Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Někdo se ti naboural do účtu, že tu sám nabízíš klíče? *1*
  • OPenetrator
    Klídek, nechtěl jsem tu nic vyvolávat. Jen mi přijde, že hrát to sám je zabitej potenciál. Téměř všichni hrajou na sebe a není to ono.
  • OPenetrator
    Na PC.
  • Osviceny
    zahraj si s Veskem, to pak zjistíš, že je zlatý hrát sám
  • Ale ne skrze cestování v čase, ale spíš na způsob Jurského parku. Nebo spíš Jurského světa, řadu let po katastrofě. To by mohlo být fajn a pěkně by to zapadalo do konceptu série. Dinosauři, lidi, džungle, ale i budovy, a nějakej psychopat, co vládne soukromé armádě a chce pomocí dinosaurů ovládnout svět, by se jistě taky našel.
  • Jack1947
    Mohli by vydat port Predator a Instincts z X360 to byli povedené hry *4*
  • Jack1947
    Ty vle, si lama in yokohama tak na LVho radši rovnou zapomen... navíc on má rád jen Ranked a casualy jsou pro nooby ;)
  • Kozy
    Na čem?
  • OPenetrator
    Joo, četl jsem a nedělám si naděje :D Lama jsem, hodin mám tuším 60+ a AMD sice nemám, ale mám starej krám a nemám nic na max :(
  • LV si s tebou zahraje. Ale jenom jestli nejseš lama, máš nahráno aspoň 1200 hodin jako on a musíš mu fotkou prokázat, že nemáš v PC jedinej díl od AMD.
  • OPenetrator
    Je tu někdo, s kým bych si třeba v sobotu večer mohl zahrát Siege? Hrát solo už mi přijde solidně o nervy :)
  • Draken69CZ
    AQP7-G64G-N8EK-8G2K-D62X

HQX7-R73F-P7PM-2A9P-M79R

AGR9-F68R-A6KF-2H7N-R38C
  • Lukyz
    Tipoval bych to na remake FC1, spíš remaster FC3. Uvidíme *4*
  • Obrazem: Ubisoft naznačil brzké oznámení týkající se herní série Far Cry.

Ať jsou to dinosauři, ať jsou to dinosauři, ať jsou to dinosauři!
  • froztik

Quake Champions Closed Beta

Kdyby si to někdo chtěl zkusit, tak tu dávám do placu 3 klíče do Closed bety. *5*

EHU6-B98B-D7CM-6Q7U-M87M
    -
    NQX9-E44H-Q6XP-3H2Q-K26D
    -
    PGH7-A93R-A4DU-4B2U-A32D
  • Duuku
    Diky moc za Hue a Unbox
  • Lukyz

Pár klíčů

Hue - 6TCLA-LGTWM-IH3MC
    Dirt: Showdown - D67Q2-4F869-QZP40
    Unbox - PRXX9-X4ZTG-EF062
  • skaven
    nj, roky dookola hrat par aren, to je fakt na gebulu
  • ringmancz

tak prý budou Darksiders 3

a jelikož jezdci byli šovinisti a neměli mezi sebou ani jednu ženskou, tak se tvůrci v rámci umělecké licence rozhodli, že budeme hrát za Fúrii a zabijeme sedm smrtelných hříchů.

http://www.eurogamer.net/articles/2017-05-02-darksiders-3-leaked-with-screenshots-and-details

tak prý je to jezdkyně na černém koni, a na tom tradičně jezdí Hladomor. takže v podstatě je to ženská, která odmítá pozici v kuchyni, kterou ji vnutila společnost #feminism
  • jamar28
    Njn chce se před volbama přiblížit masám. V zákulisí pak řekne, co to je dneska za ******** mládež, že se baví takovými ****** *******.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit