Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91

Nové záběry z hraní Project CARS potěší srdce snad každého hráče závodních her.

Ten pocit z rychlé jízdy je neskutečnej, poprvé mám ze hry pocit že je takhle rychlá jízda nebezpečná a bál bych se nárazu do svodidel...
  • ucho
    avp8:
    na Diablo by to sedělo, pokud by splňoval podmínku shooter, nebo by to bylo alespoň FPS, leč tuto podmínku nesplňuje, takže zřejmě stále nechápeš ony části vzorce, na které jsem reagoval...

"vzhledem k tomu že Fallout 3 vyšel o cca půl roku dříve, je tato diskuze bezpředmětná"

není bezpředmětná, je to narážka na to, že se snaží tvrdit, že přišli s něčím revolučním, co jinak neexistuje a co nikdo dál nedělá...
    dle mé logiky, tedy když se budu držet té reakce, kterou jsem tady už psal několikrát, moc her opravdu nevymyslíš.
    tedy Fallout 3, Fallout New Vegas, když tedy trochu přimhouříš oči, tak ještě Oblivion a Skyrim. pak ještě Rage. no a víc her už dohromady asi nedáš, a odpověď na to je poměrně jednoduchá. vybudovat svět (pro FPS) je poměrně náročné. nad tím se očividně nikdo nepozastaví, hlavně že se tady snažíte někoho přesvědčit, že voda teče z kopce dolů (ikonka palce nahoru)
  • Já vidím větší podobnost mezi Borderlands a Diablem 2 než mezi Borderlands a Falloutem 3(NV) teda.
    Oboje je akční "mlátička" s jednoduchým RPG systémem. Fallout 3 je rpg s akčními prvky, rozdílným řešením questů, situací a podobně, nikdo tě nenutí chodit a zabíjet, můžeš se klidně plížit. Borderlands staví na zabíjení.
    Navíc celá tato diskuze vychází z toho že developer Borderlands řekl že se divý že nevznikaj žádné klony a tu se diskutuje o Fallout 3, vzhledem k tomu že Fallout 3 vyšel o cca půl roku dříve, je tato diskuze bezpředmětná.
    Dle tvé logiky jsou si podobné téměř všechny hry které obsahují podobné vlastnosti, i když se hrají úplně jinak.
  • ucho
    avp8:
    tak znovu, na co jsem reagoval:
    "When Borderlands came out, many gamers and critics praised its blend of RPG quest/loot mechanics and polished shooter gameplay. It's a formula the developer feels is ripe for the taking."
    tedy jde o zmiňovaný vzorec a klidně tady napiš, co z toho vzorce neobsahují Fallouty... jediný drobný rozdíl je, že se Bethesda chtěla zavděčit skalním příznivcům Fallouta a přidala do bojů menší prvky strategie inspirované minulostí. to se ale s tím vzorcem tolik nevylučuje, navíc VATS nemusíš používat a základem je to, že prostě za zabité nepřátele získaváš zkušenosti. je úplně jedno, že v Borderlands je nepřátel trochu víc a je to pojaté víc akčně, tedy že hra klade na některý prvek větší důraz. základní vzorec je stále stejný...

prostředí s tím opravdu nemá nic společného, i kdyby se hra XY odehrávala ve šmoulí vesnici a hrál bys za šmoulu a střílel lesní zvířátka a plnil úkoly ve vesnici a přilehlém otevřeném světě, opět to z větší části padne do toho popisu... opravdu jsem nikde netvrdil, že Borderlands je to samé, co Fallout, tedy vážně se nemusíš snažit tady argumentovat tím, že Borderlands se odehárává na Pandoře...
  • No skvělé, taky není problém udělat mód, který z Fallout NV udělá Borderlands a nebo z Borderlands Fallout, je to jen UT engine. Bavíme se o vanilla hrách, a je to jako srovnávat Diablo a Gothic. Navíc ty hry nemají společné ani prostředí. Zatímco Fallout je postapo. tak Borderlands se odehrává na Pandoře což je technicky vesmírné smetiště, jedno RPG druhé FPS. Jediné co hry maj společné je to že jsou ve 3d.

Házej si linků kolik chceš, já si taky můžu vytvořit spoustu článků, které budou tvrdit opak a nalinkovat Ti je sem. Ale fakta to nezmění.
  • Dalsi clovek odchazi od vyvoje konzoli

http://hothardware.com/News/AMD-Executive-In-Charge-Of-Xbox-Durango-Wii-U-Other-NextGeneration-Consoles-Leaves--For-Nvidia-/
  • Opakovaný vtip není vtipem,to nenáš ?
  • Ja teda pro zkraceni dlouhe chvile obcas nejakou hricku taky dam...
  • Demo (recenzenty velmi dobře přijaté) hry Monstaaa! si během tří týdnů stáhlo 11135 majitelů...

to mají opravdu takovou potřebu, že jim to hraní nevydrží domů?
  • Tu otázku myslíš vážně? Na telefonech hraje spousta lidí právě z toho důvodu, že mají potřebu hrát i jinde než jen doma...
  • Android je fakt pekelne prohnila platforma. Docela to vyvojarum nezavidim...
  • Demo (recenzenty velmi dobře přijaté) hry Monstaaa! si během tří týdnů stáhlo 11135 majitelů...

koho zajímají hry na telefony, když ma doma počítač, nebo xbox. Možná bych si vyzkoušel demo, ale za nějakou ptákovinu na svoje HTCčko bych neplatil ani korunu.

btw.: to, že je ta hra dobře hodnocená kritiky neznamená automaticky, že je zábavná
    ( ano provokace )
  • ucho
    tak ještě pro tebe:
    "When Borderlands came out, many gamers and critics praised its blend of RPG quest/loot mechanics and polished shooter gameplay. It's a formula the developer feels is ripe for the taking."
    nikde jsem netvrdil, že hry jsou identické... ano, jisté odlišnosti najdeš, ale například pro fallout 3 existuje mód, který hru udělá akčnější, pokud chceš lpět na tomhle rozdílu... narážel jsem pouze na to, že zde je nějaký rozlehlý svět, nějaké questy, vývoj postavy a zároveň fps. stejně je na tom počítám hra Rage...
    pokud si přečteš můj první příspěvek, dozvíš se, že jsem ony boje jako rozdíl zmiňoval...

jinak na stejnou podobnost, jako jsem narážel já, naráželi i jiní:
    http://www.justpushstart.com/2009/10/borderlands-similar-to-fallout-3/

a dozvíš se tam mimochodem i to, že Borderlands je akčnější...
  • Rozdíl je asi takový že Borderlands je akční hra okořeněná rpg prvky, míněná hlavně pro coop hraní, primárně o zabíjení tun nepřátel a příběh je jen bokovka. Zatímco Fallout 3(NV) je akční RPG kde příběh hrá hlavní roli.
  • jindra.veliky

Osmnáctiletý Tchajwanec zkolaboval a zemřel poté, co bez přestávky 40 hodin pařil Diablo III.

A takhle tech 40 hodin stravil prihlasovanim

http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs/257866_o.gif

*3*
  • Tohle bylo teprve zbytecne :)
  • Jazz
    Jazýčkova otázka je dar z nebes oproti tvým kokotským uváhám.
  • Ano, správně :) . Proto mi přijde otázka Jazýčka trochu nesmyslná / zbytečná / otravná.
  • ucho
    tak i pro tebe: http://www.justpushstart.com/2009/10/borderlands-similar-to-fallout-3/
    http://stonerinput.blogspot.cz/2009/10/borderlands-fallout-rip-off-or.html
    i gearbox ty hry srovnává, ví moc dobře proč: http://www.computerandvideogames.com/225035/gearbox-borderlands-less-boring-than-fallout/
  • Tys evidentně ty hra vůbec nehrál, jinak bys takovou hovadinu nikdy nenapsal. F3/NV má s Borderlands asi tolik společného jako Diablo a Skyrim... obojí je RPG.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit