-
Preco si nepredplatit Lightroom aj s PS a pokial robis s foto tak aj uctom na 500px za 16dolarov/m ? Alebo za 12€ bez premioveho uctu na 500px. A mas stale novu verziu.
-
aha, to maji lidi predem vedet jakej klic je mozna kradeenej a jakej ne? :D gj *12*
-
uz jsem kontaktoval prodavajiciho a posila zpatky penize, ten druhej i DLC Snowfall uz se tolik nezene :D
taky jsem tam jinak nekupoval nekolik dalsich her a vse v poho -
To je docela s podivem, já slyšel na G2A samou chválu víceméně *7*
-
A při placení sis zaplatil i G2A Shield? Pokud ano, tak by si měl napsat na podporu ať ti vrátí peníze. Mě taky smazali ze STEAMu Call of Juarez: Gunslinger. Jednalo se, ale o položku v hodnotě 40 Kč, tak jsem to nechal plavat. Na G2A jsou prostě občas podvodníci, kteří z kradených karet nakoupí klíče a pak je prodají. Stalo se mi to ale jenom jednou a to už tam nakupuji fakt dlouho. Pokud kupuješ od lidí, tak jenom od těch, kteří mají nad 90% hodnocení.
-
V nastavení ovládání změnit XInput za DirectInput.
-
nevíte někdo náhodou proč mi v PES 2016 nefunguje logitech ovladač, popřípadně jak to udělat aby fungoval??
-
Pokud si předobjednáte hru Mafia 3, získáte DLC Family Kick-Back obsahující tři bonusová vozidla a zbraně.
Už to začíná. Čekejme osekaný příběh, polovinu funkcí a DLC s plešounem, kde budete nacházet až nápadně podobné lokace těm, které jste viděli v trailerech. -
Dobře ti tak, gratuluju :-D
-
I na G2A nemůžeš nakupovat cokoliv a od kohokoliv.....Evidentně jedeš přes nejlevnější nabídku a to je cesta do pekel. Mám 8 klíčů z G2A a všechny v pořádku. Takže je to opět tvoje blbost. A u tebe nic překvapivého.
-
nakupuju poctive
jinak se nakupovat neda -
Dobre ti tak,mas nakupovat poctive.
-
tak když to koupíš od někoho, kdo to třeba někde ukradl nebo to platil kradenou kreditkou, tak se nediv. někdo takhle pere peníze a vydělává na hlupácích...
kdyby šlo o legitimní přeprodej, tak samozřejmě Steam nemá šanci zjistit, kde jsi ten klíč získal (a dle pravidel Steamu je to mimochodem povolená věc, takže tu jen šíříš bludy). -
tlusty prase opet v akci
lol, tak ted prijedu domu a zjistim, ze mi smazali ze Steamu Cities Skylines + DLC za to, ze jsem si to koupil na g2a od nekoho. Pekne to vede ten hnusnej burt. Co jejim potom od koho si hru clovek koupi? Chodi snad manazeri mattonky po panelacich a berou lidem jejich vyrobky za to, ze si je nekoupili z puvodni distribuce pro Albert, ale od tamanu ze sidliste? *12* *12* *12* steam = nejhorsi moznej digitalni obchod, kterej ma bohuzel stejne zaslepeny ovce mezi fanouskama jako Apple *10* *10* -
Trikaři jí trochu přifouknou. A nebo jí produkce zaplatí operaci :)
-
Vyborne Sherlocku
-
Less boobies *8* ?
-
To možná jo ale tady jde o to, že si o to víc lidí předobjedná aby jsme tu za pár let měli Mafia4 která bude ještě tupější jak 3jka.Aneb jak pohřbíitou značku - ještě roztkopat a víc zneuctít *7* *11* *12*
-
Alicia Vikander je Lara Croft
Alicia Vikander vybraná jako nová Lara Croft. Na první pohled je jasné, že tomu filmu bude něco chybět. -
Neboj, v cracku to bude spolu se všema ostatníma bonusama, co si do vydání vymyslí*3*