Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Dobrý. To bych si musel pamatovat, že tu někdo z Games něco takového říkal.
  • 0011
    Otázka etiky "vo vseobecnosti" tak pokud ti jde o "všeobecnost" tak krást se nemá nikdy a věřím, že pod to by se mi podepsal i Petr Poláček. Hele, jak víš, že ve většině vývojářských studií, co vyrobily hry, které vlastníš nejsou rasisti, náckové, nebo nedej bože nejhorší odnož nácků - vegani? To by mě zajímalo jak vyřešíš tenhle etický problém - smažeš steam, origin atd. a všechno si stáhneš *1* ?
  • jamar28
    Nebavilo by mě si lustrovat všechny, od kterých si něco kupuju. Si představ, že ani nemáš šanci se dozvědět, jaké názory má člověk, který pekl housku, kterou si dáš k snídani.

Jestli mě ten Pákistánec, Ind, nebo co to je, nenávidí, tak ať, hlavně když udělá dobrou hru. Názory pekaře mi jsou taky buřt, hlavně když umí dělat chleba.

Btw jen ať se do her a filmů promítají kontroverzní názory ze všech stran, aspoň to bude zajímavé, když se někdo chce svým dílem zavděčit všem, tak to umění jen škodí.
  • Lukass
    Vzdyt to je prece v poradku, pocke Grygar s Vrobelem ti to vysvetli..
    Za vsechny problemy cernejch muzem my to nevis, chyba integrace a malo neziskovek.Ale dik za upozorneni, hre se obloukem vyhnu.
  • No ja chapu ze nemyslis Mass Effect 2. Ale rikal jsem si ze po prumerny dvojce a pitomy trojce a hlavne po tom nemastnem neslanem gameplay traileru na Andromedu ta hra uz upadla v zapomeni :D
  • cela pointa mojeho prveho komentu bolo, ci redaktori games niesu pokrytci, lebo im vadia len bieli rasisti
    booze, polopatisticky to musim napisat, nikomu to nedojde? *7*
  • Andromeda? *7*
  • Morraw
    Takže bilí rasisti by ti nevadili ? To je pokrytecké.
  • Mass Effect snad uz nikoho ani nemuze zajimat ne?
  • pre to, lebo rasizmus beru len z pohladu bielych, nie farebnych
  • Morraw
    Super bundle. Konečně si doplním sbírku. Jde vidět, že Ubi dělá za AC tlustou čáru a připravuje se na nový maraton.

Po dohrání WD2 jsem skočil zpátky k Syndicate a musím říct, že ta hratelnost je už ubíjející. Million zbytečných collectibles a dnes už zastaralé ovládání mi hru opravdu kazí. Plus další chyby, které se s celou sérí táhnou už od začátku.
  • nie, ide o novy Mass Effect
    Kingdom Come mam viacmenej u prdele, niesom cech, husiti su pre mna ako pre vas Maria Terezia alebo Moric Benovsky
  • Tak si ten Kingdom Come nekupuj ale nechapu proc z toho delat takovy divadlo.
  • Morraw
    Samozřejmě, že ano. Můžeš si vymyslet 1000+1 etických omezení, kterýma se necháš omezovat při dělání čehokoliv. Jen nevím proč chceš oficiální vyjádření někoho z Games.

Osobní příklad. HP Lovecraft byl rasista. Čechy měl dokonce za opice. Je to důvod, abych jeho knihy přestal číst a kupovat ? Pro mě rozhodně ne.
  • A nevite jestli bude nahradni? Zrovna na RDR sem se tesil :-/
  • zase, ked ide o cloveka co sa tym dosiroka chvali? nejde o bezvyznamneho programatora, ale hlavneho designera (napovedam :) ) tj zakomponuvava svoje myslienky priamo do hry

ide o hru, ktoru som planoval kupit, tj kvoli tomu. a teraz ma to lame
  • Draken69CZ
    To by sis toho moc nekoupil kdyby jsi tohle aplikoval u všeho.
  • Draken69CZ
    Byl problém se streamem a po pár hodinách se záznam sesypal úplně, tak to asi odpískali.
  • dik za minus.
    v podstate je to otazka etiky a vo vseobecnosti
    a meno hry a cloveka sa dozvies az po odpovedi - najlepsie sefredaktora games/popripade nejakeho redaktora(ano/nie)
  • Lukyz
    To by mě zajímalo o koho by mělo jít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit