-
89 dolarů je slušná cena, třeba v porovnání s pedály od Saiteku, ale u nás to bude samozřejmě a bohužel dražší... -
Já ti pošlu, jenom už nevim jak daleko jsem byl :)
-
jo dyztak na kokrhac atlas.cz
-
XCOM save
Zdravím. Nemáte prosím vás někdo save z nějaké pokročilé fáze v XCOM Enemy Unknown. Potřeboval bych si prinscreenout nějaké zbraně a ufouny, kvůli prototypu deskovky a hru mám sice rozehranou,a le naprosto nemám čas se dostat dál ... ;] Na netu nejsou obrázky v rozumné kvalitě. A savy jsem taky nenašel. -
Ty pedaly vypadaji docela fajn ale bojim se ze budou drahy.
-
Thrustmaster představil "nový" hardware
http://i.imgur.com/jrJaM5o.jpg -
Když bude nejhůř, tak koupíme Řecko za 1 euro a balíček bonbónů
-
Řecko bude soudit české vývojáře za špionáž.
Tak 4 roky stará kauza bohužel nekončí, řecké úřady hrozí klukům z Bohemky odnětím svobody až na 20 let !?!
Já opravdu nestačím žasnout, co všechno je dnes možný a kam se sakra poděl zdravý rozum *13* -
JJ tam už i mimo COD jde přeci všem hlavně o scripty ;)
-
Zatím jsem jim napsal o kráděži, uvidím co odepíšou. Krabici tu mám, manuál s kódem taky, akorát hru jsem předobjednával přes voucher už tak 2 roky zpátky. Co tak čtu, stalo se to hodně lidem a R* na to víceméně nereaguje.
-
Poslat originální fotku krabice+kódu na podporu. Ideální ještě mít účet nebo výpis z účtu.
-
Krádež Rockstar účtu
Stalo se vám někomu, že se vám nešlo přihlásit na Social Club účet a poté jste zjistili, že máte v emailu ve spamu zprávy od R* ohledně změně emailu a hesla (samozřejmě v azbuce)? Jsem si jistý, že moje heslo nikdo neznal, takže je nejspíš problém v ochraně samotného R*. Mám nějakou šanci na návrat účtu, nebo ne? -
Paladins
https://www.paladins.com/
Supr hra a berte dokud dávají klíče zdarma... ted to pařím, docela příhodná doba - ( když mám ve SMITE ban na 6dní prý za meatch griefing *7* )
Je to taková zadarmo Overwatch. Zábava supr škoda že tam je jen pár modů... tedy jen 3. -
Naopak - k bleskovkám by s tímhle měl naprosto ideální kvalifikaci.
-
Není no... u her, který jsou od nezávislých vývojářů / studií, ale ne u hry od velkýho vydavatele, známých vývojářů a navíc s tak obrovským rozpočtem. *7*
-
Obchodnící mají vlastní stretch goals, které ale pouze odemknou exkluzivní modely formou "Add-ons"
-
Jo to jsem si přeložil jen mi jde o to jestli budou chtít poslat živnosťák + nějaký ověřený překlad nebo podle čeho to budou ověřovat, zas abych nedal 7 za hry pak další 3 za clo/DPH + nějaký kokontinky (překlad notář atd.) tak se mi do toho moc nechce.
-
Je to nabídka pro maloobchody a budou po tobě chtít prokázat, že seš maloobchod.
-
Dark Souls™ - The Board Game
Pledge £200 or more [RETAIL STORES ONLY] Retailer Pledge. 6
Je tam poznámka: Proof of business authenticity will be required after the campaign ends.
Nevíte někdo co konkrétně budou chtít zas bych nerad někam posílal osobní záležitosti.
Jinak předpokládám že je to jen základní hra bez těch dalších Stretch Goals nebo se mýlím? -
Zaměstnanci DICE se opřeli do Activisionu kvůli grafice traileru ke hře Call of Duty: Infinite Warfare, který navíc neukázal ani záběry ze hry.
Neříkám že CoD mají překrásnou grafiku ani že jsem zastáncem série, ale grafika není všechno.