-
Přihlouplý dotaz- jak dlouho asi tak ta akce trvá? (Protože se tým MaB:NW vymlová na vydání Module system na konec akce) Odhadl jsem z loňska a toho spodního listu na 11 dnů- je to správně? -
Aha.Děkuji.
-
Steam akce
Jedná se o "sample" tedy se jedná o ukázku některých her, který tam budou. -
Mrkněte, jaké hry naleznete v letním výprodeji na STEAMu. Akce začíná od 12. července.
To toho moc není O-o -
SDK nástroje pro Borderlands 2 vývojáři z Gearbox nevydají. Věří, že komunita se o ně postará...
prelozeno: "nase nastroje sou napsane tak, ze se za ne stydime. a krom toho vsechny promenne jsou ve finstine a bylo by vam to k nicemu."
jako u mafie2 treba :] -
Japonský devátenáctiletý mladík byl zatčen za vytvoření a sdílení softwaru, který umožňoval...
radsej ho mali zamestnat :) -
Tak to jsem zkousel, ale instalaci me to nespusti...
*16* -
.
Asi stejně, jako umí automatické opravy ve Wordu nahradit znalosti pravopisu. -
Photoshop designer Evan Eckard se rozhodl vytvořit vlastní boxart ke hře Half-Life 3.
Hmmm.Toto je teprv "nářez"
http://www.youtube.com/watch?v=P8h3-NqZ9uk&feature=channel&list=UL -
Tak pokud tadle DRM dělá to, co dělá, tak ano. Ale jinak mi DRM nikdy nevadilo. Jedinej důvod, kdy mi DRM vadí, limit na instalace. Ale u nějakých her se dá hra deaktivovat a tim pádem naistalovat jinde.
-
Zkus instalaci spustit v režimu kompatibility (pravý klik na inszalaci - vlastnosti - kompatibilita - win XP)
-
Je to poměrně dobrá ochrana. Každopádně je tam tuším limit na 3 aktivace (změna HW), potom musíš čekat několik dnů (30?) nebo žádat o navýšení limitu. A jestli se nepletu, tak ochrana Tages zvyšuje HW nároky hry, což už samotný je celkem zásadní mínus...
Takže z principu je lepší podpořit prodejce, který nabízí hru bez DRM, aby se zvedly statistiky a ukázalo se, že má cenu vydávat hry bez DRM a nemusí se vymýšlet neustálé omezování a stálé připojování k internetu... -
Princip.
-
Hru jsem hrál asi před dvěma roky a už tehdy nebyl NIKDO v multiplayeru. Škoda.
-
Copak ses nešel vychcat v první Mafii do Motelu? S Coltem 1911 to vypadala jako že to padá z něj a to bylo cool!
-
Co je na tý DRM špatnýho? :)
-
Myslíš pissx ne? *3* *5*
-
Tak tak, taky jsem už o tom několikrát uvažoval, ale Tages mě odradil. Ale na GOG to je jiná. Bez DRM, teď ještě navíc se slevou 60 % - to je nabídka, která se nedá odmítnout *1*
-
Chcete se bát sobotního večera? Stáhněte si hororovou indie hru Slender. (+ trailer)
holy shit! -
Rebecca Johnson, matka tří dětí, ukradla během jednoho roku v obchodních domech ve státě Queensland...
Ja som to kvoli DRM nekupil na Steame. Kdo si pocka ten se docka. *1*