský...
-
Mas tam link na spatnou hru (tady na Games). -
Ty jsi ale ucho.
-
Každej to má jinak, co ty víš jakou měl životosprávu či zdravotní problémy.
-
Randy Pitchford se diví, že ještě nikdo nepřišel s klonem Borderlands.
to jako fakt? no nevidím moc rozdílů mezi Fallout 3 a Fallout NV a Borderlands. ano, pár drobností ve vývoji postav a bojů, ale celkově je to hodně podobné... -
FÜR SMEJKI
Smejki, je nejnovější verze češtiny, včetně DLC dostupná na steamu (myslím ten váš překlad)? Já už hru mám i se všemi DLC a teď po roce od dohrání jsem se rozhodl pro další playthrough. Ale jestli je tam furt ta základní, tak to bych šel rovnou do eng... -
sice je to tu vetsinou samy PCckar, ale stejne :)
Pro majitele nebo fanousky Playstationa vznikla nova, aktualizovana FB stranka http://www.facebook.com/PlayStationCzsk -
Sháněl jsem to já, ale zatím si to nechám ujít. Vzhledem k F:NV jsem vytížen na hodně dlouho a kupování her do šuplíku jsem už vzdal. Ony bohatě stačí ty stovky hodin her na zahrání co mám na GOGu *15*. Teď bych se k tomu stejně nedostal. Každopádně díky za info.
PS: Ale ku*va, ten F:NV mě sakra chytnul za srdíčko. Když jsem přežil přestřelku ve vstupní hale do NCRCF nebo se živý dostal z pasti v kaňonu na cestě do Novacu *14*. Už chápu ty nadšené reakce - ta hra má v sobě něco extra. -
To je ale zvláštní úvaha založená na otázce nesouvisející s tím textem. Mohl bys mi prozradit ten oduševnělý postup, jak k takové úvaze může člověk dospět?
-
Nic ve zlem,ale potize se ctenim mas opravdu spise ty *1* .
-
To jsem ani říct nechtěl, spíš jsem mluvil v obecnější rovině.
Btw. když už jsme u té debaty ohledně jazyka, tak v poslední době mi hodně vrtal hlavou problém, kterému se věnuje článek: http://www.perspektivykvality.cz/kvalitne-cesky/dobre-utajene-riziko-zamena-podmetu-a-predmetu.html
(Spíš se jedná o takovou nezajímavou zajímavost, kterou si třeba spousta lidí ani neuvědomuje *4* ) -
přečti si prosím pozorně ten článek. ten tvar "aby jsme" vytahuješ zbytečně na stejnou úroveň jako "bysme". o "bysme" se uvažuje v první řadě jakožto o tvaru, který se používá v hovorové mluvě a už se toleruje kolikrát i v praxi. je sice hezké, že o "aby jsme" povedou taky debaty, ale je méně pravděpodobné, že by se zavedly oba způsoby.
-
Zběsilá vojenská akce Devil’s Third od tvůrce Ninja Gaidennezůstala dlouho bez vydavatele....
Jasně, ale hodně lidí to shánělo i chválilo a myslím, že cena se do nedávné doby držela výš. Já jsem to zvažoval, protože Commandos mám komplet na Steamu z nějaké akce. Ale pak jsem si řekl, že to nechám raději na něco, co bude opravdu hrát. Ty japonské RPG mě prostě nebaví, nesnáším ten stále stejný vizuální styl s dětskými hrdiny a demo mě také nepřesvědčilo. Takže i ten 1 $ by byl nakonec hodně. -
Doufám, že se nemýlíš jako ve své předchozí reakci.
-
"aby jsme" neprojde... a neuvažuje se o něm tolik jako o "bysme".