Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Bundle Bethesda week

https://www.bundlestars.com/en/games?publishers=Bethesda%20Softworks&sale=true
  • DD pls, nech toho.
  • LV462

Nvidia propad

Anylytici z Wells Fargo snížili Nvidii rating, zdá se, že ji čekají problémy. Možná tu 1070 nakonec vrátím bratránkovi, který mi ji půjčil a nechám si jen ten voucher na Dooma, toho si nevšimne. Nakonec asi fakt počkám na AMD Vegu.
    http://wccftech.com/nvidia-downgraded-underperform-wells-fargo/
  • Veskoslav
    Bože, jako že ti někdo dá mínus, tak je potrefená husa? Mimoto Nvidia čelí žalobě právě za ty karty, co měli označení 4 GB a ve skutečnosti této hodnoty nikdy nedosahovaly. To je taky fakt. A snižovat detaily ani ne po dvou letech stáří u karty, co se prezentovala jako vyšší střední třída, taky není nic zázračného.
  • 0011
    a potrefený husy se už ozývají... btw nejsem nvidia fanboy, já kupuju kartu podle toho, jak je dobrá a ne co je na ní za nálepku a 970 jsem kupoval jako novinku, v té době byla nejlepší cena/výkon a výkon/watt a to je prostě fakt, za necelý rok vyšly lepší karty od amd to fakt nikdo nečekal *8*
  • 0011
    Ale prdlajs, 970 byla naprosto skvělá volba v době kdy vyšla a v té době naprosto konkurenci drtila do země, 390 vyšla až třičtvrtě roku poté, kdybych si kupoval novou kartu dneska, tak počkám na 1060, ale 970 za tyhle prachy není špatná, ale před vydáním 1060 bych jí nekupoval. Jinak k těm 3.5gb - dělá se z toho větší problém, než je, já to u hraní nepoznám, (mj i proto, že narozdíl od lvho nesleduju výkon hw když hraju hru) a pokud ano, snížím z ultra na very high, ale největší problém z toho klasicky dělají amd fanboys, DD a jeho fanboys z toho mají dodneška vánoce, mám dojem, že bude ještě svým vnoučatům vyprávět, jaká že to byla ta 970 srachka
  • A multithreading neni?
  • jakubc
    Proto píšu "i v praxi", Vulkan a DX12 jsou naprosto praktické věci, které se postupně objevovat prostě budou.
  • A k cemu je "spravna cesta" kdyz na to nikdo nedela hry? *15* To je presne to samy jak s hispterskym FX. "Az budou 8 vlaknovy aplikace... tak to bude mozna o trochu lepsi jak i7" Olololol.
  • jakubc
    No Doom na Vulkanu napovídá, že AMD konečně může i v praxi dokázat, že jejich cesta je správná...
  • Voloslav
    Sakra hoši není vám stydno? Kolik vám je let, že se hádáte o nějakých kartách, co máte v PC. Vždyť je to úplně na palici *7*
  • Draken69CZ
    Ehm co? Kvalita všeho?!? 4GB=3,5GB *8* Ovladače?!? *15* Lepší připravenost na DX12 *3* Cena je stejná tohle je výjimka takže klid *7*
  • Ano, kazdy kdo si priplati 500 za kvalitu prakticky vseho u nvidie je vul, ale priplatit 1000 za nic u amd je ok. *5*
  • Draken69CZ
    Tak je to fanda nVidia takže přijal její marketingové PR "fakta" a aplikuje je.
  • jakubc
    Vím, jak to funguje, jen jsem ten AA vypnout zapomněl. :-)
    Jinak ano, znát by to mělo být, ale teď jsem zkoušel třeba to Diablo 3 a tam opravdu extra velký rozdíl není, zatímco v DAI to opravdu vypadalo jako obraz ve výrazně vyšším rozlišení - jasnější, ostřejší, detailnější a bez zubů.
  • jakubc
    Má naprostou pravdu přece, je neoddiskutovatelné, že 970ka je na trhu v letech 2014, 2015 a 2016, to jsou tři roky! Nelže, jen šikovně pracuje s fakty. :-D
    (a to je ještě mnohem horší, než kdyby si jen blbě vymejšlel btw)
  • SalemCZ

Pokemon oficiálně už v ČR

Pokemon GO už je oficiálně v ČR, tak alespon redaktoři Games budou moc hrát :D https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticlabs.pokemongo&hl=cs
  • ringmancz
    jestli ho neznáš tak tvůj kulturní rozhled asi není kdovíjak velký
  • Takze kdyz jede hra hur na nvidii, tak je to chyba nvidie a musi si to vyladit, zatimco kdyz se ti sekal F4 na amd, tak to byla.... chyba nvidie? Zajimavy doublethink.
  • Downscale z 4K, respektive vyssiho rozliseni na FHD je prakticky nejlepsi fullscreen anti aliasing co existuje. Proto se to nemusi s jinyma typama AA, ktery mu do toho pak zbytecne kecaji a nevypada to tak dobre. A samozrejme protoze renderujes v 4x vyssim rozliseni tak potrebujes mnohem vyssi vykon. Ale poznat by to melo byt vzdycky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit