Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jop

Taky to nechápu, je to tam prakticky každý týden :D
  • V 8. týdnu roku 2012 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. Football Manager 2012, 2. Star Wars: The...

Podle těch prodejů Football Managerů to musí mít doma už snad každej angličan minimálně dvakrát. Nejen že tam mají nepěkný ženský, ale ke všemu sou i na palici :-)
  • PC verze BioShock 2 za necelou stovku na Green Man Gaming. Ale jen do zítřejší 13 hodiny, tak si...

Na GoG se dají hry aktivovat na Steamu nebo jen v té jejich "kapsli"?
  • A to jeste nekoho v dnesni dobre prekvapuje?Hypem doprovazena AAA hra dostava hodnoceni pod 9/10 jen vyjimecne.
    Zejmena tyhle exkluzivni prvni recenze nemuze snad nikdo brat vazne.
  • Wyder

O betatest Guild Wars 2 projevilo během dvou dnů zájem skoro milion lidí.

Snad se to povede minimálně jako jednička...
  • Na PSV míří Skype a výrazné vylepšení internetového prohlížeče.

Mno já si pamatuju, že sem těžením strávil celý jeden den a do dnešního dne slyším ten zvuk vystřelené sondy :-) Jinak sem byl celkem daleko, ale nějak na hraní nebyla nálada a už si nepamatuju pořádně děj, takže budu muset začít od začátku :-)
  • Mass Effect 3 si v první recenzi (v německém magazínu GameStar) vysloužil hodnocení 9.3/10. Hlavní...

oh lol na tom webu se píše, že to má okolo 90 minut CUTSCENE :-O
  • Otrava to je, ale já to dělal jen pár prvních hodin, protože jsem pak najednou měl všeho až moc. Nakonec jsem skončil s většinou planet neprobádaných, protože nebyl důvod. Level 30, upgrady skoro všechny (navíc se do trojky mimo ty lodní nepřevádějí) a hlavní linie dohraná. Tedy, 30. level jsem dosáhl až po Arrivalu, protože jsem převáděl charakter z jedničky na nějakém ubohém 45. levelu. :-)
    Trochu pomůže i vylepšený mineral scanner, který tuším zpřístupní Miranda po tom, co naverbujete Mordina.
  • LTM3
    tak si stáhni trainer
  • Mixamo se rozhodlo nabídnout zdarma několik skriptů pro 3D postavy do programů Maya a 3DS Max.

Ještě že s nákupem musím počkat, až bude čeština a snad se do té doby rozhoupu a nainstaluju dvojku, kterou sem nějak nedohrál, protože mě nebaví to těžení surovin na planetách, který tam zabere celkem dost času.
  • Mass Effect 2

Tak Gamestar dal 9.3, to je o celých 0.5 bodu více, než dal dvojce. No, mně by stačilo, kdyby to mechanikami bylo na stejné úrovni a dokončilo to zajímavý příběh. Podle plusů zmíněných v recenzi je právě příběh (ale kdo by to nečeka?) tou nejsilnější zbraní ME3. Takže? Spokojenost.
  • Ringwraith
    まあ、どうでもいいよ。
  • Naštvaný čtrnáctiletý japonský mladík bodl nožem svoji matku za to, že mu zabavila videohru,...

Súhlasím, ale Japonci sú aj tak blázni...
  • Naštvaný čtrnáctiletý japonský mladík bodl nožem svoji matku za to, že mu zabavila videohru,...

IMPOSSIBRU!!! *pich*
  • Terraria

Tvůrci Terrarii definitivně pohřbily, vyjde poslední velkej bug fix a šmitec. :(
  • No tak to vzalů cestou zpátky do Polska přes Prahu... co je na tom? :D

Detaily jsou moc hezký a je za tím kupa práce. O to víc zabolí, když si člověk uvědomí, že to raději mohli věnovat třeba dalším standart cars aby nevypadali tak hrozně vedle těch premium *9*
  • Porovnejte mezi sebou fotky z reálného světa s jejich digitálním zpracování v Gran Turismo 5....

Day 11 - Prague !!!

Množstvím detailů neskutečné , ale uvidíme ve hře . GTA byla v případě PS vždycky sázka na jistotu , i když srdcovkou zůstává dvojka ;)
  • God-of-War

Porovnejte mezi sebou fotky z reálného světa s jejich digitálním zpracování v Gran Turismo 5....

Buď v klidu *3* . Jenom rejpou, protože nic jinýho neumí. Jinak je Gran Turismo graficky nejlepší hra a pokoří jí jedině další díl.
  • kostasasa

Akční nabídky na STEAMu: Mirror's Edge do dnešní 19té hodiny za 2,5€ (= 62Kč), Deus Ex: Human...

Tomu Deus Ex: HR jsem neodolal a koupil Augmented Edition + DLC. *1*
  • Porovnejte mezi sebou fotky z reálného světa s jejich digitálním zpracování v Gran Turismo 5....

Je to proto, že mě tato práce živí a vytvořit něco takového jako pánové z Polophony není sranda. Vytvořit model z 500 000 polygonů je opravdu náročné. Zkušenost mám takovou, že 90% lidí, kteří toto píšou, tak s danou problematikou nemají absolutně žádné zkušenosti. Samozřejmě můžu se mýlit a pokud qwer má něco jepšího, tak se mu veřejně omluvím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit