Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

Hrej.cz opět hubne

Redakce Hrej.cz se dál ztenčuje (odposlechnuto ze staženého Hpodu 584) – ještě loni tam pracovali 3 lidé plus jeden na půl úvazek, letos už jen dva full-time, nově jeden redaktor a druhý ještě student na tři čtvrtě úvazku. Skoro 5 let se prý snižují platy a teď odchází dosavadní šéfredaktor (má vůbec smysl ještě mluvit o "šéfredaktorovi", když pod sebou prakticky nemá redakci?), pro kterého si externisté museli zvyknout "přechodně" pracovat za nižší honoráře a on zřejmě už nemá nervy buď škrtat obsah, anebo jim za práci nabízet stále méně a méně.

Perlička z éteru (2:02:07): při řešení finanční situace redakce padl od vydavatele mimo jiných i návrh, aby se výše honoráře za konkrétní recenzi odvíjela od hodnocení konkrétní hry (sic!).

Jo, to si třeba někdo mohl myslet, když se na podzim přecházelo od Burdy k Xzone, které se pyšní heslem "jdeme hráčům naproti", že chlapci dostanou víc prostoru k rozletu – tahle firma přece hrám a hráčům z podstaty svého podnikání rozumí. A ono zatím ho… uby! "Jdeme proti hráčům" by asi víc odpovídalo realitě.
  • To je hned, minule jsem nasel plany na Oktavku, hned jsem si dve doma vyrobil a okradl tak sousedy z Boleslavi o skoro mega. *3*
  • Nech ho zahrat ten puvodni... kdyz se mu to nebude libit tak muze dat vzdycky Black Mesa.
  • jamar28
    Black Mesa je téměř totéž, jen v nové grafice. Ale chybí bohužel planeta vetřelců.
  • ringmancz
    "může to souviset s obavou z pirátství, s hrabáním se hráčů v PC verzi. nebylo by to poprvé, kdy by demo dalo možnost (získat plnou verzi)"
  • Johnny
    přesně naopak, taková reklama je nejžádanější
  • DwaR

otázka

malý ušák bratranec (12 rokov) sa dostal na mojom steame k Half-Life 2 a je z hry nadšený. chce vyskúšať aj prvý diel. otázka:
    mám ho nechať hrať pôvodnú jednotku, alebo by ste odporučili kúpu source verzie, prípadne black mesa?
    bojím sa, že pôvodnú grafiku bude ťažko zvládať, ale source a black mesa som nehral, tak neviem, ako sú na tom s príbehom. aký je váš názor?
    EDIT: ide mi najmä o príbehovú stránku hry.

vopred vďaka za názory
  • Veskoslav
    Ta reklama na Kaulfand je zde naprosto skvělá....(obzvlášť když vyskočí 3-4 za sebou). Fakt bych chtěl vidět toho markeťáka, co tady má na starosti zadávání reklamy. To bude IQ tykve.
  • Draken69CZ
    Tak to si to poslechni ještě jednou nic takového tam neříkají.
  • ringmancz
    náhodou jsem si to přetočil do místa, kde říkají, že demo na PC podle nich nevyšlo mimo jiné proto, aby z něj lidi nedokázali vydolovat plnou verzi. to jsou teda myšlenkový pochody...
  • Draken69CZ
    https://www.youtube.com/watch?v=Mdwo5QHEjqQ
  • Morraw
    Jo a na PC nic. Tak to na*rat.
  • Lukass
    Vysel jarni update do BF1, hromada zmen a vylepseni. BF zraje jak vino, o hru se fakt staraji a jde to videt, hra je uplne skvela.
  • Aneb když se absolventi sociálních věd snaží dokázat, že mají nějaký přínos pro společnost.
  • Jack1947
    Jasná ukázka toho že přehnaný aktivismus není nikdy dobrý!

Nicméně jsem rád že kampan bude lepší než ta frustrace v 6tce.
  • jindra.veliky
    uz by mělo jít stáhnout demo Prey, tak tu někdo zanechte dojmy, kdybyste to náhodou zkoušeli
  • ringmancz

I don't want to live on this planet anymore :(

https://www.vg247.com/2017/04/27/tekken-7-roger-the-kangaroo-cut-due-to-animal-activists-kuma-the-bear-still-in-because-hes-stronger-than-a-human-being/

hňupi by zasloužili kopanec od klokana do hlavy
  • homeles8
    Tak mě šlo hlavně o ten základ, třeba základní desku, ramky a zdroj bych vůbec netušil a nakonec i u tý grafiky jsem si nebyl jistej. Ale díky za tu informaci s rychlejšímy disky, kouknu na to, jestli tam neni třeba jijen háček, ale šlo to napsat líp, nemusíš se navážet do někoho při tom *7*
  • solomon.short
    v klidu. presne jak tu pise LV, kdyby ti nikdo nechtel poradit, tak sem nenapise
  • solomon.short
    hlavne jsi nenapsal co na te sestave hodlas delat. pokud jen hrat v 1080p, tak je to overkill

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit