-
taky to mám -
dotaz nejen pro cenzora
Když píšu do diskusí pod články nepřihlášený, píše mi to, že mám banána na 122 dní *8* to jste tak brutálně přitvrdili, nebo se jedná o chybu? -
Jo já to chápu, já se snažím bojkotovat agrofert tím, že se snažím nekupovat věci, které vlastní ale ono to vždycky dost dobře nejde, obzvlášť když vlastní nadpoloviční většinu sýpek v čr, ale i když bydlím v Praze tak aspoň vajíčka mám domácí *1*
-
nejak to nevyslo, o pirateni som neuvazoval. nejak mi to za to nestoji.
fakt, ked dokazem kupit hru za 5,99 - 7,99 v zimnom vypredaji Steamu/Originu... preco by som to robil?
ked uz nejake to desatrocie zarabam sam na seba? :)
...ale presiel som si tym, to je pravda -
Prosím?
-
-
rasista je v pohodě. horší kdyby to byl třeba komunista.
-
Ha, nachytal se ani Draken tentokrát nežebral *15*
-
Ups... jeste tyhle "giveawaye" nemam moc v oku :D
-
"nějaké klíče na výměnu"
-
Jestli ten Wasteland mas navic jak ja bych si mozna s dovolenim vzal...
Mas neco co bys za ten Wasteland chtel? :D Kdyztak na steam (Drasta_CZ). -
senior gameplay designer, má to na twitteru, moby games i jinde
-
Dvojka byla IMO nejlepším dílem série.
-
Ano já to četl ještě před tím, než jsem publikoval tenhle příspěvek, co to mění? I kdyby to byl ředitel firmy, tak jestli je chceš bojkotovat, tak si tu hru nekup, ale v žádném případě tě to neopravňuje k tomu omlouvat si pirátění. Proti pirátění mám rozhodně míň než proti pirátění a vymýšlení "etických" důvodů, proč si zrovna tuhle/onu hru stáhnu. Víš kolik japonských vývojářů dělajících hry pro západ o svých zákaznících uvažuje jako o chlupatých, nemytých gaijinech? Tenhle má koule aby to řekl nahlas a stejně si myslím, že jde spíš o recesi a snahu se zviditelnit (což se mu daří výborně), Já si andromedu koupím na 100%, jenom ještě nevím, jestli jenom na PC nebo jestli to vydají i na switch
-
to ani mna by to nebavilo, narazil som na to na webe, vyssie mas link
-
tak mozes tvrdit, ze si pamatas vsetko no
-
kukni o trosku vyssie - nejde o nosica vody alebo nieco take
-
ako gameplay designer ziadny
ako Senior Designer at BioWare Montreal, velky - napr som si precital, ze navrhoval ze v Andromede nemaju byt ziadne postavy bielej pleti
*7* -
jak zakomponuje gameplay designer svoje myšlenky do hry?
-
Steam klíče
Po backnutí Wasteland 3 mi přišly nějaké klíče na výměnu. Jedná se o Steam klíče pro tyto hry:
Wasteland 2 Director's Cut
Shadowrun Dragonfall
UndeRail (tady ještě zvažuju, že si to nechám)
Seznam her o které bych měl zájem: Endless Legend, Endless Dungeon, Darkest Dungeon, Dont Starve, Valiant Hearts, Sunless Sea, Shadowrun Hong Kong nebo podobné.
Jako bonus tu mám link na starší Humble Mobile Bundle 4
www.humblebundle.com/...tnNq6N