-
Ja teda nesouhlasim protoze ani ten prvni SAW podle me nebyl moc dobrej a to je taky duvod proc jsem nikdy nevidel dalsi dily :D
-
Scénář filmu God of War nyní mají na starost Patrick Melton a Marcus Dunstan. Ti stojí např....
Podělají to a urvu jim hlavu... -
raptr.com
-
Muj nazor, cos cekal? Ze nekoho tlumocim? nebo jako rekni mi vyznam tvojeho komentare. *15* *15* Otresna hra 74% na Metacritic je premrstenych... Dostal jsem to na PS3 zdarma v ramci PS+ a stejne po 10 minutach to slo pryc. *11*
-
tvůj názor, můžeš ho křičet třeba do lesa, třeba ti někdo odpoví.
-
koupil jsem 5 her co jsem chtěl už od ledna za 14 euro. Jsem spokojen a budu nakupovat dál tituly co mě zaujmou. Ty si nekupuj třeba nic, těžkej /care.
-
No, zrovna mluvis o hre ktera by mela byt zadarmo a jeste s omluvou...
-
lepší slevy než na Steamu? To tedy vážně ne... Už jsem to projel a slaboučké.. Kasat se Space Marine za 10e když na steamu je za necelých pět je ptákovina..
-
kde jsi k takovýmu kupónu přišel?
-
Na SS3 mám kupon na 75% slevu. Dokonce to šlo zprvu kombinovat a dal se koupit za nějakých +-2,7€
-
Green Man Gaming spustil tento rok zimní výprodej o něco dříve. V nabídce je 64 her se slevou...
Možná sis jenom nevšimnul, co odklikáváš. Mám dojem, že jsem měl zaškrtnuté Commandos 3 při "nákupu" Hacker Evolution. Jenom jsem ten výběr zrušil zrušil a nic mi nezmizelo. -
Scénář filmu God of War nyní mají na starost Patrick Melton a Marcus Dunstan. Ti stojí např....
Mno to teda dali "elite" *1* ... jedinej dobrej dil SAW byl ten prvni -
Třeba ti na tom pojede Skyrim
-
Doufám, že F:NV ultimátka dostane vlastní cenu. Těch 24 € je na můj vkus moc penízků.
-
Tak tak. Na gmg jedině steamovou hru a by musela být ve velké slevě. Když už hlídat slevy jinde, tak není k zahození Amazon. Nedávno jsem tam pořídil Payday: The Heist za příjemné 4e (steam verze).
A pro zajímavost s tím tvým zmizením hry. Steam naopak přidává hry jen tak:D Jsem měl Dark Messiah MP a asi týden zpátky mi přibyl i SP. -
nejen klient, i rychlost stránek je mizerná. a za sebe mohu říct, že mi zmizela jedna hra z mého seznamu (dostal jsem ji zdarma, tak neřeším), čímž u mě moc nezískali :) a nejsem si vědom, že bych dával jako protihodnout při nějakém nákupu...
-
Určitě.Na steam nemají *7*
-
Moc lepší mi nepřijdou (nabídka), ale to je věc vkusu, nicméně ten jejich klient mě od jejich stránek drží dostatečně daleko.
-
Na gogu snad ne, ne? Tam si čas od času něco vyzobnu a neřeším slevy. Ovšem Steam to je něco jiného:) 50e za novinku skutečně nedám. Nemám problém si třeba předobjednat Torchlight 2 za 19e apod. ale zbytek se vyzobává v létě a zimě.
-
Velke slevy na GMG...Dle meho nazoru lepsi nez na Steamu :)
Edit: mate pravdu s tema vytkama... Tady jsou ve sleve zase starsi klasiky... Nakoupil jsem uz dve a oboje jsou aktivacni klic do Steamu *5*