Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Máš pravdu, není. Perfektní je taky článek, kde se řeší zneuctění koránu v Diablo 3:

http://muslimgamer.com/diablo-iii-muslim-quran-christian-gamer-walk-game-part-1/
  • Podle mě to není parodie. Jsou holt tradicionalističtější a zodpovědnější k zaběhnutým pravidlům než my. Mají to v povaze a ještě po nějaké ty generace mít budou.
  • MickeyMutant
    Tak tady se skoro neodvažuju hádat, jestli to je, nebo není parodie. Nejspíš není, ale některé komentáře tomu dodávají slušné grády:

"Another piece of advice I would give as a fellow Muslim gamer, is to mute the volume, and to listen to the Qur'an or an Islamic lecture while playing. Why not make gaming a rewarding experience at the same time iA?!"
  • kuriozitka - 11 Tips to being a good Muslim Gamer

http://muslimgamer.com/11-tips-to-being-a-good-muslim-gamer/

:)
  • ucho
    tak alespoň nějaký hromovky.
  • Miserius
    Nemam v planu tu vystavovat jiny koule, nez ty ktery jsem uz vystavil :D No worries. Ja uz hodinu a pul lezim s notasem naproti oknu a porad prsi, hrmi a blejská...nekonecny
  • dobrý h*vna s háčkama
  • braveman
    Původně jsem chtěl připravovat bleskovky, ale nakonec jsem si sedl do okna a koukám na šlehy kolem. To jest relax podle mého gusta. Ale ty Tvoje koule bych tu viděl vážně nerad.
  • Safra, přidávám info, že Příbram je po 10 minutách deště (už asi hodinu a půl neprší :P) totálně prochcaná
  • "Kámoška" jo? To jsem rád, že ses neukliknul a neposlal fotku jak drží jiné koule :)
  • Miserius
    :-D Kroupy padaly chvilku pak prestaly, nastesti... To bylo pekny koukat z okna ale rano zkrachujou pojistovny :D Po par letech zitra mrknu na televizni noviny na ty komercni sracce *5* Volal jsem kamaradovy (bez uvozovek! *1* ) Do kempu v Ceskym Krumlove a on ze maj ohen a opejkaj burty tak mu ctu zpravu ze primo tam se zene hrozna boure a vse popisuju a uz jen slysim do telefonu jak hulaka na celej kemp at vsichni jdou do hospody :D
  • No si prostě odpad a s odpadem se člověk nepáře. :) Ty mozku, jen ať ti to ego nepraskne. *2*
  • Už sem něco přijelo, ale kroupy zatím nikde. Ale kdyby mě to zabilo, tak se vrátím silnější, než si ta bouřka dokáže představit!
  • Miserius
    Ja bydlim kousek od Prahy, 30KM na zapad a uz 15 minut tady prsi jako nikdy (za 15 minut je z silnice reka, nejde elektrika, nebe je cerny, ne ze se rika ze je cerny, ale doslova je proste cerny ze nic neni videt), kroupy mensi nez u "kamaradky" *15* *14* ale jde to na tebe :D
  • Západní část republiky nebo jen Čech? Protože v Praze spadly asi 4 kapky :P
  • Miserius
    Fotka je z zapadakova pobliz Pribrami. Ale cela "leva" cast republiky je pod vodou, jede to na vychod a jihovychod, tky si uzijes. Ja doufam ze to mam poradne pojisteny jinak z toho budu mit kabriolet nastalo
  • Jee, tohle tam fakt padá? Začínám litovat, že nemám tank, i když si občas rád představuji, že moje auto má aspoň tančí vlastnosti :D

Edit: A kde že "tady"?
  • Hlavně abys omylem neposlal fotku té "kámošky", to by to dopadlo. Ale jo, o kroupách jsem slyšel, radši mám auto pod stromem. Aspoň něco. xD
  • Miserius
    Extrem: http://www.img-share.net/uploads/7NxvCfzFpI.jpg Neuveritelny, litaj kusy skel z aut
  • Miserius
    No, tady padaj kroupy o velikosti baseball micku a uz mi to rozflakalo auto tak je po hrani :X Uploadnu fotku co vyfotila "kamoska" :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit