Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja teda nesouhlasim protoze ani ten prvni SAW podle me nebyl moc dobrej a to je taky duvod proc jsem nikdy nevidel dalsi dily :D
  • God-of-War

Scénář filmu God of War nyní mají na starost Patrick Melton a Marcus Dunstan. Ti stojí např....

Podělají to a urvu jim hlavu...
  • raptr.com
  • Miserius
    Muj nazor, cos cekal? Ze nekoho tlumocim? nebo jako rekni mi vyznam tvojeho komentare. *15* *15* Otresna hra 74% na Metacritic je premrstenych... Dostal jsem to na PS3 zdarma v ramci PS+ a stejne po 10 minutach to slo pryc. *11*
  • tvůj názor, můžeš ho křičet třeba do lesa, třeba ti někdo odpoví.
  • koupil jsem 5 her co jsem chtěl už od ledna za 14 euro. Jsem spokojen a budu nakupovat dál tituly co mě zaujmou. Ty si nekupuj třeba nic, těžkej /care.
  • Miserius
    No, zrovna mluvis o hre ktera by mela byt zadarmo a jeste s omluvou...
  • lepší slevy než na Steamu? To tedy vážně ne... Už jsem to projel a slaboučké.. Kasat se Space Marine za 10e když na steamu je za necelých pět je ptákovina..
  • ucho
    kde jsi k takovýmu kupónu přišel?
  • Na SS3 mám kupon na 75% slevu. Dokonce to šlo zprvu kombinovat a dal se koupit za nějakých +-2,7€
  • Green Man Gaming spustil tento rok zimní výprodej o něco dříve. V nabídce je 64 her se slevou...

Možná sis jenom nevšimnul, co odklikáváš. Mám dojem, že jsem měl zaškrtnuté Commandos 3 při "nákupu" Hacker Evolution. Jenom jsem ten výběr zrušil zrušil a nic mi nezmizelo.
  • Scénář filmu God of War nyní mají na starost Patrick Melton a Marcus Dunstan. Ti stojí např....

Mno to teda dali "elite" *1* ... jedinej dobrej dil SAW byl ten prvni
  • GlaDOS
    Třeba ti na tom pojede Skyrim
  • MrSanta
    Doufám, že F:NV ultimátka dostane vlastní cenu. Těch 24 € je na můj vkus moc penízků.
  • Tak tak. Na gmg jedině steamovou hru a by musela být ve velké slevě. Když už hlídat slevy jinde, tak není k zahození Amazon. Nedávno jsem tam pořídil Payday: The Heist za příjemné 4e (steam verze).

A pro zajímavost s tím tvým zmizením hry. Steam naopak přidává hry jen tak:D Jsem měl Dark Messiah MP a asi týden zpátky mi přibyl i SP.
  • ucho
    nejen klient, i rychlost stránek je mizerná. a za sebe mohu říct, že mi zmizela jedna hra z mého seznamu (dostal jsem ji zdarma, tak neřeším), čímž u mě moc nezískali :) a nejsem si vědom, že bych dával jako protihodnout při nějakém nákupu...
  • Určitě.Na steam nemají *7*
  • Moc lepší mi nepřijdou (nabídka), ale to je věc vkusu, nicméně ten jejich klient mě od jejich stránek drží dostatečně daleko.
  • Na gogu snad ne, ne? Tam si čas od času něco vyzobnu a neřeším slevy. Ovšem Steam to je něco jiného:) 50e za novinku skutečně nedám. Nemám problém si třeba předobjednat Torchlight 2 za 19e apod. ale zbytek se vyzobává v létě a zimě.
  • Miserius
    Velke slevy na GMG...Dle meho nazoru lepsi nez na Steamu :)

Edit: mate pravdu s tema vytkama... Tady jsou ve sleve zase starsi klasiky... Nakoupil jsem uz dve a oboje jsou aktivacni klic do Steamu *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit