-
Co žes na tom letos hrál? Pochlub se :)
-
Vždyt už i z Warhammeru je DOTA. Na co tu máme Titan X, když tam vychází jenom kreslené nesmysly. Popravdě to co říkal Olejník včera u Retra je prostě pravda, nevyplatí se rvát peníze do PC, když pak nakonec hraješ na konzoli...
-
Pc je mrtvé....Jestli chceš trotlit, dělej to méně kreténsky.
-
Kotor
-
mám původní a neplánuji upragade, ale pokud nemáš žádnou, kup rovnou Pročko, je nesmysl kupovat něco jiného než Pročko.
-
Jakou hru byste doporučili, když by v ní měla být volba hrát za dobro nebo zlo a je v ní vidět jak se hlavní postava vyvíjí z nicky na někoho mocného?
-
Pak má mít člověk nějaké jistoty na tomhle světě, když už i Draken klíče dává a nebere.
-
a predstav si, ze do dvoch rokov najneskor je tu PS5 - ryzen+vega. a kolotoc sa zacne odznova *2*
-
Mérika
http://www.gamezup.com/ten-video-games-that-ruined-peoples-lives
Docela drsné, některé ty smrti lol ( mám pocit že tam chybí například ty z devadesátek - ale jinak síla). Já si řikám že jsem hráč lol když už asi po 5hodinách, jsem unavenej ( teda u online her většinou) *1* -
Ty vlájící vlasy to má symbolizovat zuřivost? *7*
Jinak aby se ten gameplay plný akrobacie a sekání bičíkem zachvíly neomrzel ( jestli to má bejt jediná zbran teda). -
Tak Draken už hodně sebral je načase aby taky něco dal, chlapec jeden mazuatej-ušatej *4*
-
Jen kvůli Vr a vyššímu rozlišení jinak nee stačí PS4.
-
Darksides III - prezentují první Gameplay
Darksiders III s Fury jako jezdcem se drží stylizovaného zasazení předchozích dílo a hratelnost inovuje v minia-turistických krůčkách v lepším grafickém kabátku než remasrtery, ale jedná se o pre-alfu. Game play zde - https://www.youtube.com/watch?v=pk_D2NSdOvA -
Ta už dávno odpočívá . Jinak co asi tak kromě proma a remaku čekat ? Původně jsem do toho chtěl jít už kvůli muzice ..ale ta cena za předprodej mne spolehlivě osprchovala .....
-
Vzhledem k tomu , že výkon PRO verze je jen o trošku vyšší a všechny hry musí Sony optimalizovat na všechny verze ..... Trváš na někdy i 60 Hz obrazu ? Myslíš si že 4K je to bez čeho neusneš ?
Sice to budou opět jen mámení a toužebná přání ... ale pokud máš zbytečné finance a velké ego konzolového plejboje máš tu možnost si připlatit ;)
PS: Horizont je na PS Store aktuálně s 27% slevou ... -
PS4 mám a chystám se časem upgradovat na PS4 Pro. víceméně čekám na nějakou zajímavější nabídku. vlastně dlouho ji prodávali samostatně. teď už je k sehnání s Horizon: Zero Down. osobně si stále vystačím s PS4, tak nikam nespěchám, ale kdybych neměl žádnou, tak jdu do PRO verze.
věřím, že je to složité rozhodování, protože ta slim verze je teď za směšný peníze, ale Sony teď u nás nabízí PS4 Pro s Horizonem za 10400,- což je taky fajn. -
Má smysl kupovat PS4PRO?
Chci si konečně koupit PS4 a pořád se nemohu rozhodnout mezi slimkou a PRO verzí, která je na tom HW o něco lépe, ale také samozřejmě o něco dražší.
Co vy, vystačili jste si s původní verzí anebo jste upgradovali/koupili rovnou PRO? -
Quake Champions Beta
Tři klíče do bety Quake Champions... berte jen pokud to opravdu budete hrát a dejte ostatním vědět kterej jste použili... enjoy :)
HGG2-G99E-E6CC-7G6U-U77D
FGA3-X47K-D2KH-7X6Q-Y72G
ABF3-K68R-F6PB-7N4D-U46B
http://bethesdasoftworks.cmail19.com/t/i-l-uhkdijd-qtdtlklkt-y/ -
Studio Sony XDev Europe odhalí v následujících týdnech několik Wipeout překvapení.
všichni víme, že bleskař na tom se psaním není nejlíp, ale jak mohla projít tady taková hrůza? rip češtino -
2D Doom, jak mnozí krvavý akční titul Butcher přezdívají, vyjde na PS4 a Xbox One za týden.
Z toho se konzolisti s ovladačema pos... Nedokážu si s nima představit to extrémně rychlé a přesné zaměřování, které hra vyžaduje. Autoaim? I kdyby, ten stejně nepomůže v situaci, kdy musíte střílet v bleskové kadenci do všech stran. I na myši je Butcher těžkej jako prase. Good luck, nebo spíš Dobry traf, jak by příhodně popřáli Poláci, co hru vydali.