Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Ehm... co? A to má být konkrétně třeba co?
  • froztik
    Odehráno zhruba 9 hodin. Zatím žádný glitch, bug nebo crash. Na MSI 960 4G s FX6300 stabilních 60fps ve fullHD a High nastavení. *5*
  • madPav3L
    Já si tedy užívám 130-150 fps 3440x1440 vše na max, o propadech nic nevím.
  • ucho
    pláčeš na špatném fóru...
  • skaven
    ale ano, presveci, ked sa ta firma prestane spravat ku zakaznikovi ako k handre :) potom budem presveceny, behom piatich minut
  • Draken69CZ
    Ty ovladače přímo pro PREY... nevím nevím někde bude chyba, jinak tebe nepřesvědčí nic *15*
    http://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2017/05/stutter-840x623.png
  • skaven
    http://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2017/05/1080p-840x737.png
    Prey - otrasna cukateria na nvidia kartach, cim to je? dokedy mame cakat?? kedy sa dostavi kvalita, za ktoru sme zaplatili tazke peniaze? toto nas ma presvecit? fps od 19-140?
  • The Sims
  • ucho
    tak není to úplně zanedbatelná troška. osobně přínos v 4k nevidím, jde spíš o to, že se čas od času najdou hry, kde je to s tou optimalizací na hraně. ne že by to bránilo v hraní a byla to nějaká tragédie, ale mít v záloze vyšší výkon se někdy hodí. mám pocit, že u Evil Within a The Last Guardian jsou například na klasické PS4 občas nějaké frame dropy. PS4 Pro tam s tím takový problém nemá. závratných vizuálních změn ve hrách jsem si jinak nevšiml. Tím jsem nechtěl říct, že PS4 nemá dostatečný výkon. Když se chce, tak jde optimalizovat vše, ale některá studia s tím mají občas problém a ten vyšší výkon tuhle jejich neschopnost kryje.
    ve zkratce. na upgrade podle mě není potřeba spěchat a oplatí se počkat na zajímavou nabídku. jestli pak volit mezi PS4 a PS4 PRO, tak bych rovnou sáhl po PRO. cenový rozdíl není zase tak velký. ale jestli někdo převrací každou korunu, tak samozřejmě ten rozdíl není dramatický a s PS4 si člověk vystačí.
    co se týče případné PS5, nemyslím si, že je důvod, aby se v dohledné době objevila. minimálně 4-5 let pro to není důvod. obzvlášť poté, co XBOX Scorpio není po stránce výkonu taky žádný extra skok dopředu a oproti PS4 Pro to není tak velký rozdíl.
  • Jack1947
    Sice céčkárna ale BOund bz flame mám pocit se takz dal hrát ya zlo
  • Tilwaen
    Neverwinter Nights 2
  • Spades

Game Access Awards

Nejlepší Gameplay: Machinky
    Nejlepší Grafika: Vaporum
    People's Choice: Machinky
  • Jack1947
    Pan klobouk se diví že se nedá mazat to není forum ( na některých to navíc taky nešlo) "Welcome in the games son" *5*
  • Simulator googleni.
  • Jack1947
    V to silně doufám *4*
  • Pan_Klobouk
    Jedi Knight II ;)

To bylo pro Rihez. Maji to tu nejaky rozbity a ani smazat to nejde.
  • SalemCZ
    Typuji že tam udělej jak v Souls caliber a snad i v tom Princovi že ten bič půjde spojit na meč. Pak by se to zas neomrzelo už by to byly dvě zbraně.

edit: koukl jsem se na to ještě jednou vypadá že na zádech má nějakou skládací zbraň
  • SalemCZ
    Fable
  • Mart9
    Jsem maximálně spokojen se základní PS4
  • GGG detected

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit