-
To ale není sběratelská edice, teda alespoň ne hry. Je to sběratelská edice autíčka na ovládání podle vozu Nomad ze hry, podobně jako se dělají sběratelské edice figurek, u kterých taky samozřejmě není hra. Budou tři edice hry, žádná nebude nad sto dolarů. Čtyři, pokud počítáš před objednávkovou kopii. Pět pokud počítáš speciální kolektorku.
http://i.imgur.com/UJ2MSI7.jpg?1 -
Ori je peklo
-
Balení sběratelské edice Mass Effect Andromeda, které vyjde na bezmála 200$, nebude obsahovat hru.
Budoucnost je zde... -
Jo, to jsem myslel *3*
-
Ale je *1*
-
Ori and the Blind Forest a ten další Rayman má určitě taky cenu
-
Limbo není moc veselá hra :)
-
Unravel
-
Limbo nebo ta hra s Kukym (název si teď nevzpomenu).
-
tayk paráda, díky moc
-
+1
Souhlas, parádní kousek. -
Adventures of Shuggy, podle me opomijeny klenot :)
-
paráda, díky moc
-
Giana Sisters: Twisted Dreams
-
Skákačka
Víte někdo veselou skákačku, něco jako Jazz Jackrabbitt 2, ale něco jinýho? Docela se mi líbí Trine, ale odrazuje mě nutnost tří postaviček. Chtěl bych hrát jenom za jednu postavičku. Napáda mě jen Rayman, Origins už jsem hrál, má cenu si kupovat ten novější? -
Pracovat na tom tak bych brecel
-
Microsoft se rozhodl stopnout vývoj Xbox One exkluziviního RPG Scalebound.
Občas tyhle prostoje fakt nechápu, i když to není první hra která byla stoplá těsně před dokončením a je to škoda nooo *12* -
to video z E3 vypadalo všelijak, ale dělali to Platinum, takže jsem se na to těšil :(
-
Mělo to být i na PC... To by mě zajímalo, co se stalo. Vypadalo na nejzajímavější projekt Xboxu. Ti nýmandi tam pořád točí Forzu, Halo, Gears of War a tohle vypadalo poměrně svěže.
-
hmm... to musí být všech pět majitelů Xbox One u nás docela naštvaných..