Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky.Jelimane.Budu používat mozek
  • Miserius
    Jsou tam od vcerejska novy Odznaky ty jelimane. Normalne klikni na svoji profilovku a vpravo dole mas odznaky.
    Btw kdybys pouzil mozek, nenapises ze pocet let co jsi registrovanej u Steamu vyleze na 10 a zase padne na 0 *1* *1*
  • Jistě.V té ceně 6 nebo 9 dolars.není tak razantní rozdíl.Většinou to lidi koupí i hned po uvedení.Češi určitě čekají až bude sleva dolar.To vím jistě *1*
  • Ty mluvíš o koze a on o vozu, tak se sakra dohodňete.
  • ucho
    já neříkám, že je něco špatného na tom se inspirovat, spíš by mě zajímalo, jestli to tak bylo či došli opravdu k podobné věci. předchozí letní prodeje na Steamu byly řekněme mnohem propracovanější (čímž opět neříkám, že tento je špatný, jen je jednodušší :) ) u GOGu to není tak jednoduché, pořád má poměrně málo her a jejich cena je celkově nízká, tedy tam ve finále nějaká sleva nehraje velkou roli. pokud po nějaké hře zatoužím, že ji zrovna chci hrát, je mi vcelku jedno, jestli za ni dám 6 dolarů nebo 3 dolary. u Steamu je pak ale rozdíl, jestli dám za něco 20 eur nebo 5 eur... GOG se jednoduše u summer sale moc odvázat nemůže (navíc to ani není v jeho zájmu a razí trochu jinou politiku) a náhodou to tak marné neměli, prostě dali nějaké slevy (jednu jsem využil :) ) v budoucích letech ale určitě přijdou s něčím interaktivnějším.
  • Statistiky *7* to se ale mění s tím jak hraješ.měl jsem i 10 ale padá to na nulu.To je starý.Ty to píšeš jako bys objevil novej druh vorvaně.. *7*
  • south park trailer

http://www.stickoftruth.com
  • Komunita -> úplně nahoře Profil (mezi HOME a PŘÁTELÉ) a u statistik gameplay (tam jak to ukazuje co a jak dlouho si hrál) je kolonka Členem od
  • Letní výprodej na STEAMu spuštěn! Dnes tam najdete v něm např. Portal 2 (95 Kč), sérii Trine...

Tak já bral Terrarii, Deus Ex HR , Trine 2 a Portal 2 komplet asi za 15 eur..líbívá cenovka..
  • Těžko říct.Taky si steam může něco obšlehnout,ne? *1* má to ale lepší.Na gogu se tak nebo tak na summer s prominutím vysraly.Bylo to nejslabší.
  • Kde to najdu?mám steam v cz a i tak jsem tam nic také nenašel.Díkx
  • Summer Sale

Tak co? Jakej máte level na steamu v Years of service? Už jsem tam 7 let (od 25.prosince 2004 13:41) - nejspíš vydání Half Life 2 *1*
  • ucho

Steam vs GOG

Co myslíte, obšlehl Steam ten nápad s hlasováním u GOGu? Popravdě u GOGu těch 60 % vs 40 % bylo skoro jedno, kdo vyhraje. Na Steamu je to zajímavější. Každopádně dělal to Steam narychlo nebo se jen podobné nápady sešly? :)
  • rancor1223
    Jo. Jen na jeden den (pátek). Ve čtvrtek v noci tam a v pátek v noci zpět. Ubytování je drahý.
  • Trol.diskuzni

OUYA má přes 4 mega!

http://www.kickstarter.com/projects/ouya/ouya-a-new-kind-of-video-game-console

Shafer i Fargo pokořeni a to zbývá ještě celých 27 dní do konce! *14*
  • HL3 *1* *1*
  • ucho
    Serious Sam 3 a Fallout New Vegas GOTY, tak uvidíme, s jakou cenou přijdou. ještě bych chtěl Rayman Origins, ale 15 euro za to teď nedám...
  • Na jaký? :)
  • Ty jedeš?
  • rancor1223

Gamescom 2012

Jedete někdo? Jak? Kdy? Na co se těšíte?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit