Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V našich končinách odložené Anarchy Reigns si z Famitsu odneslo hodnocení 9/9/9/9.

Už jsi tu zas?
  • Guild War 2 vyjde, až se mocní bohové z ArenaNetu smilují a rozhodnout se, že si podřadní lidé už jejich veledílo zaslouží.

Zatím se denně modli ať to bude co nejdřív.
  • V našich končinách odložené Anarchy Reigns si z Famitsu odneslo hodnocení 9/9/9/9.

Zájemci si mohou objednat japonskou verzi. PS3 je region free, japonská verze má volitelně plnou angličtinu a kolem hry existuje dost západních fandů k hraní, co se domlouvají na /vg/.

Je AmiAmi i Play-Asia jsou už vykoupený a Amazon.jp neposílá hry do zahraničí, takže se to možná už bude blbě shánet.

Jeden se pak musí divit, proč to vůbec odložili.
  • Jestli se vám nechce ME3 znovu instalovat (nebo hledat DVD/Blu-ray), ale chcete vidět nově zpracované...

http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_m0yn3mJvjo1r36u23o1_1280.jpg

*1* *1*
  • Cahir
    Ani destroy ani syntéza nezajišťují válku, resp. mír. A je to dobře.
  • Krogani budou mít spoustu svých starostí s polosyntetickou Carlos
  • Hairy_Ass
    Já nic nenamítám proti těm výhodám, jen si myslím, že je naivní si představovat, že násilným přetvořením všech živých organismů v jakési hybridy by se automaticky vyřešily všechny problémy, které Galaxie měla.
  • MidnighT91
    Už jsi ten extended konec viděl??? Zničení smrťáků sice přežiješ ale za tu cenu že příští generace budou čelit válce proti syntetikům které sami stvoří a kteří je pravděpodobně i zničí (z dlouhodobého hlediska špatný konec) ovládnutím se shepard stane vůdcem Reaperů ovládá je a stane se ochráncem galaxie (takovej neutrální konec) a syntéza = nový stupeň evoluce, mír, vědomosti všech civilizací které kdy smrťáci zničily + ještě pomůžou vybudovat co zničily... Pokud jsi během hraní neměl nic proti syntetikům tak je to nejsprávnější řešení...
  • BioWare dneska vydávají nový obsah i pro Star Wars: The Old Republic. O tom, co přináší velký...

Už vidím Krogana jak si řekne: "Jsem z části syntetik, tudíž rychlejší, silnější, ... asi se dám na cestu míru". *15**15*
  • Hairy_Ass
    To je poněkud naivní představa. *15*
  • MidnighT91
    Ani pokud to rozhdonutí zachrání miliony životů, všechny posune na novou úroveň evoluce a zajistí glaktický mír???
  • Na Xbox 360 jsou venku už pěkných pár hodin.
  • MickTheMage
    To, presne, to!
  • Za co mínusy? Viděl jsem je všechny a je tam pár minut navíc a z toho velká část jen artworky místo skutečných animací. Tohle měli hotové za prá dní.
  • Vrook
    Jestli myslíš tady na tiscaligames v tý rubrice Vyšlo/Vyjde, nebo jak se to jmenuje, tak je to spíš nezodpovědnost, než omyl. Příjde mi, že na tuhle součást jinak celkem kvalitního webu se zvysoka kašle. Přitom kdyby byla funkční a nebyly tam nesmysly (samozřejmě u pár titulů to sedí) a zároveň tam dost věcí nechybělo, tak by to spousta lidí včetně mě uvítala.
  • žádné neni
  • dilinja
    rozhodnout za ostatni mi neprijde nejspravnejsi.
  • Malleth

Guild Wars 2 release

To datum vydání Guild Wars 2 na homepage je trochu omyl ne?
  • Cosi

Jestli se vám nechce ME3 znovu instalovat (nebo hledat DVD/Blu-ray), ale chcete vidět nově zpracované...

Jakto, že už jsou venku videa a mě se nikde v originu nezobrazila položka ke stáhnutí extendet cut? Nemělo by to být naopak? Nejdřív vyjde rozšíření a pak jsou videa na internetu.
  • RavenHolm
    Neboj o žádné jsi nepřišel:) DLC můžeš koupit 5, ale je jich celkem 6. Jedno je rovnou přiloženo k základní hře. Když je vlastníš a necháš si vypsat DLC tak ti jich to ukáže 6 http://i.cubeupload.com/M8Lsjp.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit