-
A nebo taky ..... pane Komorous ;)
-
*13*
-
Steam - summer sale
hm, weekend deal je 50 % na Wargame. tak summer sale snad příští týden :) -
Na PS3 taky jeste nehraje nikdo. Pro majitele DD bude az od 5.9., pro ostatní az nekdy pozdeji.
-
2 měsíce.
-
Renegade Ops je skvelej!
-
janchor: je to povinnosť každého moslima
-
Tak to uz nevím *12*
-
A ti, co si DD nekoupili, jak dlouho mají čekat?
-
Ajo *13*
-
RESI 6
Kdy vyjde demo na PS3? Xboxáři si už hezky hrajou, teda jen díky zakoupení Dragons Dogmy, ale i tak, kdy to můžeme očekávat my, PSkaři? Jestli mi nikdo neodpoví, tak budu brečet, protože na Googlu jsem vůbec nic nenašel (čas hledání: cca 30 sekund). -
pouze sám
sebe. Eh nechtěl jsem nějak poškodit tvou "známou" *13*. To bude ale herdek baba *15* -
Ted nevim jestil zesmesnujes sebe nebo kamaradku *3*
-
Interface PS3 verze Final Fantasy XIV se bude od PC verze lišit.
To mi nepřijde moc překvapivé.
Jinak osobně bych tu rád viděl nějaký článek o FF XIV 2.0, až se kolem toho něco nového objeví.
Je to podle mě celkem unikátní případ zacházení s pokaženou hrou.
A rád bych k tomu i komentoval. *15* -
Nebylo tu nikde uvedeno, že před měsícem 22,5 byla vydána Botanicula na stáncích, že ne? Kdybych tu takovou zásadní informaci viděl, hned bych si jí běžel koupit. To je kritika na celou redakci games, ne jen na bleskaře.
-
Limitovaná Hitman: Absolution Deluxe Professional Edition nabídne kromě hry navíc art book, making-of...
To si dělají snad srandu, celá hra se tváří vážně a oni do té edice nacpou takovou kýčovitou figruku. -
gule
ty chlape. tvá kamarádka má mužnější ruku, než já :D -
Janchor: jasne ze nie, nieje to mozne, radoby humanisti by to zakazali, bolo by to rasisticke, robit take dotazniky .)
iste je jedno, mam strasny despekt k ludom, co musia kazdu svoju cinnost HLASNO komentovat "lebo koran, lebo alah, lebo viera" a kvoli tymto ludom sa postupne menia urcite zavedene standarty -
Linuxáci, za hraní Diablo III ve svém oblíbeném OS ban nedostanete, při používání cheatů...
Vzhledem k počtu postižených na fórech WINE se mi moc nechce věřit, že to byla pravda. -
Opravdu "každý", skavene? Tys je všechny obešel s dotazníkem?