-
Jestli se vám nechce ME3 znovu instalovat (nebo hledat DVD/Blu-ray), ale chcete vidět nově zpracované...
Syntézu shledávám za nejsprávnější konec... -
*9* jakto? Steam mi ukazuje Defende grid + dlc = balik 6 polozek *13* Zrada *10*
-
DLC je 6 a TD hry mám moc rád:) Popřípadně http://steamcommunity.com/id/ravenholmcze/
-
Pokud si chcete zahrát velmi příjemně a zábavně zpracovanézávody F1 v pohledu z ptačí perspektivy,...
To ovladani je docela peklo. Rozumne se to da hrat snad jen pri zapnutym automatickym brzdeni pro retardy :) -
Dneska pracuje jen Smutný ne ? :D
-
5? zrovna na tuhle hricku jsem koukal jak byla v sleve ale meni se mi kreditka :D dystak aladin663@gmail.com to bys byl hdonej *3*
-
Minisoutěž o jeden kus hry CUBEMEN (Steam)
pouze pro skutečného zájemce o hru, který s ní plánuje strávit pár hodin zábavy. jedná se o strategickou tower defense hru, kdy můžete věžičky (cubemeny) přesouvat. ve hře je i multiplayer.
http://youtu.be/ydugeOVAHmQ
otázka: kolik DLC je v současné době k dispozici pro hru Defense Grid?
otázka je jednoduchá a spíše orientační, tedy ať dotyčný přiloží rovnou email, na který hru pošlu.
edit: tak omlouvám se za záludnou otázku, ani tak zamýšlena nebyla, ale je to opravdu šest. hra snad úspěšně odeslána. pokud hra zaujala i někoho dalšího, neváhejte a využijte současné slevy (tuším ještě dva dny bude), kdy je hra prakticky zadarmo... -
i když přidají jiné další konce, stejně to bude pořád odfláklá hra, u které ty volby v průběhu hry nemají žádný dopad na finále
-
Dnes vycházející DLC Extended Cut pro ME3 vás bude stát 1,9GB na disku, což dokazuje, že tvůrci...
Dokazuje to s prominutím velké víte co. Mohli jen předělat stávající Ending filmečky, které mají 1,6 GB, ale věřme v lepší práci *1* Jenže Bioware už nevěřím nic. Zase píší, že bude záležet na rozhodnutích z předchozích dílů a pro jiný konec je třeba hrát znova a jinak. Jenže tohle hlásali už před vydáním 3ky. *10* -
Upomínka pro fanoušky Team Fortress 2 - právě probíhátřídenní akce s názvem Pyromania, která...
Každej fanoušek TF2 snad todle ví, ne ? -
Jen na PS3, zbytek dneska
-
http://www.youtube.com/watch?v=PThzItSAT5c
Watch. -
A takováto hezká hračka z Portal 2 by se vám doma nelíbila? Je sice trošku drahá, ale když ji...
pokud to nehraje tu melodii z konce hry, tak to nechcu ani zadarmo *13* -
Majitelé X360 verze TES V: Skyrim si ode dneška mohou za1600 MS bodů pořídit upírský DLC/datadisk...
Z planety cnosti, počestnosti a mravnosti! Shoř v pekle babylónská bestie. Zmatení jazyků na tebe. Všichni heretici budou ke sklonku roku utopeni v mořích krve. Beránek příchází a ztrestá všechny nehodné. -
A takováto hezká hračka z Portal 2 by se vám doma nelíbila? Je sice trošku drahá, ale když ji...
To chci!!! Škoda, že není plně funkční hodila by se na pole jako hlídač -
Promin, ze te musim zklamat, ale Californication neni real life. Ty postavy jsou vymysleny a herci s nima nemaj nic moc spolecnyho. Takhle to je ale u vetsiny serialu. Snad se ti ted nezhroutil svet.
-
A ty jsi se nám sem zatoulal z které planety?
-
Majitelé X360 verze TES V: Skyrim si ode dneška mohou za1600 MS bodů pořídit upírský DLC/datadisk...
je to normalní běhna, každý to ví. spí s celým štábem a někdy nemohou ani dotočit scénu bez toho, aby se na někoho nevrhla a nezačala mu tam blafat famfulína na place... babylón já povídám. kde jsou pravé herečky jako Katharine Hepburn anebo Gene Tierney -
Dnes vycházející DLC Extended Cut pro ME3 vás bude stát 1,9GB na disku, což dokazuje, že tvůrci...
zazvonil zvonec a serverům je konec :) -
nejlepší je falafel!!! *yummy* *14*