Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    4. května je den Star Wars. Nic nemění na tom, že nabídka je na týden, ale byla představena ke dni Star Wars a to je pouze dneska. Takže sbohem a šáteček. Já jsem nepsal o názvu akce či délce trvání, ale to by jsi musel použít mozek.
  • Qwer

Den Star Wars na GoGu:)

Happy Star Wars™ Week!

Den ty angličtináři? Ty by jsi asi taky bleskovky dělat nemohl.
  • MidnighT91
    The Heirs - Alright Goodnight Jacku to je jedna z nejteplejších věcí co jsem kdy viděl...
  • Veskoslav

Den Star Wars na GoGu:)

https://www.gog.com/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=game_subject&utm_campaign=MayFourth_EN
  • jakubc
    Sorry, vyjadřoval jsem se ke GoGu, ten Steam jsem přehlédnul:
    Já jsem teda neodolal a chtěl jsem 3 hry z toho bundlu KOTORy + Empire at War, ale Empire byl za 17, když jsem oddělal ostatní hry. Stačilo ale přidat další, aby byly dohromady aspoň 4 hry a už cena Empiru klesla na 4 Ečka, tak jsem nakonec vzal ještě Jedi Knighty a měl 5 her za 13E...
  • SalemCZ
    tak Disney to asi nechce
  • Jack1947
    3-4 Hry celkem. Teda aspon hry na účtech o kterejch víme.
  • Morraw

Video: Prvních 10 minut v psychologickém hororu Neverending Nightmares.

Parádní hra, jak vizuálem, tak atmosférou. Doporučuji, ikdyž to je jen taková jednohubka.
  • Kozy
    To záleží na prodejci, ne na steamu.
  • SalemCZ
    na Steamu zas zrušily kupování jenom části bundlu? když zbytek už máš
  • ringmancz

May the 4th be with you

slevy na steamu a GOGu na SW hry, na GOGu navíc vyšlo Shadows of the Empire a od 8 večer bude na Originu 4hodinový trial Battlefrontu
  • C-BEAM
    Isolation je na úplně jiné úrovni co se týče kvality designu i celkového technického provedení, sladění modelů, shaderů, textur.
  • Veskoslav

Overwatch

Kdo zapomněl a má přeobjednané, tak již dneska je funkční beta. Hra jede naprosto plynule v 60 fps a je jedno, co se ve hře děje při maximálním nastavení EPIC a se vším zapnuté. Jak jsem svištěl Battleborn a ten mě přestal po dvou hodinách bavit (nevím proč, přitom ten humor, co tam je, tak se mi líbí, systém hrdinů je taktéž zajímavý a docela dobře udělaný), tak tady jsem to po 4 hodinách vypnul a 100% zítra zase zapnu.
  • Femto
    takže jsi to musel psát do bleskovek, jo?
  • kennyB
    Sakra, další uber vtip. Ty jedeš, Mickey...
  • Femto
    Mně to vtipné tedy taky nepřijde. Spíše je to trapné, ale třeba prostě nechápu tvůj geniální smysl pro vtip. Stejně si ale myslím, že si jenom zvyšuješ ego na Jackovi, což mi přijde takové laciné...
  • DoW3

beriem spat, uz je to na hlavnej stranke
  • MickeyMutant
    Důvod, že sem nechodíš tak často, je ten, že Dark Souls hry vychází jen zhruba jednou za dva roky. Nechápu, proč tuhle frekvenci spojuješ s vtipností diskuze.
  • kennyB
    Pravda, tohle není vtipný. Už jsem pomalu zapomínal, proč už sem nechodím tak často a ty jsi mi to zase připomenul...
  • Dostatek všech úrovní vzdělání, dobrý zásobování a dostatek zákazníků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit