Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
  • Veskoslav

Diablo III

V rámci oslav 20. výročí vydání Diabla, tak lze získat tzv. Battlechest (III. díl+datadisk) jenom za 20 éček:)
  • Veskoslav
    Lidi, když už je někdo tak laskavý, že Vám dá ten kód, tak ku*va aspoň napište děkuji a co jste si do p*dele vzali!
  • Lukyz
    Díky, vzal jsem si Stalingrad.
    Zrovna si jedu na WW2 vlně, takže přijde vhod. *3*
  • Joshua

PF 2017 Steam

Stalingrad....................3N5GD-KYYY8-J96W3
    Cuban Missile Crisis.....3PF2H-XZ7VZ-MCNZJ
    Cuban Missile Crisis: Ice Crusade..............3VQCN-KAH7N-C4570
    7.62 High Calibre.....................0HQIT-RY5RA-PF2Q6
    NecroVision...................0J4AK-0MLVH-08GKC
    NecroVisioN: Lost Company.........0IWBN-7CNWP-W8XKB
    NecroVisioN: Lost Company.........06CJC-Y4RLH-VRNFX
    Parkan 2....................06KEI-EKCIV-HXMMZ

Naval Warfare........... 8H7DP-V0392-C5R4T
  • Double post - prosím smazat
  • Díky, vzal jsem Ethana, chtěl jsem ho zkusit, ale po vydání jsem na něj úplně zapomněl *4*
  • Steam - The Vanishing of Ethan Carter

https://www.humblebundle.com/gift?key=UpUFf2DuGxKsxmfP
  • Hry zdarma

Uplay - Assassin's Creed® Chronicles India
    E3AC-KB4K-JCGL-FKY9

Uplay - Assassin's Creed® Chronicles China
    DC7A-9H96-FQXM-PL3L

Uplay - Assassin's Creed® Chronicles Russia
    DX3L-B8A8-3AAC-CGLY
  • SalemCZ
    Tak na Gamesech to má jistých 8/10 když vezmu kolik je v redakci zrzků :D
  • Morraw
    Měl jsem to stejně. Jako cca 2000,- za všechna DLC pro ME3?! To ani náhodou. A přitom dost těch příběhových DLC pro všechny díly bylo hodně dobrých. Ale zas se není čemu tak moc divit, když dneska ty season passy od EA stojí majlant.
  • Veskoslav
    Víš Jacku, to že jsi dítě, které nemá ani základní školu, to mě nepřekvapuje. Zásadní problém s DLC pro ME2 bylo například to, že jelikož jsem měl klasickou krabičkovou verzi a Origin v té době byl naprosto v plenách a o přidání ME2 do jeho sbírky ani řeč, tak mnohá DLC nešla díky region locku či blbosti "místní" Bioware pobočky legálně v našem kraji sehnat. Příkladem budiž Arrival, který je docela zásadní pro další děj v ME3 a vysvětluje tvé uvěznění. A opravdu je úsměvné, jak človíček jako ty mi nadává do spíš či pirátů. Ty, socka, pirát a nevzdělanec:) Krásné:) Kdyby DLC fungovala 100% jako u ME3, nebyl by žádný problém s koupí.
  • Tilwaen

Česká hra na Greenlightu

Na Steam Greenlightu je česká hra, Vestige of the Past. Z trailerů sice člověk není o moc chytřejší, ale mají tam lišku, takže to snad špatné nebude.
  • nekromant33

I for one welcome our new Thargoid overlords

https://youtu.be/NNP0URw8zLI?t=2m
  • Mart9

EA nabízí zdarma přes Origin plnou verzi hry Mass Effect 2.

Díky, vyzobnul jsem to.
  • Dotaz

Kde je gamesplay z Red Dead Redemption? YB nejdříve video přetáčelo,pak hlásilo chybu a teď už tam není vůbec nic?
  • MickeyMutant
    Nenadávej, Jacku. Uvidíš, že teď ti Veska odepíše něco, co si za rámeček nedáš, a bude vám pak oběma smutno.
  • Jack1947
    Seš stejná špína né li větší než kterej koli jinej pirát *11* *12*
  • MickeyMutant
    Měl bys. Jen ať si každý chytrák anonym hezky založí účet s obrázkem, ať vidíme, jak se jmenuje a jak vypadá, když už tady chce prudit jako my.
  • Veskoslav
    Tak já mám k ME 2 pouze Cerberus a Kasumi. Zbytek mám stažený, protože například takový Arrival není u nás legálně dostupný. U ME3 jsem dokupoval postupně DLC (Leviatan, Omega, Citadel). A pokud bych za sebe doporučil, tak Citadelu, jedno z nejlepších DLC a to nejenom ve světě ME. Ano, cenově to nevycházelo dobře, ale po desítkách hodin v MP u té hry, prostě jednou za měsíc koupit DLC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit