Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Super hra a hlavně parádní soundtrack. Určitě musím vypíchnout dokonalou skladbu The Poet And The Muse.
  • Jack1947
    Já bych fekl že už je to omrzelo, protože většina "recenzí" byla tak akorát pár blábolů o tom jaká hra byla/nebyla.
  • po odchodu "sipecky", to nikdo nečte...
  • Co se stalo s uživatelskými recenzemi? Už skoro měsíc žádný přídavek a já čekám přes 2 týdny na publikaci své.
  • Jack1947

E3 2017: Během streamu Nintendo Treehouse: Live se možná dočkáte překvapení.

Příjde i kouzelník *8*
  • solomon.short
    Jo, vyprsela prava na hudbu. Podobny pripad jak Mafie 1 nebo GTA:SA (i kdyz tam Rockstar vydal update ktery postizene skladby ze hry odstranil)
  • SalemCZ

Dnes máte poslední možnost pořídit si na Steamu Alan Wake. Loučí se v akci, ke které vás vyjde (včetně DLC) za 3,69 € (= 98 Kč).

to budou stahovat ze Steamu?
  • Výprodej zpětně kompatibilních her pro Xbox One

16. června začne výprodej 275+ titulů, které je možné hrát na XO. Slevy mají prý být až 75%.
    https://twitter.com/majornelson/status/863061263387152385

Osobně doufám především v Bayonettu a Alice: Madness Returns.
  • Prej zbankrotujou. *1* Napřed si zjisti, kolik peněz má Nintendo na účtech... ti nemůžou zbankrotovat i kdyby chtěli.
  • To bylo protoze jsem zvyklej z jinyho fora davat odkazy do spicatejch zavorek ale se zdejsi diskuzi si to nerozumi uplne dobre :D
  • ucho
    no předtím jsi tam hlavně neměl žádný odkaz na youtube, jen jsi nadšeně mluvil o nějaký hře a jediný, co mi to našlo, byly nějaký videa k Minecraftu :)
  • Jack1947
    No jo jenže jak ses naupgradoval hned to postrádalo smysl to samé to druhé Rogue nebo jak se to jmenovalo ze začátku zábava pak už jen nutné zlo.

Nej byl AC2 a možná Brotherhood ( a 1 samozřejmě)
  • Black Flag - nejlepší díl, a to z velké části kvůli lodi.
  • froztik
    https://www.reddit.com/r/Steam/comments/6aec94/steam_summer_sale_2017_date/
  • Jack1947
    ucho kolikrát napsalo překlep taky tak už to trochu přehání *7* Claybook a block není takvej rozdíl když ta hra bude pěkná bejkárna stejnak *12*
  • ucho

Letní výprodej na Steamu proběhne od 22. června 18:50 do 5. července 19:05.

a bleskaři, z jakého ověřeného zdroje tuto informaci máš?
  • Dik... uz jsem horsi jak bleskar.
  • ucho
    jsem si říkal, o čem to mluvíš, a on to není žádný Clayblock.
  • Claybook

https://www.youtube.com/watch?v=u0IqEs2_AwQ

To vypada na docela roztomilou blbustku.
  • Jack1947

Neoficiálně: Unikl obrázek z nového Assassin's Creed, který se má pyšnit podtitulem Origins. Děj bude zasazen do starověkého Egypta a těšit se opět můžete i na námořní bitvy.

Mohly by to už konečně přejmenovat na Pirates creed a bylo by *7* protože lodní bitvy začla být nudná část hry postupně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit